Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 13:56

Curke jučer kad sam išla u Petrovu bolnicu, prošla ja trijažu i ulazim unutra. I veli mi sestra na ulazu koja me uvela da dezinficiram ruke i upućuje me i moli da non stop imam maskicu na licu. Ja velim da nema problema, da ju ionako nosim uvijek kad sam tako po pregledima i zdravstvenim ustanovama. I kaže ona kako se oni već sada pripremaju za drugi val korone na jesen i da joj je muka što će doći turisti i što će ponovno raširiti koronu među nama... 🙄🙄🙄 Ja se ponadala da je korona iza nas... Valjda sam u pravu. Nadam se. Eh jadne mi i naša dječica, baš se moraju roditi u tim ludim uvjetima. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    10. Lipanj 2020. 13:59

Vi o čipsu i nitko nije spomenuo Lays??  Svi Lays rebrasti su mi 🤤🤤🤤 Pringles zeleni mi prije bio dobar, više ne. Sad crni ljuti i paprika, ali ugl Lays ima prednost 😄 Čaak i Sparov Budget od paprike je odličan!

Rose super za uredan pregled, držim fige za UK 🤞🏼

Ja kod frizera upravo, išla napraviti nešto 🙈 Na kraju balayage da se malo posvijetlim opet, bila sam dugo plava pa do sad furala neku prirodnu pepeljasto medenu, pa me puklo plavo opet malo da se osvježim pred porod 💁🏼‍♀️ A idući tjedan pedikura.. Osjećam se s tim tretmanima kao da na godišnji idem na more, a ne u bolnicu 😂

Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 14:01

Ena ako voliš tamnu čokoladu pokušaj nju jesti umjesto ovog svega, ona ti je čak i zdrava ako je kvalitetna, ali umjereno naravno. 🙂 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    10. Lipanj 2020. 14:09

Vrapcic ja samo tamnu i jedem. Sad u trudnoci svasta jedem, ali inace bas i ne
    Yvette, Polly 😘🤗
    Polly odlicno da si bils kod frizera, ja se tome jako veselim, kosa mi je katastrofa
    Ri kbc mene nitko nije trazio da imam maskicu. Na polikliniku decko mogao uci, ali ne i u zgradu ginekoligije

💙

ena0206
    10. Lipanj 2020. 14:11

Budem probala tu tamnu cokoladu. 😍
    Vrapcic da da i ovde u De stalno pricaju da se ocekiva taj drugi val korone u devetom mjesecu.. Ja ne znam kako oni to mogu predvidjeti. Iskreno se nadam da se to nece dogodit.. 

DanijelaBB
    10. Lipanj 2020. 14:12

Dobar dan cure.
    Vučica čestitan od srca 💗
    Zmya kad san vidila slike postala san još nestrpljivija da vidin svoju curicu. Petar je preslatka bebica 😊
    Mimoza sretno 💗💪
    Svea sretna ti godišnjica 👫
    Rose odlično za dobar pregled
    Endometrioza...ja je isto imam,operirala prošle godine u Ožujku, toliko je bilo zahvaćeno priraslicama da livog jajnika skoro pa i neman. Ali dr koji me operirao mi je reka da postoji mogućnost da se nakon trudnoće više ne javi...
    Moja kolestaza…. jučer vadila krv, danas stigli nalazi kiseline pale s 21 na 11 🥳🥳🥳 odlično. Još svrbi, ali nadan se da će i to lagano prestat. Zadnjih deset dana san svako jutro na ctg, ali od sutra san svaki drugi dan. U utorak opet vadim krv pa ako i dalje bude dobar nalaz ukinut će mi i ctg. Popodne san kod svog ginek na pregledu i ultrazvuku, još da to bude u redu pa da mogu malo predahnut.
    Vrapčić kakva je kod tebe situacija? Jel svrbež popušta?

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    10. Lipanj 2020. 14:13

A da, svi spominju taj 2.val...uh☹

💙

DanijelaBB
    10. Lipanj 2020. 14:23

I naravno čestitan i sretno svim curama koje Sridom pune tjedne 💗

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• CurlySue
    10. Lipanj 2020. 14:32

Vrapčić123

Curke jučer kad sam išla u Petrovu bolnicu, prošla ja trijažu i ulazim unutra. I veli mi sestra na ulazu koja me uvela da dezinficiram ruke i upućuje me i moli da non stop imam maskicu na licu. Ja velim da nema problema, da ju ionako nosim uvijek kad sam tako po pregledima i zdravstvenim ustanovama. I kaže ona kako se oni već sada pripremaju za drugi val korone na jesen i da joj je muka što će doći turisti i što će ponovno raširiti koronu među nama… 🙄🙄🙄 Ja se ponadala da je korona iza nas… Valjda sam u pravu. Nadam se. Eh jadne mi i naša dječica, baš se moraju roditi u tim ludim uvjetima.

Koja teta ti je bila na vratima?! 😂 One su meni sve velike lujke dole na porti. 🙈

Dora4
    10. Lipanj 2020. 14:33

anav05

Vrapčić123

Curke evo jedem ovaj zeleni Pringels i nije mi baš nešto… 😲 Ili ja nisam za te čipseve ili mi taj Pringels ne paše… 🤔

Meni ti nije taj Pringels niti jedan dobar, iskreno.
    Sad kad Dora procita 😅, ali najbolji mi je rebrasti čips iz Lidla. Inace je čips moja boljka, tako da sam ih probala sve zive. Ovaj mi najbolje hrska, nije masan, taman je slan.

Yvette, hvala ti, otišlo u skrinšot❤
    ___
    37+3

Citam jednu pa drugu i para mi na usi ide!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.