Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    17. Rujan 2023. 12:45

🖤Garawa🖤

Martina1931

Jutro cure, sinoc sam bila jedno 15puta u wcu i ronila krokodilske suze radi frendice i njenog stomaka..bas zvuci ruzno, al ne mgu si pomoc eto.
    Pistacija i ja sam ista, i muz mi je kao tvoj..prelagan, jedinu reakciju je imao na spontani i tad se rasplakao (2.put u zivotu da ga vidim), tako da ja msm da je to mozda i bolje da nas mogu smiriti.
    I mene zanima taj kucni spermiogram ako koja curka ima iskustva? Bar za prvu ruku
    I ja sam odlucila vise ne piskiti prije menge, ovo nema smisla. Dosl bolje reagiramo na mengu nego negativan test😅

Kućni ti samo pokaže količinu, jel zadovoljava ili ne.. tako da.. iako smo ga radili, ništa pametno nismo saznali.. osim da ih kao količinski u uzorku ima dovoljno.. pokretljivost i ostalo iz njega ne možeš vidjeti.. tako da, nemoj novac bacati.

E jedino kad muž ima azzospermiju, tu je odličan taj kućni..  mi smo 2 napravili, jasan ko dan 😂😂😛

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    17. Rujan 2023. 12:46

Tratinčica123

🖤Garawa🖤

Martina1931

Jutro cure, sinoc sam bila jedno 15puta u wcu i ronila krokodilske suze radi frendice i njenog stomaka..bas zvuci ruzno, al ne mgu si pomoc eto.
    Pistacija i ja sam ista, i muz mi je kao tvoj..prelagan, jedinu reakciju je imao na spontani i tad se rasplakao (2.put u zivotu da ga vidim), tako da ja msm da je to mozda i bolje da nas mogu smiriti.
    I mene zanima taj kucni spermiogram ako koja curka ima iskustva? Bar za prvu ruku
    I ja sam odlucila vise ne piskiti prije menge, ovo nema smisla. Dosl bolje reagiramo na mengu nego negativan test😅

Kućni ti samo pokaže količinu, jel zadovoljava ili ne.. tako da.. iako smo ga radili, ništa pametno nismo saznali.. osim da ih kao količinski u uzorku ima dovoljno.. pokretljivost i ostalo iz njega ne možeš vidjeti.. tako da, nemoj novac bacati.

E jedino kad muž ima azzospermiju, tu je odličan taj kućni.. mi smo 2 napravili, jasan ko dan 😂😂😛

Malo se šalim. Mi smo radili 2 puta, nama je pokazao točno. Ali ako je bolji spermio, ne možeš puno saznati iz tog kućnog 🙈

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Coko 95
    17. Rujan 2023. 12:56

Mare3112

coko95

Mare3112

A jesi me nasmijala i ja koristim ove zelene lh meni su top u uvijek u nekom setu dobim i testove za trudnocu gratis😊
    Jedva cekam da prezentiras muzu🤣🤣🤣🤣 vjerojatno cete samo pogledat😆🙈
    Ja sam se nagativih testova nagledala i bila tuzna bas jako ciklus prije nego sam ostala trudna …ugl svaka zena zna po intuiciji da se nesto dogada jednostavno ces se osjecat drugacije vjeruj mi…
    Stevia ti ne moze bas tako naskoditi neznam trebala bi unosit dnevno čuda nemoj se s tim opterecivat ali mogu ti rec iz iskustva ja sam taj mj ostala trudna a u prehrani sam samo bila na proteinima iskljucila sam sve ugljikohidrate …i nakon 3 tj plus na testu…hrana uvelike utjece na plodnost ja sam zbog stitnjace morala pazit a nakraju sam se sokirala koliko mi je pomoglo

Mare3112 moja stitnjaca me zeza od 18te godine. Tsh trenutno na 6.1.
    Mislila sam se pocet regulirat prehranu al neznam odakle bi krenila 🙈. Inace sam 0+ grupa nebi smjela nista mlijecno, a ovisnik sam o sirevima i vrhnju za kuhanju🙄. Moj M se hrani po svojoj krvoj grupi i kaze da se nikad bolje nije osjecao.

Bok 6.1 nije strasno i cak nije ni za ljecenje jedino ako ostanes trudna stavit ce te na eutirox govorim iz svog iskustva bitni su i drugi paramteri nee samo ths probaj izbacit ugh kratko vrijeme ja sam se preporodila cudno mi je da ti endo nije to sugerirqo…

Na eutiroxu sam ima 11 godina. Nadam se sad u srijedu nesto vise kod privatnika saznat i postic. Meni su uvijek govorili da tsh mora biti ispo 3 da bi se trudnoca ostvarila 🤦‍♀️.

