E da, jel ima neko da mu je duphostan pomogao pri zacecu
Pozdrav, koliko imate godina?
2 godine je stvarno puno vremena ako se ne vidi neki problem..
Duphaston više služi za malo regulirati ciklus, ne pomaže pri začeću.. ako ste preko 30 godina, svakako tražite konzultacije na humanoj reprodukciji…
.
Ana89, razumijem.. čak je i to dobra dijagnoza za takvu "stvar ". Ništa, sad barem znate. Naučite se urologu, pa vidite šta kaže… 🤷♀️ uvijek možete mpo putem ako nije popravljivo. Važno je samo da ne čekate 😘
Ja 28 on 32.
M imam svaki mjesec uredno,otkad je imam 2 puta mi je kasnila 2 3 dana. Inace je tocna kao svicarski sat.
Po ginekolozima sam ima pola godine.
Ako ovaj mjesec ne uspije ceka me raspuhivanje jajnika a nakon toga inseminacija.
Svakako uskoro idem kod privatnog gin jer ovog drzavnog ne zanimaju nalazi mojih spolnih hormona.
Napravila sam ih na svoji ruku,platila 200€ a mogla sam besplatno,no on mi nije htio dati uputnicu jer smatra da je to bespotrebno.
Problem je i veliki to sto je moja majka u 36.oj godini usla u menopauzu, a po rijecima moga ginekologa meni je slican scenarij za uc u menopauzu u tim godinama
Najbolje promijeniti ginekologa jer ako ideš u MPO trebat ćeš dosta uputnica i terapije pa nije u redu da mu se moraš moliti za išta. A kada nađeš novog ginekologa fino kaži da radite na bebi već skoro godinu i pol i ništa se ne događa a redovno pratiš si cikluse trakicama.... Bitno je krenuti što prije jer može biti dosta toga uz put što može iskrsnuti a vrijeme ti ide. Sretno na ovom putu 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav svima, nova sam ovdje. Ja i muz se ne stitimo preko 2 godine i jos uvijek nista od 👶.
Njegov nalaz je normozoospermia
Vecina mojih spolnih je u redu osim AMH (4.61)I DHEAS(5.61).
Bila sam na utrogestanu ali nije pomogao.
Nekidan na folikulometriji kaze ginekolog da upravo ovuliram, a proslo je 5 dana od zavrsetka M.
Inace sam koristila LH trakice duze vrijeme i uhvatila bi peak,imala simptome ovulacije, medutim taj dan kad sam bila na folikulometriji radila sam test na ovulaciju, nista nije pokazao niti sam imala ikakve simptome, a ginekolog tvrdi da ovuliram. Stavio me na duphostan.
Inace nemam policisticne jajnike, endometrij je odlican.
S tim AMH , zahvalite svome ginekologu i uputite se na humanu. Nemojte gubiti vrijeme. Duphaston je pomoć pri implantaciji, hormon prijatelj trudnoće, pomogne ženama koje imaju problem sa začećem zbog niskog progesterona.
Ukoliko sada ne dođe do trudnoće, zbilja tražite da vas uputi na humanu. Možete naći na netu što sve od nalaza treba ili da netko tko se sjeća napiše.. ako budete čekali neko vrijeme da im dođete s spremnim nalazima.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pistacija zvuči obećavajuće. Svakako može biti implatacija 🤞🤞
Anee moj muž je na nalazu prije dobio na asthenozoospermiju ispred oligo a sve zato što je baš imao blokadu ( bili smo u postupku pa mu veći stres bio dati uzorak) i jedva je nešto malo izbacio. Tako da je možda i kod tvog muža bio malo više stres prisutan i jedva obavio pa je zato nalaz takav.
.
Cure koje večeras idete na svadbu, odite i zabavite se i probajte bar malo zaboraviti na sve ovo. Martina tebi će biti malo teže ali odi i provedi se.
.
Meni danas 10.dc počela sam osjećati jajnike, iscjedak i nije baš nešto prisutan, osjećam se napaljeno ( sve u meni se budi 😊) tako da ću se baciti danas na muža , sutra ću provjeriti prvu trakicu.
