Nisam rekla da ne mozes ostati trudna sa takvim tsh, nego da moze potencijalno stvarati probleme i sa zacecem i sa odrzavanjem trudnoce. Ima zena koje i sa tsh iznad 10ostaju trudne😅
Moj nalaz je gledao endokrinolog buduci da sam u zdravstvu pa imam pristup laksi doktorima nego vecina pa je isto mi receno kao i ginekolog.
Normapno da mi nisu dali terapiju na 2,6 al smo "pratili"
Super onda posto si spomenula 2 ginekologa a nisi rekla za endokrinologa ...kazem sto i sama znas ako si u zdrastvu da se gledaju i drugi paramterni a ne samo ths...😊a i znas kaj cu ti rec svaki doktor tupi po svom ... jbt bas citala ono za isti rezultat 4 razlicita misljenja 🤷♀️
Ja fakat imam dobru spagu svugdje u zdrastvu pa ako kome treba🤣😆... ugl ... et dozivjela sam svasta isto tak da sam morala ic na 3 misljenja... al sto ljudi sto cudi ... kao da zavrsavaju razlicite skole 🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/609RrZH
Jesi hcg umočila?
Znas kaj te zabiravila pitat jel ti fali Keysi🤣moram se malo nasalit
Ni najmanje.. ajd iskreno, jel to bila "normalna" osoba?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa- ma nisam, zato sto fkt mislim da nista ovaj mj, i trebam dobiti 20 sad, tako da nisam, a i prosli mj sam imala povisen Lh 5 dana prije M, i sad mi je 3-4 dana prije M isto tako 🤷♀️
Pišni jedan sutra. Držim fige 🥰
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Citam vas, ali se nisam cesto ukljucivala zadnjih dana… meni je tsh 2,7 i ginekologica je zadovoljna, kaze da je po njoj to u redu 🤷🏻♀️
Netko je pitao za vitamine, ja trenutno pijem Orthomol Natal, imaju dobru kolicinu svega, ali se ponekad prebacim na Novalac…
Saljem vam svoj graf za sada, danas je 1dpo, trebali smo bar jos jucer pokriti, ali nismo stigli… bbt se polako dize, slijede 2 dugacka tjedna 😬 https://ibb.co/StBZmfk
Ooo pa super nisam sama ja sam 5 dpo😊 makar ina tu curka koje jos mogu napravit i obradovat na s testicem i plusem😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jesi hcg umočila?
Ma nije naravno 🤣🤣🤣 ali cim vidim tvoj nick sjetim se kako ti je pokusala odbrusit😅🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Petra, drzimo fige..treba nam plusica na ovoj temi🙈❤️
Mare, ma znam.. kazem kako sam imala 2spontana bila sam kod dosta doktora oko svega i svacega pa ukljucujuci i endokrinologa koji je gledao nalaze unazad god dana, pa je zakljucak bio da je to ok al da pratim ako bude rastao. Al nije pa nisam ni obracala pozornost puno tome niti itko od dr (gin, endo)😊 svak radi kako misli da je najbolje, samo sam htjela dat info o svom iskustvu ako nekome to znaci sta.
Ne moramo se slagati svi oko iste stvari🤗
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jesi hcg umočila?
Ma nije naravno 🤣🤣🤣 ali cim vidim tvoj nick sjetim se kako ti je pokusala odbrusit😅🤣🤣🤣
Već sam to sve zaboravila.. ali ne i njene pametne savjete i lažne testove.. itd.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jesi hcg umočila?
Već sam to sve zaboravila.. ali ne i njene pametne savjete i lažne testove.. itd.
🤣🤣🤣🤣🤣 nedavno sam gledala po forumu kak je pisala ostale su stavke na koje smo joj odgovarale pa sam se smijala slucajno naletjela🤣.... ma od onda bila je trudna jos 4 puta a da niti neznas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Petra, drzimo fige..treba nam plusica na ovoj temi🙈❤️
Mare, ma znam.. kazem kako sam imala 2spontana bila sam kod dosta doktora oko svega i svacega pa ukljucujuci i endokrinologa koji je gledao nalaze unazad god dana, pa je zakljucak bio da je to ok al da pratim ako bude rastao. Al nije pa nisam ni obracala pozornost puno tome niti itko od dr (gin, endo)😊 svak radi kako misli da je najbolje, samo sam htjela dat info o svom iskustvu ako nekome to znaci sta.
Ne moramo se slagati svi oko iste stvari🤗
Naravno zato volim ovaj forum za razmjenu iskustva 😍🤗nego jesi ti dobro ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Garawa hvala za 🤞🤞, ali mislim da cu cekati 20 da procurim, rekla sam sama sebi da necu raditi testove prije M, a pogotovo ovako kad nemam ni jedan simptom pa onda sto misli jel prerano jel ovo jel ono i onda dodje M i sve u zrak😅
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Sortiraj odgovore
Najstariji