Cure, gdje su vaši mm radili spermiogram? može se negdje privatno, bez uputnice? Cijena? Ne nalazim ništa konkretno na netu, sve kao na upit...
Cure, gdje su vaši mm radili spermiogram? može se negdje privatno, bez uputnice? Cijena? Ne nalazim ništa konkretno na netu, sve kao na upit…
To i mwne zanima, pogotovo i Zgu. Jel se moze u vinogradskoj radit?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bok cure kako ste...?evo ja dosla s posla ...
4dpo simptoma nesto nemam mwlo me jajnici bole i to je to i cicke ...imam bijeli iscjedak kremasti
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hej ekipica 😁
Spermiogram možete privatno- Repromed, Ivf poliklinika.. sve te privatne koje se bave i potpomognutom.. mi smo bili u Ivf i sve preporuke. Sve ok je bilo😊
A može se i preko uputnice, od dr opće prakse muža.. Sv.Duh, Vinogradska..
.
Ana89 , nalaz nije preloš, ali def može biti uzrok zašto prirodno već nije došlo do trudnoće.. mislim da je ispod 10 strašnije, vi imate 11 i nešto ukupno..
Svakako neka se muž naruči što prije kod urologa da dobije upute kako može možda popraviti😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej ekipica 😁
Spermiogram možete privatno- Repromed, Ivf poliklinika.. sve te privatne koje se bave i potpomognutom.. mi smo bili u Ivf i sve preporuke. Sve ok je bilo😊
.
Ana89 , nalaz nije preloš, ali def može biti uzrok zašto prirodno već nije došlo do trudnoće.. mislim da je ispod 10 strašnije, vi imate 11 i nešto ukupno..
Svakako neka se muž naruči što prije kod urologa da dobije upute kako može možda popraviti😊
Znaci moze se u vinogradskoj? Ak zivimo dosl prwko puta vinogradske, jel moze on uzorak uzet doma i samo odnijet?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Naravno kad se naruci i to sve, ne samo tako da odnese. Neg samo to uzimanje uzorka u bolnici je njemu mrsko malo😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hej ekipica 😁
.
Znaci moze se u vinogradskoj? Ak zivimo dosl prwko puta vinogradske, jel moze on uzorak uzet doma i samo odnijet?
Da da, može. Nađi neki broj na internetu, nazovi pa samo pitaj kako i šta. Ja mislim da se može uzorak donijeti od kuće ako je u urednom vremenu 👍
Apstinencija od 2-5 dana , najbolje možda 3,4 🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hvala na info. Vidjet cu jos keoz 3mj, ako ne dodje do trudnoce u tom periodu bar da njega iskljucimo pa lako za mene dalje
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav svima, nova sam ovdje. Ja i muz se ne stitimo preko 2 godine i jos uvijek nista od 👶.
Njegov nalaz je normozoospermia
Vecina mojih spolnih je u redu osim AMH (4.61)I DHEAS(5.61).
Bila sam na utrogestanu ali nije pomogao.
Nekidan na folikulometriji kaze ginekolog da upravo ovuliram, a proslo je 5 dana od zavrsetka M.
Inace sam koristila LH trakice duze vrijeme i uhvatila bi peak,imala simptome ovulacije, medutim taj dan kad sam bila na folikulometriji radila sam test na ovulaciju, nista nije pokazao niti sam imala ikakve simptome, a ginekolog tvrdi da ovuliram. Stavio me na duphostan.
Inace nemam policisticne jajnike, endometrij je odlican.
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
3 godine neuspjesno prirodno
10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)
E da, jel ima neko da mu je duphostan pomogao pri zacecu
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
3 godine neuspjesno prirodno
10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)
Sortiraj odgovore
Najstariji