Jel znate radi li se propuhivanje “na živo” ili pod anestezijom?
Kad je meni to bilo opcija čula sam za oba slučaja pa ne znam jel se zatraži anestezija ili kako ide..
Netko je napisao da je jajnik zalijepljen za maternicu. Meni su to našli kad su mi vadili jajovod. Imala sam divnu doktoricu i poslije mi je prepričavala cijeli postupak. Odlijepila mi je jajnik i počistila priraslice kojih je bilo puno ( na toj strani sam imala operaciju 5 godina prije vanmatericne). Objasnila mi je da priraslice nastaju nakon zahvata, operacija i sl. Nakon te operacije uspjela sam ostati trudna tako da bi možda pomoglo? Ne znam jel to spada pod laparoskopski zahvat ili što jer su meni to “usput” raščistili..
Koliko znam propuhivanje se nikad ne radi pod anesteziom. Histeroskopija se ponekad radi pod anestezijom (vidjela sam u cjenicima poliklinika da ima ta opcija).
Ja sam vlasnica zalijepljenog jajnika za maternicu😄 ali ne idem na nikakvu operaciju pa na zalost nemam tu opciju da mi usput i jajnik odvoje🤷🏻♀️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Kad je meni to bilo opcija čula sam za oba slučaja pa ne znam jel se zatraži anestezija ili kako ide..
Netko je napisao da je jajnik zalijepljen za maternicu. Meni su to našli kad su mi vadili jajovod. Imala sam divnu doktoricu i poslije mi je prepričavala cijeli postupak. Odlijepila mi je jajnik i počistila priraslice kojih je bilo puno ( na toj strani sam imala operaciju 5 godina prije vanmatericne). Objasnila mi je da priraslice nastaju nakon zahvata, operacija i sl. Nakon te operacije uspjela sam ostati trudna tako da bi možda pomoglo? Ne znam jel to spada pod laparoskopski zahvat ili što jer su meni to “usput” raščistili..
Koliko znam propuhivanje se nikad ne radi pod anesteziom. Histeroskopija se ponekad radi pod anestezijom (vidjela sam u cjenicima poliklinika da ima ta opcija).
Ja sam vlasnica zalijepljenog jajnika za maternicu😄 ali ne idem na nikakvu operaciju pa na zalost nemam tu opciju da mi usput i jajnik odvoje🤷🏻♀️
To je vjv posljedica upale nekakve, ja sam imala ureaplasmu i od nje mi se zaljepio jajnik za maternicu...nakon antibiotika se vratio nazad normalno🙈
Jel ti mogu vidjeti jajnik taj ultrazvukom?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
To je vjv posljedica upale nekakve, ja sam imala ureaplasmu i od nje mi se zaljepio jajnik za maternicu…nakon antibiotika se vratio nazad normalno🙈
Ja sam s 20 godina imala ureaplasmu i to pune 2 godine, a tad sam imala jako losu ginekologicu koja mi je tvrdila da mi nije nista i neka pijem mlaku limunadu u da ce mi biti bolje. Nije mi htjela raditi nikakve pretrage/briseve raditi. U nekom trenu sam poludila i odbacila opciju socijalnog ginekologa te krenula u privatne vode i dosla kod divne ginekologice.
Meni je ureaplasma izazivala stalne upale i uzasan konstantan osjecaj pecenja, tad sam prvi put ikad radila briseve i saznala sto mi je. Na zalost nakon lijecenja se jajnik nije vratio.🤷🏻♀️ vjerojatno se jadan previse napatio.
Jajnik se moze vidjeti uzv-om, mora se vise potruditi da se dodje do njega, ali izvedivo je :)
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
To je vjv posljedica upale nekakve, ja sam imala ureaplasmu i od nje mi se zaljepio jajnik za maternicu…nakon antibiotika se vratio nazad normalno🙈
Ja sam s 20 godina imala ureaplasmu i to pune 2 godine, a tad sam imala jako losu ginekologicu koja mi je tvrdila da mi nije nista i neka pijem mlaku limunadu u da ce mi biti bolje. Nije mi htjela raditi nikakve pretrage/briseve raditi. U nekom trenu sam poludila i odbacila opciju socijalnog ginekologa te krenula u privatne vode i dosla kod divne ginekologice.
