Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    10. Lipanj 2020. 15:30

Vrapčić123

Danijela joj i tebi znači kaos bio unutra, ja ostala skoro bez lijevog jajovoda zbog endometrioze. Imala sam stotine priraslica i svakakvih tkiva unutra da je doktor to sve vadio skoro 2 sata, blago rečeno kaos.. 🥴🥴🥴 Jooj bravo za tvoj dobar nalaz, baš mi je drago. Sad kad ti je ok, jel se i dalje to smatra kolestazom ili kako to već ide…?
    Meni svrbež preko dana super, ali nakon tamo 18 sati recimo već krene lagano. A sinoć bila toliko umorna da se nisam ni budila, jeeeee!!! Kako tebe svrbi i koliko? Isto tijekom dana puno manje?

Mokvica, Snoopy, Rose, Fluffy hvala cure na podršci.
    Dora tako je brzo vrime prošlo, čini mi se kao da si jučer završila na porodu, a bebači su zapravo već pravi zmajevi.
    Vrapčić šta se endometrioze tiče užas imala san tu baloticu veliku 7,5 cm koja je zapravo nastala i narasla u par miseci. Priraslice po cilom livom jajniku i nešto na debelom crijevu...karastrofa. Znaš da mi je dr čak bia reka da budući da mi je livi jajnik skoro cili mora odstranit da su male šanse da ostanem prirodno trudna samo s ovim desnim. Al eto hvala Bogu taman kad san se spremala za ivf ostala spontano trudna.
    Šta se kolestaze tiče i dalje me vode tako jer kiseline opet mogu porast, u Utorak zato opet vadin krv. Ma meni ti isto tako svrbež krene negdi kasno popodne ka i tebi. Preksinoć san se probudila oko 2:30h i nisan mogla zaspat do 5h kako me uvatilo dok san sinoć recimo spavala ka beba. Tako da ne znan šta bi ti rekla... Pijen te tablete pa su očito one smanjile enzime i kiseline, a svrbež...neki dan san se najela trešanja 🙄 možda san zbog njih dobila napadaj svrbeža jer friško voće nije baš poželjno konzumirat. 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Dora4
    10. Lipanj 2020. 15:37

Danijela i Vrapcic uzas, ne bi nikome pozeljela endometriozu ni u najgoroj nocnoj mori 😔 isto mi je dar mar napravila!
    Danijela nek to lijepo ide na bolje, e bas sam se sjetila tebe i muzevog birca, jesi ti pricala da zbog korone ne radi, kakvo je sad stanje? Jeste se vratili u normalu? 
    *
    Evo su se najeli i sad lijepo mogu odsljakat po kuci do iduce runde.. 
    Mi ovaj vikend sluzbeno krecemo sa postupnom socijalizacijom, u subotu dolaze moji, u nedjelju njegovi..toliko se veselim svojima da vam ne mogu opisat..mislim da se vise radujem ja njima nego oni bebama, ako je to uopce moguce jer su u transu od srece sto ce ih napokon upoznat! 

Maggy_1
    10. Lipanj 2020. 15:38

Pozdrav cure i čestitke onima koje pune tjedne 💐
    I ja stalno ulazim na forum da vidim je li Mimoza rodila 😊
    Vidim da spominjete baby gym, u Kauflandu ima po 150 kn, stvarno povoljno. 

Nikita206
    10. Lipanj 2020. 15:38

Vrapčić123

Dora4

anav05

Vrapčić123

Curke evo jedem ovaj zeleni Pringels i nije mi baš nešto… 😲 Ili ja nisam za te čipseve ili mi taj Pringels ne paše… 🤔

Meni ti nije taj Pringels niti jedan dobar, iskreno.
    Sad kad Dora procita 😅, ali najbolji mi je rebrasti čips iz Lidla. Inace je čips moja boljka, tako da sam ih probala sve zive. Ovaj mi najbolje hrska, nije masan, taman je slan.

Yvette, hvala ti, otišlo u skrinšot❤
    ___
    37+3

Citam jednu pa drugu i para mi na usi ide!!!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Al eto Kinder bueno mi je top!

