Ana, hvala na savjetu. Vjerujem da smo sve tu svjesne toga.. mi smo u ovo krenuli u 1.mj 2023. Ostali smo 2puta trudni od prvog pokusaja. Ali u potpisu vidite kako je zavrsilo.
Nama je ovo tek drugi pokusaj od spontanog, s tim da je prvi normalan ciklus jer sam prije imala neuredna krvarenja. Pa mislim da je jos rano da muza saljem na spermiogram (iako sam mu rekla ako ne uspijemo do 12.mj da bude)
Znam.da je ovo tek 2.mj novog pokusavanja. Al ja u glavi zelim bebu vec 9mjeseci🥺
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pistacija hvala na lijepim zeljama🥰, ali mislim da nista ni od ovog mj, ove lh trakice radim samo da naucim o sebi, npr znam da mi je Garawa rekla da ona uvijek tako ima, ja nisam do sad imala povisen lh prije M, prosli mj prvi put, i zato sad zelim pratiti da naucim i vidim jel stalno tako🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ana, hvala na savjetu. Vjerujem da smo sve tu svjesne toga.. mi smo u ovo krenuli u 1.mj 2023. Ostali smo 2puta trudni od prvog pokusaja. Ali u potpisu vidite kako je zavrsilo.
Nama je ovo tek drugi pokusaj od spontanog, s tim da je prvi normalan ciklus jer sam prije imala neuredna krvarenja. Pa mislim da je jos rano da muza saljem na spermiogram (iako sam mu rekla ako ne uspijemo do 12.mj da bude)
Znam.da je ovo tek 2.mj novog pokusavanja. Al ja u glavi zelim bebu vec 9mjeseci🥺
Svakako je kod vas rano ... slazem se s tobom ja sam takoder ostala trudna nakon godinu dana normalno ... ali samo zato jer se nisam kuzila u sve te trakice ...itd🤣🤣🤣 nego ono tipa imali bi odnos 2 x taj tj kad sam bila plodna i mislim si tak se bu valjda primilo .nakraju nis ...bila sam bolesna i kad sam izdravila nakon 3 -4 mj i kad su mi se ustabilile menge krenuli u pokusavanje i 2 ciklus ostala trudna .. samo naprijed ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Svakako je kod vas rano … slazem se s tobom ja sam takoder ostala trudna nakon godinu dana normalno … ali samo zato jer se nisam kuzila u sve te trakice …itd🤣🤣🤣 nego ono tipa imali bi odnos 2 x taj tj kad sam bila plodna i mislim si tak se bu valjda primilo .nakraju nis …bila sam bolesna i kad sam izdravila nakon 3 -4 mj i kad su mi se ustabilile menge krenuli u pokusavanje i 2 ciklus ostala trudna .. samo naprijed …
Ma znam, svjesna sam..odradila sam ja hrpu pretraga nakon spontanog. Sve je vise manje ok, blaga trombofilija samo..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A jesi me nasmijala i ja koristim ove zelene lh meni su top u uvijek u nekom setu dobim i testove za trudnocu gratis😊
Jedva cekam da prezentiras muzu🤣🤣🤣🤣 vjerojatno cete samo pogledat😆🙈
Ja sam se nagativih testova nagledala i bila tuzna bas jako ciklus prije nego sam ostala trudna …ugl svaka zena zna po intuiciji da se nesto dogada jednostavno ces se osjecat drugacije vjeruj mi…
Stevia ti ne moze bas tako naskoditi neznam trebala bi unosit dnevno čuda nemoj se s tim opterecivat ali mogu ti rec iz iskustva ja sam taj mj ostala trudna a u prehrani sam samo bila na proteinima iskljucila sam sve ugljikohidrate …i nakon 3 tj plus na testu…hrana uvelike utjece na plodnost ja sam zbog stitnjace morala pazit a nakraju sam se sokirala koliko mi je pomoglo
Mare3112 moja stitnjaca me zeza od 18te godine. Tsh trenutno na 6.1.
Mislila sam se pocet regulirat prehranu al neznam odakle bi krenila 🙈. Inace sam 0+ grupa nebi smjela nista mlijecno, a ovisnik sam o sirevima i vrhnju za kuhanju🙄. Moj M se hrani po svojoj krvoj grupi i kaze da se nikad bolje nije osjecao.