👱‍♀️28 Amh 4.61pmol/l
    👦32 Normozoospermia
    3 godine neuspjesno prirodno
    10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)

Mareeeee3112
    17. Rujan 2023. 13:04

coko95

Mare3112

coko95

Mare3112

A jesi me nasmijala i ja koristim ove zelene lh meni su top u uvijek u nekom setu dobim i testove za trudnocu gratis😊
    Jedva cekam da prezentiras muzu🤣🤣🤣🤣 vjerojatno cete samo pogledat😆🙈
    Ja sam se nagativih testova nagledala i bila tuzna bas jako ciklus prije nego sam ostala trudna …ugl svaka zena zna po intuiciji da se nesto dogada jednostavno ces se osjecat drugacije vjeruj mi…
    Stevia ti ne moze bas tako naskoditi neznam trebala bi unosit dnevno čuda nemoj se s tim opterecivat ali mogu ti rec iz iskustva ja sam taj mj ostala trudna a u prehrani sam samo bila na proteinima iskljucila sam sve ugljikohidrate …i nakon 3 tj plus na testu…hrana uvelike utjece na plodnost ja sam zbog stitnjace morala pazit a nakraju sam se sokirala koliko mi je pomoglo

Mare3112 moja stitnjaca me zeza od 18te godine. Tsh trenutno na 6.1.
    Mislila sam se pocet regulirat prehranu al neznam odakle bi krenila 🙈. Inace sam 0+ grupa nebi smjela nista mlijecno, a ovisnik sam o sirevima i vrhnju za kuhanju🙄. Moj M se hrani po svojoj krvoj grupi i kaze da se nikad bolje nije osjecao.

Bok 6.1 nije strasno i cak nije ni za ljecenje jedino ako ostanes trudna stavit ce te na eutirox govorim iz svog iskustva bitni su i drugi paramteri nee samo ths probaj izbacit ugh kratko vrijeme ja sam se preporodila cudno mi je da ti endo nije to sugerirqo…

Na eutiroxu sam ima 11 godina. Nadam se sad u srijedu nesto vise kod privatnika saznat i postic. Meni su uvijek govorili da tsh mora biti ispo 3 da bi se trudnoca ostvarila 🤦‍♀️.

To je najidealnije oko 3 medutim bitan je i anti tpo itd...nije samo ths ... i ja sam bila u trudnoci na eutiroxu na onom najmanjem i spustilo mi se na idealno poslije poroda nisam vise imala problema obo sto ti mogu prepirucit da probas paziti i prehranu meni je puno pomoglo... zavrsila sam i nutricionizam vjeruj mi ljudi to olako shvacaju jer si misle da ide prek noci no neide ...ali kad shvatis koliko ce ti pomoc poalije bit ces odusevljena... probaj izbacit tjesto...kruh..seceri . brasno za probu ... pa se cujemo za tjedan... tj kad obavis pretrage itd... probaj nista neces izgubit a mozes itekako puno dobit... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    17. Rujan 2023. 13:05

Coko, sto se TSH tice meni su 2ginekolpga rekla da zele da je ispod 2,5 ..najidealnije ispod 2 cak. Jer je meni jednom bio 2,6 pa kao ajde vidjet cemo. Na kraju je to slucajan nalaz bio vecinom mi je ispod 2. Ak ti sta znwci evo moj slucaj

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    17. Rujan 2023. 13:05

🖤Garawa🖤

Ivyyyy

https://ibb.co/609RrZH

Jesi hcg umočila?

Znas kaj te zabiravila pitat jel ti fali Keysi🤣moram se malo nasalit

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    17. Rujan 2023. 13:08

Martina1931

Coko, sto se TSH tice meni su 2ginekolpga rekla da zele da je ispod 2,5 ..najidealnije ispod 2 cak. Jer je meni jednom bio 2,6 pa kao ajde vidjet cemo. Na kraju je to slucajan nalaz bio vecinom mi je ispod 2. Ak ti sta znwci evo moj slucaj

Moj je bio 5.4 pa 6.5 i za 3 tj ostala trudna ... to je prvo a drugo ginekolog nije taj da prica takve stvari vec endokrinolog ...i onda se bas zbog toga dogadaju svakakve stvari...moja mi je u startu rekla poslat cemo te strucnjaku ja nisam za to podrucje ... takav ths se moze regulirat na svakakve nacine a i sat vremena prije neg kaj si ga radila mozda si bila pod stresom mislim to je tako malo odstupanje...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    17. Rujan 2023. 13:12

Garawa- ma nisam, zato sto fkt mislim da nista ovaj mj, i trebam dobiti 20 sad, tako da nisam, a i prosli mj sam imala povisen Lh 5 dana prije M, i sad mi je 3-4 dana prije M isto tako 🤷‍♀️

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Martina1931
    17. Rujan 2023. 13:14

Nisam rekla da ne mozes ostati trudna sa takvim tsh, nego da moze potencijalno stvarati probleme i sa zacecem i sa odrzavanjem trudnoce. Ima zena koje i sa tsh iznad 10ostaju trudne😅
    Moj nalaz je gledao endokrinolog buduci da sam u zdravstvu pa imam pristup laksi doktorima nego vecina pa je isto mi receno kao i ginekolog.
    Normapno da mi nisu dali terapiju na 2,6 al smo "pratili"

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Petra110622
    17. Rujan 2023. 13:17

Citam vas, ali se nisam cesto ukljucivala zadnjih dana... meni je tsh 2,7 i ginekologica je zadovoljna, kaze da je po njoj to u redu 🤷🏻‍♀️
    Netko je pitao za vitamine, ja trenutno pijem Orthomol Natal, imaju dobru kolicinu svega, ali se ponekad prebacim na Novalac...
    Saljem vam svoj graf za sada, danas je 1dpo, trebali smo bar jos jucer pokriti, ali nismo stigli... bbt se polako dize, slijede 2 dugacka tjedna 😬  https://ibb.co/StBZmfk

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.