Ajme Kinder Buena sam se najela u trudnoći ko nikad! I onda mi dragi ovako nešto pripremi za rođendan 😁
    https://ibb.co/frhjLFY

Ali volim i inače jako slatko i ne može mi proći dan da nešto pojedem, na početku trudnoće nisam mogla smisliti slatko i to mi je dobro došlo kao odmor za organizam, ali želja se vratila nažalost 😂

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Bebac24
    10. Lipanj 2020. 15:44

Nema nam jos mimoze, nadam se da se ipak mazi vec ❤️
    Bas mi je zao da imate tako bolne menstruacije to je grozno... 
    Evo mi obavili prvi izlazak od 5minuta ❤️
    https://ibb.co/McCCv1D
    Dosla patronazna pogledati pupak jer je sad do pon nece biti. 
    I od jucer dobio jos 60g 😊
    Ja je pitala kad mozemo van, kaze ona mogli ste vec jucer ako ste vi ok, eh nije nam trebalo 2x govoriti, cim je otisla smo isli van malo 😊

Dora4
    10. Lipanj 2020. 15:49

Nikita jaooo nista od mog spremanja po stanu, kad vidim ovaj paket moram hitno u ducan 😬🍫
    Moram priznat da na nocnim hranjenjima muz i ja crkavamo, kao da imamo crne rupe u zeludcu, znaci gladni ko psi, sad vec imam pripremljeno uz pelene za njih (ja motam, on sprema hranu, iz zajebancije ucimo djecu da je tatino mlijeko bolje od majcinog hahahah) i kekse, kroasane, kinderice i neke snackove za nas dvoje 😅
    Bebac divno!!! Kako lijepo napreduje i stvarno imas na koga biti ponosna, divni su ti decki 💙💙

ena0206
    10. Lipanj 2020. 15:55

Nikita Aaaaaaaa kinder country- mojee omiljeno.. davim se u tim cokoladicama. :) 
    Bebac joj bas ste divni.. Gabriel je jako sretan ,bas se vidi. 

Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 15:56

Danijela joj kako je divno čuti da si uspjela spontano ostati trudna. ❤️ Neka, neka, eto još malo i upoznat ćeš svoju bebicu. Sretno sa vađenjem krvi! 🤞E daj mi reci što se još ne smije jesti osim trešanja. Uf neki dan bili kod prijatelja i sjedila ispod trešnje, one fine krupne. I ja nisam smjela ni jednu.... 🥴🥴🥴

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

MissyR
    10. Lipanj 2020. 16:05

Nikita ajme Buenici 🥰 ja sam otkrila danas Milka namaz ( kao Nutella) odlican meni 😋😋
    Bebac decki su ti pre pre medeni 😍😍
    Evo nisam dugo slikala trbuh pa evo dok se ne raspuknem jer sam se prejela bas 🙈🙈
    https://ibb.co/TYC8VWZ

url=https://lilypie.com]

• CurlySue
    10. Lipanj 2020. 16:05

Vrapčić123

CurlySue što ti kažeš na osoblje u Petrovoj? U rodilištu općenito, odjel babinjača? Meni su ovi s Humane odlični, drago i ako su ostali takvi bit će super. Sestra me na transferu za ruku držala i mazila po ramenu, eto takvo iskustvo imam. 🙂 Ti si na žalost morala tamo dugo biti pa znaš sve… Al eto sreća pa je sada sve ok s bebom. 🧡 Kolika sada kilaža? Koliko je sada prošlo vremena od poroda? Vrijeme pre brzo leti. 😲🤔

Babinjace kao takve su ok. Sestre s ginekologije su super, susretljive, pricljive ma sve naj naj.... Jedna je zesci antipatikus, srednjih godina, sa siskama. Ne radi joj se bas... Gasparovicka vodi odjel, ful je dobra doktorica. E sad, sestre za bebe... Nisu bas nesto susretljive, ima ih 2-3 mlade koje ce ti sve pomoc i objasnit, ostale ce ti doc reda radi, pokazat polozaj za dojenje, 2-3 puta preko dana pitat kako ti ide, ako ne ide, zakolutat ocima i postavit u polozaj i to je to... Hrana je minimalna, neces se najest 😒
    Ponesi si sve za higijenu (i toalet papir). Po pitanju radaone... Babice su ok, al nisu uz tebe osim pred kraj, obidu povremeno boks, a doktori... Ovisi cija te smjena zapadne ima i muskih i zenskih, vecina je jako ugodna i profesionalna. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.