Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    16. Rujan 2023. 10:04

Al znate šta? Ja uvijek kad bi nešto sanjala to se ne bi ostvarilo. Npr. uvijek sam sanjala da dobijem loše ocjene, da me dečko/muž vara (Ivyy sve mi je jasno haha), sve neke ružne stvari. A u stvarnosti bi to bilo obrnuto i nikad se ništa nije loše dogodilo. Zato se loše osjećam u vezi trudnoće... zašto sad baš to mora biti drugačije nego sve ostalo što mi se događalo u životu
    Mislim da su snovi važni i moćni i da govore puno o našoj podsvijesti, nisu uvijek za bezveze

pistacija13
    16. Rujan 2023. 10:06

Martina1931

Ja danas idem na svadbu s frendicom s kojom sam ostala trudna u tjedan dana..ona je sad prek 6mj trudna i ima bas lijepi stomacic i sva cvate. A ja cu je gledat i bit super frendica puna podrske i ljubavi..pa cu otic u wc plakati kao kisna godina jer sam i ja sad trebala.biti s takvim stomacicem i kupovat vec robicu. A ja kupujem jebene testove za ovulaciju i piskim na testove trudnoce 5dana prije neg trenam uopce dobit i placem jer je negativno..
    Eto , izbacila sam iz sebe. 😂

❤️❤️❤️❤️❤️ nisi sama! Sjeti se da imaš puno virtualnih forum frendica koje prolaze kroz slične ili iste stvari. I loše, tužne emocije su emocije i treba im dozvoliti da izađu van tako da slobodno daj. Ali i one će proći...

Martina1931
    16. Rujan 2023. 10:35

pistacija13

Martina1931

Ja danas idem na svadbu s frendicom s kojom sam ostala trudna u tjedan dana..ona je sad prek 6mj trudna i ima bas lijepi stomacic i sva cvate. A ja cu je gledat i bit super frendica puna podrske i ljubavi..pa cu otic u wc plakati kao kisna godina jer sam i ja sad trebala.biti s takvim stomacicem i kupovat vec robicu. A ja kupujem jebene testove za ovulaciju i piskim na testove trudnoce 5dana prije neg trenam uopce dobit i placem jer je negativno..

❤️❤️❤️❤️❤️ nisi sama! Sjeti se da imaš puno virtualnih forum frendica koje prolaze kroz slične ili iste stvari. I loše, tužne emocije su emocije i treba im dozvoliti da izađu van tako da slobodno daj. Ali i one će proći…

Znam, zato i volim ovaj forum❤️ 
    Sad sam si smijesna sto sam se na faksu toliko pazila da ne ostanem trudna (kondomi uz pilule) hahah
    I kad pogodis ovulaciju, svejedno neces ostat trudna tako jednostavno🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    16. Rujan 2023. 10:49

Martina1931

Ovo zvuci uzasno, zao mi je sto ces morati na svadbi biti sa njom. Vjerujem da ces joj biti podrska i veseliti se s njom, ali je sasvim u redu istovremeno se osjecati tuznom. Zelim ti da ti se ta tuge vrlo brzo pretvori u srecu i da ugledas svoj plus :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Garawa¤
    16. Rujan 2023. 10:58

Martina1931

Jel vi racunate 1dpo kao da je O bila 12, 24 ili 48h nakon trakice?🙈 dan O je nulti dan kao?

Drugi dan od peaka, s tim da kada sam mjerila bbt.. znalo je se pokazati da je O bila i 2 dana nakon peaka.. dan ovamo tamo, ne igra inače ulogu..al nama za testiće igra veliku 🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

pistacija13
    16. Rujan 2023. 11:01

Martina1931

pistacija13

Martina1931

❤️❤️❤️❤️❤️ nisi sama! Sjeti se da imaš puno virtualnih forum frendica koje prolaze kroz slične ili iste stvari. I loše, tužne emocije su emocije i treba im dozvoliti da izađu van tako da slobodno daj. Ali i one će proći…

Znam, zato i volim ovaj forum❤️
    Sad sam si smijesna sto sam se na faksu toliko pazila da ne ostanem trudna (kondomi uz pilule) hahah
    I kad pogodis ovulaciju, svejedno neces ostat trudna tako jednostavno🙈

Isuse i ja sam radila isto 🤣🤣🤣🤣 panično sam se bojala trudnoće,a kad ono... 

Martina1931
    16. Rujan 2023. 11:07

🖤Garawa🖤

Martina1931

Jel vi racunate 1dpo kao da je O bila 12, 24 ili 48h nakon trakice?🙈 dan O je nulti dan kao?

Drugi dan od peaka, s tim da kada sam mjerila bbt.. znalo je se pokazati da je O bila i 2 dana nakon peaka.. dan ovamo tamo, ne igra inače ulogu..al nama za testiće igra veliku 🤣🤣

Pa zato pitam, jer meni igra veliku ulogu..ne znm jesam li 9dpo ili 10dpo bila kad sam radila test😂 hvatam se za najmanju slamku nade

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

nola95
    16. Rujan 2023. 11:52

Cure realistični snovi budu vas pratili i kroz trudnoću, pogotovo ako ste i prije vividno sanjale. Ja još pamtim neke od njih jer su mi bili totalno nadnaravni. Sjećam se pred uzv anatomije da sam sanjala da su otkrili blizance i pokazali mi u trbuh a tamo pustinja s dva mala aligatora koja se igraju kao, a dr sve hvali kako su aktivni i uredna je trudnoća.🤣 I kod mene su krenuli u ranoj trudnoći, prije pozitivnog testa tak da držim fige da je to slučaj sad kod vas.🥰🙏
    Ja nisam ulovila peak ovaj ciklus radi serijskog testiranja, a nisam htjela kupiti još jedan cb digitalni, tak da smo pokrili svaki dan od 14. dc pa ćemo vidjeti hoće li stići M 30.. čvrsto sam odlučila da se neću testirati ako ne zakasni 🤣

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Martina1931
    16. Rujan 2023. 12:00

Ma ne vjerujem da je san odraz realnosti jer sam krenula dobivati one menga grceve😅 al nema veze, prizivit cu
    Malo suza , al bit ce ok❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

pistacija13
    16. Rujan 2023. 12:33

I ja mislim da ništa od snova i povezane trudnoće (barem u ovom ciklusu) jer su mi se sise skroz ispuhale, znači ništaaa, dva jadna bobi flipsa. Mislila sam da ću barem moći neki dekolteić izvuć za večeras za svatove ako ništa drugo, ali ne, živote robijo 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.