Meni je ureaplasma izazivala stalne upale i uzasan konstantan osjecaj pecenja, tad sam prvi put ikad radila briseve i saznala sto mi je. Na zalost nakon lijecenja se jajnik nije vratio.🤷🏻♀️ vjerojatno se jadan previse napatio.
Jajnik se moze vidjeti uzv-om, mora se vise potruditi da se dodje do njega, ali izvedivo je :)
E super, nek se vidi pa ti moze pratit O ultrazvukom ako je na njemu npr
Ja sam sad opet gledala velicinu folikula na uzv, sad sam na 21,5mm...jos nisam ovulirala🙈 trakice su pocele lagano tamnit. Msm da ce bit za vikend po ovom tempu...znaci 12dc ovulacija, nije to prerano onda jelda?😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martina, svakako cemo ovaj put pratiti O ultrazvukom - uz trakice i temperaturu. Ovaj mjesec napadamo sa svih strana😂
Nije ti to prerano. Koliko znam, sve iza 10.dc je dobro.
Moje ovulacije su zadnjih mjeseci bile na sljedece dane - 14., 16., 12., 11., 14., 14., 15.dc i ginekologica je rekla da je to dobro ☺️
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Martina, svakako cemo ovaj put pratiti O ultrazvukom - uz trakice i temperaturu. Ovaj mjesec napadamo sa svih strana😂
Moje ovulacije su zadnjih mjeseci bile na sljedece dane - 14., 16., 12., 11., 14., 14., 15.dc i ginekologica je rekla da je to dobro ☺️
Onda se pratimo hahah. Ja isto trakice, temp, i uzv. Ne mozemo promasitit O😅😅
Super za dane ovulacije, ja sam se zabrinula da cu ovulirati 9dc pa sam krenula dramiti. Al bit ce ovo ok ovulacija onda haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Onda se pratimo hahah. Ja isto trakice, temp, i uzv. Ne mozemo promasitit O😅😅
Super za dane ovulacije, ja sam se zabrinula da cu ovulirati 9dc pa sam krenula dramiti. Al bit ce ovo ok ovulacija onda haha
Dobro je, nisam jedina koja sve pokriva😂 neka samo sve to urodi plodom 😬🤪
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Bok curke
Martina ne utjece ljecenje zuba na tempicu
Ostatak moram citat ...😂🤣🤣🤣majko mila koliko toga... ja gitova s poslom idem doma...mali mi je bolestan pa sw zurim
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare bila si u pravu kad si jučer rekla da će mi danas biti suša da će nestati iscjedak. Stvarno je 😂😂😂😂😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Martina1931 u ponedjeljak mi je propuhivanje jajovoda😳sto se vise blizi, to me vise strah🙈inace se ne bojim pregleda, ali ovog me bas strah.
Ja sam se isto dosta brinula u nekom trenu oko toga, jer kad kreneš čitati malo iskustva, ispadne puno užasnih i bolnih. A moja ginekologica mi je odmah čim je rekla da bi mi ti preporučila rekla i "ne morate se brinuti, nije Vam to ništa bolno, bez obzira na to što piše na internetu" 😂
I u mom slučaju zaista nije bilo bolno, ne znam bi li rekla i da je bilo nelagodno, možda jedan trenutak nelagode, ali stvarno sve vrlo vrlo podnošljivo. A taj jedan jajovod koji mi je preostao je navodno samo djelomično prohodan, tako da nije nužno ni da ako nije sasvim prohodno da je automatski bolno.
Tako da ti želim da ti bude slično u smislu da te iznenadi koliko lagano će proći, da ispadne da si se isto nepotrebno bojala 🤗🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji