Ja sam procurila. Pucajte mi u čelo
Ne mogu ni otić plakat u wc na svadbi, a duša mi se odvaja od tijela 😞
Žao mi je, tako sam se nadala da je to to. 😥
Mene uhvatila migrena od popodne, već sam treću tabletu popila, obloge na čelo stavljala i ništa. Nadam se da će proći do jutra.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
😔😔😔😔 kako mi je zao
Imas virtualni hug od mene!!🤍
Ja imam grceve isto kao da cu dobiti , 11dpo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Polako ... se smiri ... sve ce bit dobro ... znam da ti je tesko ...tako je vjeruj mi svima ...odmori se
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Žao mi je, tako sam se nadala da je to to. 😥
Mene uhvatila migrena od popodne, već sam treću tabletu popila, obloge na čelo stavljala i ništa. Nadam se da će proći do jutra.
Ja imam problema s migrenama isto i neznam sta se desava ali zadnjih oar dana me ne popusta tek kad kombiniram ibrufen i lupocet onda malo ... bolesno ovo vrijeme
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kod mene nema nista, ni jednog 'cudnog' simptoma, ma nista, 0 bodova 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Meni je 5dpo i peku me bradavice bas su tvrde ..
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dobro jutro žene drage evo nakon sinoćnjeg šoka jutros sve okej, smirena i pomirena. Novi ciklus i nova prilika. Inače sam paničar i perfekcionista pa žešće odreagiram ako nešto ne ide u smjeru u kojem sam zacrtala. Kako vjerujem da se sve događa s razlogom, tako vjerujem da mi je Bog namijenio da u želji za trudnoćom vježbam na strpljenju i poniznosti. Idemo dalje, ne može uvijek kako ja želim... Ovo je moj neki plan za dalje i imam nekoliko pitanja:
1. Naručit ću si sad ove zelene LH trakice u većem pakiranju (50 kom), neka se nađu. Vidim da imaju i kućni spermiogram. Je li netko probao, mišljenja, da naručim i to? Sigurna sam da nije kompletan i opsežan kao pravi u laboratoriju, ali može li biti od koristi za prvu ruku za nekoga tko je na početku cijele priče? Kada ovo prezentiram mužu očekujem svašta
2. Čitala sam u zadnje vrijeme malo o steviji i ostalim umjetnim zaslađivačima. Ja dosta uzimam stevije (oko 5 tabletica dnevno), ali smanjit ću sada na 1-2 jer navodno utječe na kvalitetu plodnosti. I pijem čašu-dvije nekog zero pića. Ne znam više ni sama, hvatam se za sve i sve analiziram. Što još pijete od dodataka? Ja uzimam Novalac prenatalne (folna i ostali vitamini) jer mi je gin rekla da mogu počet piti odmah čim krenemo s planiranjem. I uzimam magnezij prije spavanja. Mislite da nešto još treba dodati? Vidim za Novalac ima sve i svašta pa ne želim ni pretjerivati a bome ni prosipati lovu u vjetar. Hranim se raznoliko, puno mesa ribe povrća i jaja, maslinovo... pa mi prehrana nije problem.
3. Više neću raditi testove prije nego M kasni, ovo moram ostaviti zapisano. Mantra: štedi živce, štedi pare. Još jedna mantra: trudna dok se ne dokaže suprotno! Od ovog ciklusa odlučujem više biti na zraku i više pozitivnih misli, naći ću nešto da se zaokupim. Mogla bi počet s pranjem prozora, generalkom kuhinje i taaako
4. Kako vaše snažnije polovice reagiraju na negativne testove ili mengu? Čini mi se da mog previše ne zabrinjava. Inače je tip "kako ćemo-lako ćemo" i "samo opušteno" dok sam ja totalna suprotnost. Nekad bi ga razbila kad mi dođe s takvim stavom, ali u ovim situacijama zahvaljujem Bogu na tome jer da imamo dva paničara mogli bi zajedno u Vrapče
A jesi me nasmijala i ja koristim ove zelene lh meni su top u uvijek u nekom setu dobim i testove za trudnocu gratis😊
Jedva cekam da prezentiras muzu🤣🤣🤣🤣 vjerojatno cete samo pogledat😆🙈
Ja sam se nagativih testova nagledala i bila tuzna bas jako ciklus prije nego sam ostala trudna ...ugl svaka zena zna po intuiciji da se nesto dogada jednostavno ces se osjecat drugacije vjeruj mi...
Stevia ti ne moze bas tako naskoditi neznam trebala bi unosit dnevno čuda nemoj se s tim opterecivat ali mogu ti rec iz iskustva ja sam taj mj ostala trudna a u prehrani sam samo bila na proteinima iskljucila sam sve ugljikohidrate ...i nakon 3 tj plus na testu...hrana uvelike utjece na plodnost ja sam zbog stitnjace morala pazit a nakraju sam se sokirala koliko mi je pomoglo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Iskreno moje misljenje da muskarci to ne shvacaju ko mi i ne osjecaju tako, tj. ili nemaju ili ne pokazuju osjecaje..
moj je mm npr bio uvjeren da cemo mi to lako iz prve, i kad ja imam breakdown on me smiruje, bit ce, potrudit cemo se..
Sto je i dobro da je neko smiren, jer mi zene sigurno nismo🤷♀️🙈
Ja mu vise ni ne govorim kad trebam dobiti ni da li imam kakvih simptoma, (u ovom slucaju nemam, 11dpo sam i nista), nego jednostavno sutim i cekam, i ako mi padne tesko, prebolim sama sa sobom i idemo dalje..
ja pijem femibaby(0, kinderwunsch) i iskreno ponekad zaboravim 🥹
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Jos nesto vam mogu preporucit ...pratila sam si cerviks dva ciklusa prije i znala sam kakav je u opipu kad je menga tj pred mengu kad je pred ovulaciju i poslije ovulacije i kakav je kad sam ostala trudna maternica mi je i dalje bila mekana na dodir kao u vrijeme ovulacije ... eto bas sam puno naucila o svom tijelu i bas sam zahvalna na tom
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji