E da, jel ima neko da mu je duphostan pomogao pri zacecu
Pozdrav, koliko imate godina?
2 godine je stvarno puno vremena ako se ne vidi neki problem..
Duphaston više služi za malo regulirati ciklus, ne pomaže pri začeću.. ako ste preko 30 godina, svakako tražite konzultacije na humanoj reprodukciji...
.
Ana89, razumijem.. čak je i to dobra dijagnoza za takvu "stvar ". Ništa, sad barem znate. Naučite se urologu, pa vidite šta kaže... 🤷♀️ uvijek možete mpo putem ako nije popravljivo. Važno je samo da ne čekate 😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jel koja zemskica ponavljala testic?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jel koja zemskica ponavljala testic?
Necu, lakse mi je vidjet mengu nego neg test..😂
Ak zakasni onda ok
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure, ja sam upravo bila na wcu. Vrloooo malo mlijecno rozog iscjetka. Onako baby pink, svijetlo. Inače mi menga grune odjednom, nemam najave u obliku svjetlijeg iscjetka. Nista me ne boli, samo sam se nazderala sladoleda pa me zateze stomak. 12 dpo, ali ne iskljucujem dan manje ili dan vise. Moguce implantacijsko?
Cure, ja sam upravo bila na wcu. Vrloooo malo mlijecno rozog iscjetka. Onako baby pink, svijetlo. Inače mi menga grune odjednom, nemam najave u obliku svjetlijeg iscjetka. Nista me ne boli, samo sam se nazderala sladoleda pa me zateze stomak. 12 dpo, ali ne iskljucujem dan manje ili dan vise. Moguce implantacijsko?
😍😍😍
Mislim da moze biti implantacijsko! Implantacija se dogadja 5-12DPO.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja nisam i necu, za 4 dana sam mengic 😂😂😂😂
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ovo zvuci Full obećavajuće 😍
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Pistacija zvuči obećavajuće. Svakako može biti implatacija 🤞🤞
Anee moj muž je na nalazu prije dobio na asthenozoospermiju ispred oligo a sve zato što je baš imao blokadu ( bili smo u postupku pa mu veći stres bio dati uzorak) i jedva je nešto malo izbacio. Tako da je možda i kod tvog muža bio malo više stres prisutan i jedva obavio pa je zato nalaz takav.
.
Cure koje večeras idete na svadbu, odite i zabavite se i probajte bar malo zaboraviti na sve ovo. Martina tebi će biti malo teže ali odi i provedi se.
.
Meni danas 10.dc počela sam osjećati jajnike, iscjedak i nije baš nešto prisutan, osjećam se napaljeno ( sve u meni se budi 😊) tako da ću se baciti danas na muža , sutra ću provjeriti prvu trakicu.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
E da, jel ima neko da mu je duphostan pomogao pri zacecu
Pozdrav, koliko imate godina?
2 godine je stvarno puno vremena ako se ne vidi neki problem..
Duphaston više služi za malo regulirati ciklus, ne pomaže pri začeću.. ako ste preko 30 godina, svakako tražite konzultacije na humanoj reprodukciji…
.
Ana89, razumijem.. čak je i to dobra dijagnoza za takvu "stvar ". Ništa, sad barem znate. Naučite se urologu, pa vidite šta kaže… 🤷♀️ uvijek možete mpo putem ako nije popravljivo. Važno je samo da ne čekate 😘
Ja 28 on 32.
M imam svaki mjesec uredno,otkad je imam 2 puta mi je kasnila 2 3 dana. Inace je tocna kao svicarski sat.
Po ginekolozima sam ima pola godine.
Ako ovaj mjesec ne uspije ceka me raspuhivanje jajnika a nakon toga inseminacija.
Svakako uskoro idem kod privatnog gin jer ovog drzavnog ne zanimaju nalazi mojih spolnih hormona.
Napravila sam ih na svoji ruku,platila 200€ a mogla sam besplatno,no on mi nije htio dati uputnicu jer smatra da je to bespotrebno.
Problem je i veliki to sto je moja majka u 36.oj godini usla u menopauzu, a po rijecima moga ginekologa meni je slican scenarij za uc u menopauzu u tim godinama
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
3 godine neuspjesno prirodno
10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)
Bebolina, fingers crossed
coko, uzasno, probaj promijeniti ginekologa. Ne mislim da će se stvari odjednom pokrenuti ako ga promijeniš, ali barem da je iole normalan i s malo ljudskosti. Ja sam iz sličnih razloga mijenjala dr opće prakse koja mi je rekla da ako me ništa ne boli nemam razloga vaditi krvnu sliku (nije bilo vezano ništa uz trudnoću, samo sam se ovako slabo i loše osjećala pa sam htjela provjeriti je li sve okej). Kao da ona iz vlastitog džepa to plaća. Otišla privatno i platila krvnu sliku. A kad pomisliš koliko od plaće nam se odvaja za zdravstvo... čast izuzecima
Sortiraj odgovore
Najstariji