Pa nemogu reci to , jer on stim stvarno nema problema , bio je gotov za 10 min , s obzirom da je to stres za muškarce smatram da je čak super brz bio . Možda da je manje pod stresom bi bio bolji nalaz ali ne znatno s obzirom na samo jedan testis. I smatram da je čak super još nalaz jer kao što sam prije rekla da je ko malen išao na opraciju . Ali opet možda stvara problem . Razmišljali smo možda da tempiramo odnose svaka 3 dana , možda bi se moglo nešto desiti i prirodno 🤷♀️🤞 ali teško s obzirom da dijagnozu 😏
Jeste razgovarali o IVF?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Duphaston više služi za malo regulirati ciklus, ne pomaže pri začeću.. ako ste preko 30 godina, svakako tražite konzultacije na humanoj reprodukciji…
.
Ana89, razumijem.. čak je i to dobra dijagnoza za takvu "stvar ". Ništa, sad barem znate. Naučite se urologu, pa vidite šta kaže… 🤷♀️ uvijek možete mpo putem ako nije popravljivo. Važno je samo da ne čekate 😘
Ma da , ginekologica nam je preporučila MPO , tako da razmišljamo o tome , još bi ja morala nalaze raditi , pa dogovoriti konzultacije , pa ćemo vidjeti .. ali istina , sad znamo na čemu smo i u čemu je problem
Oprosti, vidim da si odgovorila. Nalazi se brzo skupe, djeluje da je problem jer ih ima dosta. Najduže se čeka papa test i brisevi, sve ostalo ide brzo.. znam da se nije lako odlučiti na taj korak..
No naručite se za konzultacije..polako skupljajte nalaze i i dalje pokusavajte u kućnoj radinosti.. od stajanja na mjestu nema ništa.. meni je jako dugo trebalo da se odlučim.. žao mi je što nisam ranije.. možda bi ishod bio kod nas drugačiji.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
.
Ma da , ginekologica nam je preporučila MPO , tako da razmišljamo o tome , još bi ja morala nalaze raditi , pa dogovoriti konzultacije , pa ćemo vidjeti .. ali istina , sad znamo na čemu smo i u čemu je problem
Oprosti, vidim da si odgovorila. Nalazi se brzo skupe, djeluje da je problem jer ih ima dosta. Najduže se čeka papa test i brisevi, sve ostalo ide brzo.. znam da se nije lako odlučiti na taj korak..
No naručite se za konzultacije..polako skupljajte nalaze i i dalje pokusavajte u kućnoj radinosti.. od stajanja na mjestu nema ništa.. meni je jako dugo trebalo da se odlučim.. žao mi je što nisam ranije.. možda bi ishod bio kod nas drugačiji.
Spremni smo mi na sve sto treba, nemamo problem s mpo. Ja sam sebe nekako sa 20god pripremila da me mozda to ceka u zivotu jer sam u obitelji imala par slucajeva MPO. Ali da, definitivno se mislim promjeniti gin. Za AMH mi je rekao da to sto je nizak neznaci nesto nuzno lose, obzirom da se hormoni gledaju i po godinama, a i u kombinaciji s drugim hormonima. Njegovim rijecima nije bila kolicina koliko kvaliteta jajne stanice
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
3 godine neuspjesno prirodno
10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)
Od nalaza za ženu treba papa, brisevi, hormoni ( vade se početkom ciklusa) i markeri na HIV i hepatitis.Nqjduže se čeka na nalaz pape jedno 3 tjedna ovo sve drugo je gotovo u par dana.
Za muža treba spermiogram i markeri na HIV i hepatitis.
08/24 spontani pobačaj
Za ženu je potrebna i krvna grupa ali to se u jednom vađenju odradi u Petrovoj skupa kad se rade markeri na HIV i hepatitis.
08/24 spontani pobačaj
Evo kako pada mrak tako pocinje moj zacepljen nos 🥹
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Evo kako pada mrak tako pocinje moj zacepljen nos 🥹
Ja sam se s malim legla kad sam dosla s posla i zaspala sam ko top i nos mi se isto zacepio🤣🤣 bas se osjeti da je hladnije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam procurila. Pucajte mi u čelo
Ne mogu ni otić plakat u wc na svadbi, a duša mi se odvaja od tijela 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji