Ayla, čestitke 😍!! Ima još jedna fora ako te peku šavovi dok mokriš... osim što moraš piti puno vode da ti bude mokraća čim manje koncentrirana... prije nego kreneš piškiti, napuni jednu bocu od pola litre, plastičnu, od jane ili sl. sa toplom vodom, ne vrućom, i u isto vrijeme dok piškiš si poljevaš dolje... mene spasilo. Onda fino posušiš. Dok god me zatezalo i peckalo sam tako 😉
e da, mislim da je to onaj pakleni skok u razvoju. 3 mj za par dana. evo sisa praznu sisu uzas 😱 već drugi dan me jede
Skupljam snagu za to 🙈, ona je neprestano u nekakvim skokovima, već i sin pita: mama, šta opet skok u razvoju?! Ako muž i on negdje idu, kad se vraćaju kući se klade u kojoj smo pozi na cicanju 😂
Hvala curke na savjetima zlata vrijede kad dodem kuci radit cu kako kazete samo da prode sto prije, nisu mi mecali kateter jer sam uspila pomokrit se i ide lagano svaki put sve vise tako da smo to rijesili za veliku nuzdu nezz kako ide ovde kod nas dali forsiraju da se to obavi stvarno nezz budem saznala, i uglavnim bebicu još nisam dojila jer se nagutala plodne vode pa bljucka svako malo nadam se da ce sutra biti ko nova pa da i to pokusam i nadam se da ce nas u pon pustiti doma 😊
pretežno u svim bolnicama pitaju dali ste obavili veliku nuždu. ako ne dobijete nešto. i moj mali se nagutao plodne vode i nije prodisao iste sekunde, malo su mu morali pomoći. pa su ga zadržali malo duže na promatranju i jedan dan duže bili u bolnici. još se i pokakao u plodnu vodu.
A vidjet cu kako ce biti, moja je odma zaplakala docim je iskocla van i jos je kao pupkovina bila oko vrata ako sam dobro skuzila, vidjet cu sto ce reci sutra kakva je situacija 😊
Ayla, čestitke 😍!! Ima još jedna fora ako te peku šavovi dok mokriš… osim što moraš piti puno vode da ti bude mokraća čim manje koncentrirana… prije nego kreneš piškiti, napuni jednu bocu od pola litre, plastičnu, od jane ili sl. sa toplom vodom, ne vrućom, i u isto vrijeme dok piškiš si poljevaš dolje… mene spasilo. Onda fino posušiš. Dok god me zatezalo i peckalo sam tako 😉
Nije losa ideja 😊 budem i to kod kuce isprobala ovde nemogu nista samo sam se istusirala lagano i zera virom posusila i minjam uloske i to je to ☺️
Hvala curke na savjetima zlata vrijede kad dodem kuci radit cu kako kazete samo da prode sto prije, nisu mi mecali kateter jer sam uspila pomokrit se i ide lagano svaki put sve vise tako da smo to rijesili za veliku nuzdu nezz kako ide ovde kod nas dali forsiraju da se to obavi stvarno nezz budem saznala, i uglavnim bebicu još nisam dojila jer se nagutala plodne vode pa bljucka svako malo nadam se da ce sutra biti ko nova pa da i to pokusam i nadam se da ce nas u pon pustiti doma 😊
pretežno u svim bolnicama pitaju dali ste obavili veliku nuždu. ako ne dobijete nešto. i moj mali se nagutao plodne vode i nije prodisao iste sekunde, malo su mu morali pomoći. pa su ga zadržali malo duže na promatranju i jedan dan duže bili u bolnici. još se i pokakao u plodnu vodu.
A vidjet cu kako ce biti, moja je odma zaplakala docim je iskocla van i jos je kao pupkovina bila oko vrata ako sam dobro skuzila, vidjet cu sto ce reci sutra kakva je situacija 😊
sretno i javljaj se 😉
Ayla, čestitke 😍!! Ima još jedna fora ako te peku šavovi dok mokriš… osim što moraš piti puno vode da ti bude mokraća čim manje koncentrirana… prije nego kreneš piškiti, napuni jednu bocu od pola litre, plastičnu, od jane ili sl. sa toplom vodom, ne vrućom, i u isto vrijeme dok piškiš si poljevaš dolje… mene spasilo. Onda fino posušiš. Dok god me zatezalo i peckalo sam tako 😉
Nije losa ideja 😊 budem i to kod kuce isprobala ovde nemogu nista samo sam se istusirala lagano i zera virom posusila i minjam uloske i to je to ☺️
Tako je. Ja sam kuci uvijek piskila ispod mlakog tusa. Puno i to pomogne. Ipak je doma doma i lakse je. Bide to sve super. E da, i pila sam brufene ko bombone iducih mjesec dana. Mislim da mi je jetra rekla aj bok.
Pozz mamasite 😁 prijavljujem jos jednu bebu 3270kg i 51 cm 😊 zanima me cure koje su rezane kako ublaziti bol sivanja ja imam osjecaj kao da me zateze u dupencu sav 🥴 uzas i zanima me jeli koja imala problema s mokrenjem nakon poroda ja sam jedva pocela da izmokravam al vrlo malo 😣
Čestitke, nadam se da je sve prošlo brzo i dobro 😊 želim ti brz oporavak 💐
Žene koje dojite, kako to obavljate izvan kuće? Mi smo sa našim malim sisavcem već dosta aktivni, izlazimo u šetnje, pa kad ju glad uhvati vani, brzo bježimo kući. A to nas ograničava u dosta toga. Još se ne mogu osloboditi dojiti u javnosti. Kako se vi nosite s tim?
Mame trpe za svoje velike jednako kao i za male. Ivonne super sto si prezivjela dan. Nadam se da ce te sad mala pustiti da odmoris.
Ayla za dojenje ne brini, ja sam svoju tek sljedeci dan prvi put dojila pa sad normalno sise. Ok, normalno je relativan pojam, trenutno vec dva dana luduje na sisi. Ne znam sto joj je doslo od jednom. Sva se uznemiri i krene plakat i samo lize sisu umjesto da ju lijepo uhvati kao do sad. Ili ju uzme u usta pa s njom izvodi akrobacije. Vec mi je dvije ranice uspjela napraviti. Sve se bojim kako ce to izgledati kad bude skok u razvoju ili pravi grcevi..
Moja je inace isto bljucala plodnu vodu prvi dan. Drugi dan vise nista.
Tako je. Ja sam kuci uvijek piskila ispod mlakog tusa. Puno i to pomogne. Ipak je doma doma i lakse je. Bide to sve super. E da, i pila sam brufene ko bombone iducih mjesec dana. Mislim da mi je jetra rekla aj bok.
🤣🤣🤣ovo s jetrom
Spavala je opet 23-5, toplije je oblačim za spavanje i izgleda da je to bio možda problem, možda joj je bilo hladno ovih dana. Toliko o tome oblaci ko sebe...
Dojenje u javnosti - ja imam maramu za dojenje, onak ti je ko preteča, staviš oko vrata i tkanina pada preko bebe a ti je vidiš jer je to što ide oko vrata onak tvrdo pa stvara luk. Jedini nedostatak tome je što je malo toplije pod tim. Možeš se i tetrom pokrit. Ni ja ne volim dojit svuda, uvijek nađem neki kutak i pokrijem si bebu, ali isto tako ne želim biti vezana zbog dojenja. I da problem mi uvijek stvara moja odjeća, nisam kupovala odjeću za dojenje niti planiram, a opet nije puno stvari praktično
Sortiraj odgovore
Najstariji