Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    10. Lipanj 2020. 12:09

Bebac svaka ti čast da ideš na roditeljski... ja sam tek 17. dan sjela prvi put... a u matičara sam s noga upisivala malu.. kaže on možete sjest... reko neka hvala .... oooo kad se sjetim , valjda me ovaj put neće rezati...
    Kaktusice nadam se i ja da će ok bit, ali ako i ne bude, svakako imam primit antiniotik pa mi je svejedno... 
    Mimozaaa…. jeeeeeeej stiže dečko danas 
    svea sretna godišnjica.... nama je 14.og....
    Kolačić dobro došla u III tromjesečje.... meni je isto super više manje sada....
    Iris baš mi je žao.... tako ni meni s malom... osim lkad sam tek rodila kasnije nije niko vele pomaga... misli se sam... a dohranu dat je ajmeeeee...doji,doji,doji , ali daju ako baš beba bude gladna... kako kaže Kaktusica.. nadam se da bro ideš kući pa ćeš lagano sve...
    Menga-prije poroda nisam ni znala da dolazi.... ja sam obrnut slučaj... mene je poslje poroda počela boliti... posebno 2 dan dole čim bi dugo na nogama bila.... ali nije neizdrživo... ja tablete nikad za to pila nisam....
    BlackLioness super da je prošao pregled dobro :)

Rose1
    10. Lipanj 2020. 12:13

Evo mene s pregleda. Bebac dobro, ctg uredan. Nije gledao cerviks, kaze da nema smisla. Za 2tj sljedeci pregled, 24.6.ako izdrzimo. Ponovio UK. Dao mi klavocin. Linex kupila probiotik. Kaze da ne brinem oko tih bakterija.

💙

Rose1
    10. Lipanj 2020. 12:15

Jos je netko danas nosio UK,zaboravila tko, sretnooo s nalazima

💙

• anav05
    10. Lipanj 2020. 12:29

Rose1

Evo mene s pregleda. Bebac dobro, ctg uredan. Nije gledao cerviks, kaze da nema smisla. Za 2tj sljedeci pregled, 24.6.ako izdrzimo. Ponovio UK. Dao mi klavocin. Linex kupila probiotik. Kaze da ne brinem oko tih bakterija.

Oho, pa super. Pijem i ja probiotik vec 2 tjedna, nista lose ne moze od toga.
    Sad pravac frizeru, kako si pricala🥰
    ___
    37+3

Dora4
    10. Lipanj 2020. 12:31

Rose1

Bravo!! 💙🍬🙏🏼

Dora4
    10. Lipanj 2020. 12:32

Ja sve cekam mimozin live prijenos, zivo me zanima jel rodila u kadi na kraju 🤭 

Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 12:32

mrvičak

Vrapčić123

Black drago mi je da je sve u redu! Čestitam! 💗
    Mrvičak jel na kraju je endometrioza ipak?

Budući da nije pronašla nijednu priraslicu ona smatra da nije ili je bila prije tuudnoće prve pa ju je ta trudnoća obnovila (mislim na stijenke maternice).
    Bumo vidjeli kada dođe prva M nakon ovog poroda.

Mrvičak daj Boze da nije endometrioza. To je odvratna dijagnoza kojoj nema kraja i prati te do kraja života, tj.do menopauze. 😔😔😔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    10. Lipanj 2020. 12:33

MissyR

Nikita206

Missy, super što vas neće gnjaviti da cijeli tečaj odradite. Htjele smo vidjeti s tobom jer znamo da imaš malo dijete pa kad si slobodna, nas dvije smo uglavnom slobodne većinu vremenai u kojem dijelu grada živiš?

Da i ja sam bila sretna da necemo morati cijeli tecaj odraditi 😊 mali je u vrticu do 16 h tako da sam vecinom slobodna do tada 😊 a ja sam izmedu grada i Gregovice kod "novih" Plodina..jos sam u "voznom stanju" 🤣🤣 jos vozim pa mi nije frka doc di treba

Super, ajmo onda računati za drugi tjedan negdje ako vam paše. Pa se tamo početkom tjedna dogovorimo, Snoopy? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 12:37

Rose čestitam na pregledu i dobrom ctg-u! 🎊🎊🎊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    10. Lipanj 2020. 12:40

Rose bas lijepo za dobar pregled i uredan ctg.. Drago mi je da je sve kako treba biti 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.