Mimoza drzim fige da prode sto brze i sto manje bolno! 🤞😊👶 i mene bas zanima kakvo ce ti biti iskustvo poroda u kadi..
Svea sretna godisnjica! 🎊🎉
Rose bravo za uspjesan pregled..jos par dana i u terminu si! 👏👏😊
Zmya bas ste slatki svi redom, bebac naravno najvise 😍
Zeleni pringels, Lidl kiselo vrhnje i jedan crni rebrasti od paprike koji sprži nepce haha 😋
Iris, samo bez panike jer bebe to osjete i prede na njih. Sestre za bebe su ti duzne pomoc i pokazat dojenje, ako ne zele, zovi glavnu sestru ili trazi da daju dohranu. Kad izades iz bolnice, javi se u dom zdravlja, svaki ima savjetnicu za dojenje pa ce ti pomoc. I yvette ti je napisala postupak. To se jednostavno vjezba. Vjezbam i ja jos uvijek. 😉 Ukoliko i dalje ne ide, a mozda imas zelju hranit svojim mlijekom, predlazem da probas s izdajanjem. 😊 Sretno!
Rose, bravo za pregled. 😊 Sad si mirna. 😘
Svea, sretna godisnjica! Pridruzit cu se ja tebi i anavona kavi 😁
Mimoza, to je to danas! Dolazi krafnica 😊
Naravno! Joj, jedva cekam. Nakon svih ovih mjeseci i tipkanja, stvarno bi voljela ostati u kontaktu.
Kako si ti, tvoj malac?😊
___
37+3
Rose super za pregled da je sve ok, antibiotik ces popit i mirna…. ja sam.nosila uk jutros… tnx
Anavo gljivice su moj problem ovu trudnocu, uzas… nisu stale.od + na testu 🤦♀️
Ajmo Mimoza 🤭💙💙💙
Ma uzasno su dosadne. I odma ih eto, ako tipa 2,3 dana za redom jedem ugljikohidrate. Ali sta cu, borim se.
Vrapčić, ja sam ti tako sa slatkim na Vi. Kockica one najtamnije dnevno meni dosta. Najveca muka za pir mi je bila ici slatko probavati. Na kraju sam probala tortu, a muž u sedmom nebu, sve slatko pojeo.
Mimoza💪😘
___
37+3
Zeleni pringels, Lidl kiselo vrhnje i jedan crni rebrasti od paprike koji sprži nepce haha 😋
Ovo je vec level Pro kombinacija😏
Pepilli, drago mi je vidjeti da ide sve skupa. Bravo za malu seku😊
___
37+3
Pringls meni uvijek zuti bio najbolji.... ili oni obicni crveni.... ali skup je , a ima nac puno.boljih
Trancie, Flo, Curly, Rio, Pcelica, Zvonkica😘🤗
Rio cekamo slicice kad sve sredis😊
Trancie i mislila sam da si ti pisala, ali mi se sve pomijesalo
Vrapcic tako i ja ful rijetko
Pepili lako za citanje, samo se ti nama javi, volimo citati kako su mamice i male krafnice🍩🥰mazite se i uzivajte
💙
Anavo ja si svaki dan priuštim red tamne čokolade i to neke bolje i kvalitetnije, trudim se da bude organska. A ovako bi slatko ovo sve nezdravo mogla non stop tamaniti, zato ga ne jedem jer bi inače imala 150 kg doslovno i crkla bih već. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Joj mogu si misliti, onih brdo torti i kolača treba probati, a ne voliš ih uopće... Ma super ti je to, budi zadovoljna što što ništa ne voliš. 😜
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Blago vama, ja zivim o slatkisima.. Meni to dođe ko droga. Ako ne uzmem dnevnu dozu, organizam trazi.. I nemam mira dok ne smazem nesto. Evo upravo je to milka oreo..
Pepili bas lijepo da se sve poslozilo i da funkcionirate super 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji