Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    10. Lipanj 2020. 12:45

Svea hvalaaa😘u ponedjeljak frizurica, a onda mogu i roditi😉😊
    Anavo i ti si na antibiotiku pa zato probiotike ili?
    Vrapcic, Dora, Ena hvala cure😘

💙

Rose1
    10. Lipanj 2020. 12:46

Anavo hvala😘

💙

10. Lipanj 2020. 12:47

Rose1

Evo mene s pregleda. Bebac dobro, ctg uredan. Nije gledao cerviks, kaze da nema smisla. Za 2tj sljedeci pregled, 24.6.ako izdrzimo. Ponovio UK. Dao mi klavocin. Linex kupila probiotik. Kaze da ne brinem oko tih bakterija.

Odlično. Bitno da nemaš brige oko te bakterije. 🙏☺️Odi se ti lijepo srediti kod frizerke prvo pa onda možeš ići roditi 🤣

Rose1
    10. Lipanj 2020. 12:52

I da, pokazao 2jake kontrakcije, ali imam ih ja stalno. Rekao je da je maternica misic koji se na taj nacin priprema i dok nema drugih simptoma da zanemarim. Kaze kako se blizi kraj one su cesce i to je normalno

💙

Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 12:53

Curke evo jedem ovaj zeleni Pringels i nije mi baš nešto... 😲 Ili ja nisam za te čipseve ili mi taj Pringels ne paše... 🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    10. Lipanj 2020. 12:54

yvette

Iris ovako nama uspijeva:
    1.Lezim na boku
    2. On je isto na boku priljubljen uz mene, iza leda mu nesto stavim
    3. Nos mu je u razini moje bradavice
    4. Uhvatim dojku u C hvat sto je usmjeri i nasiljihttps://ibb.co/QddjBwM
    5. Diram ga po usni dok ne zine jako, jos uvijek mu ponekad treba koja minutica, nekad uspijem u placu gurnuti, nekad mu diram prstima kut usne. Ometaju nas ponekad rukice jer njih gura
    6. Kad je uhvati siroko ( cijela bradavica u ustima, donja usna mu je lagano zavrnjena) gurnem mu glavu na nju da je i prihvati. Svaki put mu moram gurnuti glavicu
    7. Osjetim vakum i pritisak, ukoliko se cuje nasisavanje kao da skripi, prekinuti jer guta zrak.
    8. Bradavicu ne vuci iz usta nego staviti maliprst na rub usne i lagano ugurati tako da on uhvati njega i oslobodi bradavicu

6. Treba uhvatiti aureolu cijelu, krivo sam napisala.
    P.S dok doji drzite C hvat ili skarice hvat, uglavnom bitno je da ima malo lufta i zraka izmedu nosica i bradavice, osloboditi disni put. Mislim da sam sad sve napisala.

ena0206
    10. Lipanj 2020. 13:00

yvette

yvette

Iris ovako nama uspijeva:
    1.Lezim na boku
    2. On je isto na boku priljubljen uz mene, iza leda mu nesto stavim
    3. Nos mu je u razini moje bradavice
    4. Uhvatim dojku u C hvat sto je usmjeri i nasiljihttps://ibb.co/QddjBwM
    5. Diram ga po usni dok ne zine jako, jos uvijek mu ponekad treba koja minutica, nekad uspijem u placu gurnuti, nekad mu diram prstima kut usne. Ometaju nas ponekad rukice jer njih gura
    6. Kad je uhvati siroko ( cijela bradavica u ustima, donja usna mu je lagano zavrnjena) gurnem mu glavu na nju da je i prihvati. Svaki put mu moram gurnuti glavicu
    7. Osjetim vakum i pritisak, ukoliko se cuje nasisavanje kao da skripi, prekinuti jer guta zrak.
    8. Bradavicu ne vuci iz usta nego staviti maliprst na rub usne i lagano ugurati tako da on uhvati njega i oslobodi bradavicu

6. Treba uhvatiti aureolu cijelu, krivo sam napisala.
    P.S dok doji drzite C hvat ili skarice hvat, uglavnom bitno je da ima malo lufta i zraka izmedu nosica i bradavice, osloboditi disni put. Mislim da sam sad sve napisala.

Bas si zlato od žene.. Mislim da nam svakoj to dojenje zadaje brige i misli.. Hvala ti na podjeljenom iskustvu. ❤️

• anav05
    10. Lipanj 2020. 13:03

Rose1

Anavo hvala😘

Ma ništa😘
    Ma ne, ali doktorica mi je preopručila da je dobro tako pred kraj tako da pijem one Waya kapsule🙂
    Borim se s gljivicama jos od netrudnog stanja, u trudnoći isto.
    ___
    37+3

Zvonkica
    10. Lipanj 2020. 13:04

Iris2605

Slazem se za novu grupu😃
    Koliko mi je u radaoni bilo savrseno odjel babinjaca mi je uzasan. Evo placem od jucer jer nikako ne mogu uspostaviti kontakt s dojenjem s mojom bebom😭😭 molim stalno sestre da dodu dok moje zlato vristi od gladi😭 uspiju na kratko uvaljati bradavicu, ali L to brzo ispusti. Bradavice su mi uvucene i kupila sam i sesirice, ali ne pomaze, a ovdje jebeno nitko ne educira. Umorna sam i zelim doma da kupim dohranu i u miru hranim svoje dijete

Jesi ti na sv.duhu? Iskustvo s prvim koji je uzasno vristao vec u bolnici je da mi je dosla babica u rodilistu i rekla da ce nahraniti maloga ako ne napisem u dnevnik dojenja da je dohranjen...kad sam bila s drugim gore u rodilistu dok mi jos nije doslo mlijeko, samo sam rekla uzmite ga i nahranite, necu nigdje zapisati..bez rijeci ga uzeli....bas mi je zao, znam da je tesko, znam zenu koja je imala isti problem s bradavicama i mucila se s dojenjem i uspijela na kraju...ne znam bi li pomoglo sa nabavis izdajalicu pa da s njom navlacis da izadu..sretno 😘

Flo
    10. Lipanj 2020. 13:05

Rose super za dobar pregled🎊🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.