Dosta o čipsu i čokoladama 😃 Ja sve volim, ali se pazim jer nakon 30te se sve vidi na kilazi...
Plus, jedan tjedan sam malo pretjerala - sladoled i cips u jednom danu i hop gljivice 😒 Sad izbjegavam maksimalno, samo crna cokolada za dorucak u pahuljicama
.
Ja cekam pregled 🤗🤗🤗
.
I cekam da nam se mimoza javi iz kadice 😇😇😇
.
I nemam baby gym jos 🙃🙃 To mi je na listi za kupit cim se mala pokaze
Curke evo jedem ovaj zeleni Pringels i nije mi baš nešto… 😲 Ili ja nisam za te čipseve ili mi taj Pringels ne paše… 🤔
Meni ti nije taj Pringels niti jedan dobar, iskreno.
Sad kad Dora procita 😅, ali najbolji mi je rebrasti čips iz Lidla. Inace je čips moja boljka, tako da sam ih probala sve zive. Ovaj mi najbolje hrska, nije masan, taman je slan.
Yvette, hvala ti, otišlo u skrinšot❤
___
37+3
Citam jednu pa drugu i para mi na usi ide!!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Al eto Kinder bueno mi je top!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hahahahaa dora… 😄😄😄😄 Zamisljam ih iskreno i umirem od smijeha.. 🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Slatkisiiii mali. 😍 Navikavaju se na boje i sve oko sebe.
Mimozaaaa nadam se da se ne mucis punoo.. Da si vec rodila i da se mazis sa svojom bebicom.. 🥰
CurlySue što ti kažeš na osoblje u Petrovoj? U rodilištu općenito, odjel babinjača? Meni su ovi s Humane odlični, drago i ako su ostali takvi bit će super. Sestra me na transferu za ruku držala i mazila po ramenu, eto takvo iskustvo imam. 🙂 Ti si na žalost morala tamo dugo biti pa znaš sve... Al eto sreća pa je sada sve ok s bebom. 🧡 Kolika sada kilaža? Koliko je sada prošlo vremena od poroda? Vrijeme pre brzo leti. 😲🤔
Mimoza sretno 🤞
Black i rose cestitam na dobrim pregledima 😊
Cips i meni je lays najbolji, ali obican zuti. Kao sto je vrapcic napisala ukusi se razlikuju tako je i meni onaj sladoled od linolade nista posebno, da bi ga opet kupila-nebi.
Nikita missy ja sam za, jedino u srijedu necu moci. Missy moj muz je isto bio prisutan samo taj drugi put i to je njima najbitnije za dobiti potvrdu, prvi smo oboje preskocili zbog mog pregleda a na zadnji nije stigao jer je radio.
Danijela drago mi je da se situacija smiruje!
Dora vec ih vidim 😍
Stavili mi djecu danas u babygym po prvi put hahahaha bojim se jesmo ih pokvarili, oci su im ko da su se lsd-a najeli 😂😂
Hahahaha😂🤣😂
💙
Dobar dan cure.
Vučica čestitan od srca 💗
Zmya kad san vidila slike postala san još nestrpljivija da vidin svoju curicu. Petar je preslatka bebica 😊
Mimoza sretno 💗💪
Svea sretna ti godišnjica 👫
Rose odlično za dobar pregled
Endometrioza…ja je isto imam,operirala prošle godine u Ožujku, toliko je bilo zahvaćeno priraslicama da livog jajnika skoro pa i neman. Ali dr koji me operirao mi je reka da postoji mogućnost da se nakon trudnoće više ne javi…
Moja kolestaza…. jučer vadila krv, danas stigli nalazi kiseline pale s 21 na 11 🥳🥳🥳 odlično. Još svrbi, ali nadan se da će i to lagano prestat. Zadnjih deset dana san svako jutro na ctg, ali od sutra san svaki drugi dan. U utorak opet vadim krv pa ako i dalje bude dobar nalaz ukinut će mi i ctg. Popodne san kod svog ginek na pregledu i ultrazvuku, još da to bude u redu pa da mogu malo predahnut.
Vrapčić kakva je kod tebe situacija? Jel svrbež popušta?
Odlicnoooo🥳bas mi drago da to sve ide na bolje. Drzim figice za dobre nalaze🙏
💙
Dora joj mogu misliti kako su slatki u tom baby gymu... Za rastopiti se! 😍😍😍😍
Rose, super za pregled..nadam se da ce i UK biti dobra!
Danijela, ajde napokon pod kontrolom ta kolestaza. 🙏
Slatko- ja bi mogla sladoled od jutra do mraka..vjerojatno mi odgovara nesto tako da je i hladno i slatko 😋samo to me vuce...za grickalicama inace nisam luda.
Sortiraj odgovore
Najstariji