Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zvonkica
    10. Lipanj 2020. 13:30

Mimoza drzim fige da prode sto brze i sto manje bolno! 🤞😊👶 i mene bas zanima kakvo ce ti biti iskustvo poroda u kadi..
    Svea sretna godisnjica! 🎊🎉
    Rose bravo za uspjesan pregled..jos par dana i u terminu si! 👏👏😊
    Zmya bas ste slatki svi redom, bebac naravno najvise 😍

10. Lipanj 2020. 13:31

Zeleni pringels, Lidl kiselo vrhnje i jedan crni rebrasti od paprike koji sprži nepce haha 😋

• anav05
    10. Lipanj 2020. 13:32

CurlySue

Iris, samo bez panike jer bebe to osjete i prede na njih. Sestre za bebe su ti duzne pomoc i pokazat dojenje, ako ne zele, zovi glavnu sestru ili trazi da daju dohranu. Kad izades iz bolnice, javi se u dom zdravlja, svaki ima savjetnicu za dojenje pa ce ti pomoc. I yvette ti je napisala postupak. To se jednostavno vjezba. Vjezbam i ja jos uvijek. 😉 Ukoliko i dalje ne ide, a mozda imas zelju hranit svojim mlijekom, predlazem da probas s izdajanjem. 😊 Sretno!
    Rose, bravo za pregled. 😊 Sad si mirna. 😘
    Svea, sretna godisnjica! Pridruzit cu se ja tebi i anavona kavi 😁
    Mimoza, to je to danas! Dolazi krafnica 😊

Naravno! Joj, jedva cekam. Nakon svih ovih mjeseci i tipkanja, stvarno bi voljela ostati u kontaktu.
    Kako si ti, tvoj malac?😊
    ___
    37+3

• anav05
    10. Lipanj 2020. 13:35

Trancie

Rose super za pregled da je sve ok, antibiotik ces popit i mirna…. ja sam.nosila uk jutros… tnx
    Anavo gljivice su moj problem ovu trudnocu, uzas… nisu stale.od + na testu 🤦‍♀️
    Ajmo Mimoza 🤭💙💙💙

Ma uzasno su dosadne. I odma ih eto, ako tipa 2,3 dana za redom jedem ugljikohidrate. Ali sta cu, borim se.
    Vrapčić, ja sam ti tako sa slatkim na Vi. Kockica one najtamnije dnevno meni dosta. Najveca muka za pir mi je bila ici slatko probavati. Na kraju sam probala tortu, a muž u sedmom nebu, sve slatko pojeo.
    Mimoza💪😘
    ___
    37+3

• anav05
    10. Lipanj 2020. 13:38

mrvičak

Zeleni pringels, Lidl kiselo vrhnje i jedan crni rebrasti od paprike koji sprži nepce haha 😋

Ovo je vec level Pro kombinacija😏
    Pepilli, drago mi je vidjeti da ide sve skupa. Bravo za malu seku😊
    ___
    37+3

Trancie
    10. Lipanj 2020. 13:38

Pringls meni uvijek zuti bio najbolji.... ili oni obicni crveni.... ali skup je , a ima nac puno.boljih 

yvette
    10. Lipanj 2020. 13:42

Rose bravo za pregled 💕🥳🎉

Rose1
    10. Lipanj 2020. 13:43

Trancie, Flo, Curly, Rio, Pcelica, Zvonkica😘🤗
    Rio cekamo slicice kad sve sredis😊
    Trancie i mislila sam da si ti pisala, ali mi se sve pomijesalo
    Vrapcic tako i ja ful rijetko
    Pepili lako za citanje, samo se ti nama javi, volimo citati kako su mamice i male krafnice🍩🥰mazite se i uzivajte

💙

Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 13:45

Anavo ja si svaki dan priuštim red tamne čokolade i to neke bolje i kvalitetnije, trudim se da bude organska. A ovako bi slatko ovo sve nezdravo mogla non stop tamaniti, zato ga ne jedem jer bi inače imala 150 kg doslovno i crkla bih već. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Joj mogu si misliti, onih brdo torti i kolača treba probati, a ne voliš ih uopće... Ma super ti je to, budi zadovoljna što što ništa ne voliš. 😜 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    10. Lipanj 2020. 13:49

Blago vama, ja zivim o slatkisima.. Meni to dođe ko droga. Ako ne uzmem dnevnu dozu, organizam trazi.. I nemam mira dok ne smazem nesto. Evo upravo je to milka oreo..
    Pepili bas lijepo da se sve poslozilo i da funkcionirate super 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.