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
3 godine neuspjesno prirodno
10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)
A jesi me nasmijala i ja koristim ove zelene lh meni su top u uvijek u nekom setu dobim i testove za trudnocu gratis😊
Jedva cekam da prezentiras muzu🤣🤣🤣🤣 vjerojatno cete samo pogledat😆🙈
Ja sam se nagativih testova nagledala i bila tuzna bas jako ciklus prije nego sam ostala trudna …ugl svaka zena zna po intuiciji da se nesto dogada jednostavno ces se osjecat drugacije vjeruj mi…
Stevia ti ne moze bas tako naskoditi neznam trebala bi unosit dnevno čuda nemoj se s tim opterecivat ali mogu ti rec iz iskustva ja sam taj mj ostala trudna a u prehrani sam samo bila na proteinima iskljucila sam sve ugljikohidrate …i nakon 3 tj plus na testu…hrana uvelike utjece na plodnost ja sam zbog stitnjace morala pazit a nakraju sam se sokirala koliko mi je pomoglo
Mare3112 moja stitnjaca me zeza od 18te godine. Tsh trenutno na 6.1.
Mislila sam se pocet regulirat prehranu al neznam odakle bi krenila 🙈. Inace sam 0+ grupa nebi smjela nista mlijecno, a ovisnik sam o sirevima i vrhnju za kuhanju🙄. Moj M se hrani po svojoj krvoj grupi i kaze da se nikad bolje nije osjecao.
Bok 6.1 nije strasno i cak nije ni za ljecenje jedino ako ostanes trudna stavit ce te na eutirox govorim iz svog iskustva bitni su i drugi paramteri nee samo ths probaj izbacit ugh kratko vrijeme ja sam se preporodila cudno mi je da ti endo nije to sugerirqo...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I da meni je rekla na 6.1 necemo se bzv kljukat tabletama ak ne ostanes trudna kroz 8 mj onda cemo reagirat a ja sam ostala trudna nakon 3 tj🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/609RrZH
Jesi hcg umočila?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure, sinoc sam bila jedno 15puta u wcu i ronila krokodilske suze radi frendice i njenog stomaka..bas zvuci ruzno, al ne mgu si pomoc eto.
Pistacija i ja sam ista, i muz mi je kao tvoj..prelagan, jedinu reakciju je imao na spontani i tad se rasplakao (2.put u zivotu da ga vidim), tako da ja msm da je to mozda i bolje da nas mogu smiriti.
I mene zanima taj kucni spermiogram ako koja curka ima iskustva? Bar za prvu ruku
I ja sam odlucila vise ne piskiti prije menge, ovo nema smisla. Dosl bolje reagiramo na mengu nego negativan test😅
Kućni ti samo pokaže količinu, jel zadovoljava ili ne.. tako da.. iako smo ga radili, ništa pametno nismo saznali.. osim da ih kao količinski u uzorku ima dovoljno.. pokretljivost i ostalo iz njega ne možeš vidjeti.. tako da, nemoj novac bacati.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure, sinoc sam bila jedno 15puta u wcu i ronila krokodilske suze radi frendice i njenog stomaka..bas zvuci ruzno, al ne mgu si pomoc eto.
Pistacija i ja sam ista, i muz mi je kao tvoj..prelagan, jedinu reakciju je imao na spontani i tad se rasplakao (2.put u zivotu da ga vidim), tako da ja msm da je to mozda i bolje da nas mogu smiriti.
I mene zanima taj kucni spermiogram ako koja curka ima iskustva? Bar za prvu ruku
I ja sam odlucila vise ne piskiti prije menge, ovo nema smisla. Dosl bolje reagiramo na mengu nego negativan test😅
Kućni ti samo pokaže količinu, jel zadovoljava ili ne.. tako da.. iako smo ga radili, ništa pametno nismo saznali.. osim da ih kao količinski u uzorku ima dovoljno.. pokretljivost i ostalo iz njega ne možeš vidjeti.. tako da, nemoj novac bacati.
Kako si ti😊😊😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji