Jel vi racunate 1dpo kao da je O bila 12, 24 ili 48h nakon trakice?🙈 dan O je nulti dan kao?
Nocas me probadalo u jajniku strasno, vjerovatno je bila O (uhvatila sam ga jucer oko 13h)... danas cu racunati O i od sutra 1dpo ...ne znam je li ispravno tako
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Meni aplikacija racuna😂
Ugl joa nesto da vam ispricam sta se desilo nocas, ne znam dal sam sanjala prije prvog budjenja ali probudila sam se u 3 (sanjala sam da me muz vara tj. Da mu se udvara neka poznanica gdje smo bili na rodjendanu i nju je oatavio na tom rod decko, ugl muz mi je kao dao telefon i poruke sa njom ali sve kao normalno i nista) , probudila sam se oko 4:15 opet (i dalje taj san, kao moji tu i ja mu kazem ako se nadjes sa njom zauvijek smo gotovi, on se smije kao zeza se, daje mi telefon, kaze citaj sve ) budim se opet oko 5, okrecem se na drugu stranu, pa oko 6 i nesto ( e tu vec kao sjedimo u busu i ona oko njega bla bla, i ja sam dosla grebala ih po licu l nisam imala noktiju da ih ogrebem, i onda sam ga pitala oces da skinem ovaj prsten i da odem zauvijek i on kao place i kaze skini, i ja bacim prsten i trazim od bake kljuc da se smjestim kratko kod njih itd) i u 7 ustajem😂😂😂😂
Ne znam jesam li poludila
Hahahaha,jesi li bila ljuta na njega kad si se ustala?😂 klasika
Meni je trakica bas pozitivna bila tipa u pon, ut jutro/noc sam osjetila bol u jajniku pa sam racunala utorak kao O
A srijeda 1dpo..onda ok. Dobro racunam😂🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jel vi racunate 1dpo kao da je O bila 12, 24 ili 48h nakon trakice?🙈 dan O je nulti dan kao?
Meni aplikacija racuna 48 sati pa tako racunam i ja. Sto je zapravo i dobro jer ako ti je O bila ranije onda na tamo 9.-10. DPO ce zapravo biti dan vise i onda je veca sansa da ce test biti pozitivan 😬
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja dva dana zaredom sanjala pozitivan test. Muka mi je ujutro kad se probudim. Toliko san bude intenzivan i stvaran, jezivo
Meni aplikacija racuna😂
Ugl joa nesto da vam ispricam sta se desilo nocas, ne znam dal sam sanjala prije prvog budjenja ali probudila sam se u 3 (sanjala sam da me muz vara tj. Da mu se udvara neka poznanica gdje smo bili na rodjendanu i nju je oatavio na tom rod decko, ugl muz mi je kao dao telefon i poruke sa njom ali sve kao normalno i nista) , probudila sam se oko 4:15 opet (i dalje taj san, kao moji tu i ja mu kazem ako se nadjes sa njom zauvijek smo gotovi, on se smije kao zeza se, daje mi telefon, kaze citaj sve ) budim se opet oko 5, okrecem se na drugu stranu, pa oko 6 i nesto ( e tu vec kao sjedimo u busu i ona oko njega bla bla, i ja sam dosla grebala ih po licu l nisam imala noktiju da ih ogrebem, i onda sam ga pitala oces da skinem ovaj prsten i da odem zauvijek i on kao place i kaze skini, i ja bacim prsten i trazim od bake kljuc da se smjestim kratko kod njih itd) i u 7 ustajem😂😂😂😂
Hahahaha bilo bolje da sinoc nisi isla spavati 😄 mislim da te ovakav san vise izmorio🤪
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Meni aplikacija racuna😂
Hahahaha bilo bolje da sinoc nisi isla spavati 😄 mislim da te ovakav san vise izmorio🤪
Ja inace cesto sanjam i bas se sjecam dosta sta sanjam al se nikad ne budim, osim ako sanjam da me neko proganja il hoce ubiti onda se od straha probudim, ovo mi se jos nije desavalo, budila sam se na svakih sat vremena, jel do sna😂😂😂😂 ili nisam mogla spavati ne znam al sad mi smjesno😂
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ja dva dana zaredom sanjala pozitivan test. Muka mi je ujutro kad se probudim. Toliko san bude intenzivan i stvaran, jezivo
Ajme i jaaaa, samo me stid to reci naglas ikom haha
Mislit ce da sam luda🙈
Porudim se i onda se sjetim da sam imala negativan test i bude samar realnosti
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mislit ce da sam luda🙈
OOO da. Ja čak neke misli pokušavam držat što više sa strane i čim krenem na nešto mislit a vezano je za T samu sebe zabavim s nečim drugim samo da ne mislim na to. Nadaš se i onda razočaranje
Mislit ce da sam luda🙈
I ja sam to cesto sanjala i onako bas bude san lijep i ujutro se probudis i znas da nista, al to mozda sto puno razmisljamo o tome pa onda i sanjamo
Moj san nocas je dosao iz cista mira, ime i prezime osobe s kojom je kao mm nesto sam znala sad sam zaboravila al to nam je kao neka poznanica bila i bili smo joj zajedno na rockasu, cak je bio kao video s rockasa kako mm i ja plesemo i glupiramo se, i slike od te sa njenim momkom, toncica mislim da se zvala (ne poznajem nikog sa tim imenom😂😂😂)
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ja danas idem na svadbu s frendicom s kojom sam ostala trudna u tjedan dana..ona je sad prek 6mj trudna i ima bas lijepi stomacic i sva cvate. A ja cu je gledat i bit super frendica puna podrske i ljubavi..pa cu otic u wc plakati kao kisna godina jer sam i ja sad trebala.biti s takvim stomacicem i kupovat vec robicu. A ja kupujem jebene testove za ovulaciju i piskim na testove trudnoce 5dana prije neg trenam uopce dobit i placem jer je negativno..
Eto , izbacila sam iz sebe. 😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji