Yvette draga puno ti hvala na ovom detaljnom opisu trudova i poroda. Puno mi to znači. ❤️ Dosta si mi u glavi nekako olakšala. 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo da se javim malo napokon sam uspjela vas procitati 🤭🤭
Vucica cestitam na bebici i tebi brz oporavak zelim🥰💐
Zmya prekrasni ste stvarno 😊😊
Nikita i Snoopy vezano za tecaj..moram je nazvati 23.06 da se dogovorimo i onda cu vjerovatno samo na taj "drugi dan tecaja 26.06" i odmah dobiti papiric s obzirom da mi je drugi porod...aa hvala sta ste se mene sjetile i ja bi rado na kavicu mozemo bez beda 😁😁
Iris ah jooj draga tako je i meni bilo tocno znam kroz sta prolazis ni meni nisu pokazivale u rodilistu 😩😩 samo ne odustaj vjerujem da ces uspjet uspostaviti dojenje makar kad budes kod kuce pa ces biti mirnija...
Mimoza ajmeee krenulo je 😊😊 ajmo ajmo mozes ti to samo hrabro 🥰🥰
I naravno da ne zaboravim cestitam pune tjedne onima koji danas slave 🥳🥳
url=https://lilypie.com]
Fenjer ja je imam, sinoc sam mislila da cu se izdojiti jer si je noc prije navukao puno mlijeka a po danu je malo zabusavao sa jelom pa su bile ko bombe, ali po noci je sve on to ispraznio 😂tako da lako kupis ako ti bude trebala.
Missy, super što vas neće gnjaviti da cijeli tečaj odradite. Htjele smo vidjeti s tobom jer znamo da imaš malo dijete pa kad si slobodna, nas dvije smo uglavnom slobodne većinu vremena i u kojem dijelu grada živiš?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Iris tek sam sad vidjela tvoj post. Pa jebemu miša. Baš kao što Rio kaže- tog manjka pomoći me najviše strah u bolnici. Uf ☹
Nadam se da će doći neka normalnija smjena i da ćete brzo doma ❤
.
Hvala svima na čestitkama ❤🎈
Da, ocito je smjena neka takva jer moja frendica je na Sv.Duhu bila, i po tom pitanju je sve ok bilo, malom su najnormalnije dali dohranu.
Mislim da je i Žuža gore, ne znam kakva su njena iskustva...?
___
37+3
Iris jesi stvarno na sv.duhu? nama sestre na svaki mic i odnesu bebu i daju jest i pokazu dojenje. ne kuzim 😳😳 bez pogovora hrane djecu. de doci cu ti ja pomoci, ozbiljno!
Missy, super što vas neće gnjaviti da cijeli tečaj odradite. Htjele smo vidjeti s tobom jer znamo da imaš malo dijete pa kad si slobodna, nas dvije smo uglavnom slobodne većinu vremenai u kojem dijelu grada živiš?
Da i ja sam bila sretna da necemo morati cijeli tecaj odraditi 😊 mali je u vrticu do 16 h tako da sam vecinom slobodna do tada 😊 a ja sam izmedu grada i Gregovice kod "novih" Plodina..jos sam u "voznom stanju" 🤣🤣 jos vozim pa mi nije frka doc di treba
url=https://lilypie.com]
Black drago mi je da je sve u redu! Čestitam! 💗
Mrvičak jel na kraju je endometrioza ipak?
Budući da nije pronašla nijednu priraslicu ona smatra da nije ili je bila prije tuudnoće prve pa ju je ta trudnoća obnovila (mislim na stijenke maternice).
Bumo vidjeli kada dođe prva M nakon ovog poroda.
Svea cestitam draga🥳onda drzim figice da dsnas dođe bebica
Svea, Anavo, Kaktusica, Snoopy, Mokvicahvalaaaa😘
Polly i moje spavanje tako izgleda, s boka na bok
Fluffy drzim figice da do kraja budes ovako aktivna
Mimoza sretnoooo draga, mozes ti to🍀🍀🍀💪💪💪
Iris draga, ma bas mi je jako zao, ne mogu vjerovati, ne odustaj nikako, drzi se😘sve su cure rekle, dale broj
Yvette hvala na objasnjenju😘superrrr detaljno
Blackliones drago mi je da je sve dobro i da si sad mirnija
💙
Black, drago mi ej što si imala tako lijep pregled. Zaslužila si ga. Mislim da već 🌸 stoji, moram samo provjeriti. 😌
.
Svea, sretno vam i danas se posvetite jedno drugome maksimalno. ❣️
.
Ja jutros išla do grada, obula sandale stare 5 godina, nikada me žuljale nisu. Doma sam došla u ranama, a svaka traka urezana do kosti. Stopala skroz nabubrila. Sada sam ih potopila u hladnu vodu i odmah sliče na nešto. Dok ne polijepim Hanzaplast na sve žuljeve 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji