Sad tek kuzim kako vas je tesko pohvatat 😂😂 mi se nadamo brzom izlasku iz bolnice jedva cekamo vidjeti tatu ❤️ ja sam jos malo iscrpljena od poroda, savovi na kraju nisu ni tako strasni a njih sam se najvise bojala, rez nisam ni osjetila dali lokalnu. Tu nije bilo epiduralne, u neko doba daju nesto za bolove sto vise omami nego da umanji bol al nije lose. Spavala sam izmedju trudova skoro do kraja. O izgonu necu puno 😅 I evo ga nas mali :) 2 sata mazenja pokriveni na prsima ❤️ decko je tocan ko sat, 9.6.malo poslije ponoci procurila plodna I evo ga tocno na termin!!
Mimoza nadam se da dobro ide, 🤞🤞
Hvala vam svima na lijepim zeljama i cestitkama ❤️❤️
Vi o čipsu i nitko nije spomenuo Lays?? Svi Lays rebrasti su mi 🤤🤤🤤 Pringles zeleni mi prije bio dobar, više ne. Sad crni ljuti i paprika, ali ugl Lays ima prednost 😄 Čaak i Sparov Budget od paprike je odličan!
.
Rose super za uredan pregled, držim fige za UK 🤞🏼
.
Ja kod frizera upravo, išla napraviti nešto 🙈 Na kraju balayage da se malo posvijetlim opet, bila sam dugo plava pa do sad furala neku prirodnu pepeljasto medenu, pa me puklo plavo opet malo da se osvježim pred porod 💁🏼♀️ A idući tjedan pedikura.. Osjećam se s tim tretmanima kao da na godišnji idem na more, a ne u bolnicu 😂
Dora to kraljice. Ovaj rebrasti od paprike što sam ja spomenula je Laysov 😋😋😋
Curke evo jedem ovaj zeleni Pringels i nije mi baš nešto… 😲 Ili ja nisam za te čipseve ili mi taj Pringels ne paše… 🤔
Meni ti nije taj Pringels niti jedan dobar, iskreno.
Sad kad Dora procita 😅, ali najbolji mi je rebrasti čips iz Lidla. Inace je čips moja boljka, tako da sam ih probala sve zive. Ovaj mi najbolje hrska, nije masan, taman je slan.
Yvette, hvala ti, otišlo u skrinšot❤
___
37+3
Citam jednu pa drugu i para mi na usi ide!!!!
Dora, polako 😂🙈
Rose super, bravo. 👍
Ena ja se ful navikla i sad mi baš fina. 😋 Ni meni nije jasno to predviđanje njihovo, ne kužim kako to sad znaju da će se dogoditi, a nisu znali do sada... 🤔 Ajd nadam se da su u krivu.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Black drago mi je da je pregled bio tako dobar, čestitke.
Rose čestitke i tebi na pregledu i urednom ctg-u.
Vrapčić ja sam se prije davila u tom zelenom, ali u zadnje vrijeme mi nije baš nešto, kao da su nešto mijenjali, ali je zato crni i dalje top. Polly vidim da nisam jedina.🙊
Yvette hvala za smjernice za dojenje, dobro će doći svima nama koje se prvi put sa time susrećemo.
Danijela drago mi je da se stanje popravlja. 😊
Stavili mi djecu danas u babygym po prvi put hahahaha bojim se jesmo ih pokvarili, oci su im ko da su se lsd-a najeli 😂😂
Danijela joj i tebi znači kaos bio unutra, ja ostala skoro bez lijevog jajovoda zbog endometrioze. Imala sam stotine priraslica i svakakvih tkiva unutra da je doktor to sve vadio skoro 2 sata, blago rečeno kaos.. 🥴🥴🥴 Jooj bravo za tvoj dobar nalaz, baš mi je drago. Sad kad ti je ok, jel se i dalje to smatra kolestazom ili kako to već ide...?
Meni svrbež preko dana super, ali nakon tamo 18 sati recimo već krene lagano. A sinoć bila toliko umorna da se nisam ni budila, jeeeee!!! Kako tebe svrbi i koliko? Isto tijekom dana puno manje?
Vi o čipsu i nitko nije spomenuo Lays?? Svi Lays rebrasti su mi 🤤🤤🤤 Pringles zeleni mi prije bio dobar, više ne. Sad crni ljuti i paprika, ali ugl Lays ima prednost 😄 Čaak i Sparov Budget od paprike je odličan!
.
Rose super za uredan pregled, držim fige za UK 🤞🏼
.
Ja kod frizera upravo, išla napraviti nešto 🙈 Na kraju balayage da se malo posvijetlim opet, bila sam dugo plava pa do sad furala neku prirodnu pepeljasto medenu, pa me puklo plavo opet malo da se osvježim pred porod 💁🏼♀️ A idući tjedan pedikura.. Osjećam se s tim tretmanima kao da na godišnji idem na more, a ne u bolnicu 😂
Dora to kraljice. Ovaj rebrasti od paprike što sam ja spomenula je Laysov 😋😋😋
Oprosti, Polly 🙈
Stavili mi djecu danas u babygym po prvi put hahahaha bojim se jesmo ih pokvarili, oci su im ko da su se lsd-a najeli 😂😂
Hahahhah, pa meni to zvuči kao nešto pozitivno 😂. Sigurno su u šoku zbog uživancije 😂😀
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Curke jučer kad sam išla u Petrovu bolnicu, prošla ja trijažu i ulazim unutra. I veli mi sestra na ulazu koja me uvela da dezinficiram ruke i upućuje me i moli da non stop imam maskicu na licu. Ja velim da nema problema, da ju ionako nosim uvijek kad sam tako po pregledima i zdravstvenim ustanovama. I kaže ona kako se oni već sada pripremaju za drugi val korone na jesen i da joj je muka što će doći turisti i što će ponovno raširiti koronu među nama… 🙄🙄🙄 Ja se ponadala da je korona iza nas… Valjda sam u pravu. Nadam se. Eh jadne mi i naša dječica, baš se moraju roditi u tim ludim uvjetima.
Koja teta ti je bila na vratima?! 😂 One su meni sve velike lujke dole na porti. 🙈
Neka onako malo niža, simpatična se čini, ima malo onako kao kovrčavu kosu, kratku. 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji