A šta ću cure, ne smijem zapostaviti previše starijeg. Neka on ima proslavu za rođendan, evo vrtica brzo 😂😂
I samo da se pohvalim od 23 do 5 je odspavala i onda grčevi i evo spava na meni sad😀
Sretan rođendan velikom bratu ❤
Pelenski osip, kako ga rjesavate? Koja krema, baby puder? Beba puno kaka, stalno ju presvlacimo i mazemo, ali pojavilo nam se crvenilo oko guze... Koristila sam JGL, a sad Sudocrem, ali ne pomaze... Mislila sam sad probati samo s puderom pa se to mozda posusi... Nije strasno, ali htjela bi sprijeciti vecu katastrofu... Mozda je i do pelena ili jednostavno ima osjetljiviju kozu... Savjet, preporuka?
Moj dečko je danas mjesec dana i skoro 6 kg, a dobio je i 6-7 cm😁 sisavac samo takav!
Jedino se nikako sa spavanjem sastati, ja sam već po noći počela doživljavati nešto između mjesečarenja i haluciniranja 🙈 ono, skočim odjednom iz kreveta i krenem mahnito tražit dijete pod dekom u strahu da sam ga zatrpala dok sam dojila. I onda u nekom trenu skužim da je u kinderbetu, a uopće se ne sjećam kad sam ga nakon sisanja vratila nazad. Ili isto tako ustanem, ruke ispod prsa u položaju kao da nosim bebu i krenem prema kimbiću kao da bebu stavim spavat. I onda stojim kraj kimbića, vidim da djete spava unutra i gledam kak da sad ovo drugo smjestim kraj njega. I mozgu treba desetak sekundi da shvati da stojim praznih ruku, da imam samo jednu bebu i da sam ga već stavila u krevetić. 🙊 Znači, neznam jel ovo za zabrinuti se ali kronični nedostaje sna je očigledan. Jel se još kome dešava šta slično?
P.s. spremanje mobitela u ladicu sa beštekom je već akcija na dnevnoj bazi …
joj ja sam se bas nasmijala. eto moram reci da moj mali od početka super spava osim po danu,al to nekako preguram. inače, da imam problema ko ostali ja bi na psihijatriji završila jer sam bas spavalica 🥴
bas velik dečko sigurno i puno traži sisu kao i moj. moj mene izludi koliko može sisati i biti na meni. svi kažu da se s tri mjeseca sve nekako sredi, eto mene bas zanima jer ćemo za tjedan dana bit 3. 😃😃
Aj nam javi ako im grceve jesu li netragom nestali??? Mene to zivo zanima 😁
nema grceve,na moju sreću
Pelenski osip, kako ga rjesavate? Koja krema, baby puder? Beba puno kaka, stalno ju presvlacimo i mazemo, ali pojavilo nam se crvenilo oko guze… Koristila sam JGL, a sad Sudocrem, ali ne pomaze… Mislila sam sad probati samo s puderom pa se to mozda posusi… Nije strasno, ali htjela bi sprijeciti vecu katastrofu… Mozda je i do pelena ili jednostavno ima osjetljiviju kozu… Savjet, preporuka?
meni je pomagao sudocrem i dobro posušiti guzu poslije kupanja ili vlažnih maramica.
Morat ćete isprobavati.... s prvim sam neprestano mazala mast od JGL-a. Prala guzu vodom bez vlažnih maramica. Pelenski nije prolazio na sudocrem, samo bepanthen mast nam je bila ok. Sada sa malom, perem opet čistom vodom, bez vlažnih maramica ali ne mažem s ničim. Samo posušim. Ako se pojavi mrvica crvenila, namažem JGL-mast minimalno, prođe, i onda opet samo posušim i ne mažem ništa 👌. Može biti i do pelena pa probajte koje druge. Mala od frendice se osipala na sve pelene osim pampersa tako da.... a mi pak koristimo sve redom
Ma nebi ni ja imala toliko ljudi al za svoju djecicu sve pa tako i to. Mala imala rođendan pa zato festa. Ali nisu ni gosti bezbrizno dosetali. Kuma donijela tortu, sogorica kolace, a jesti smo narucili, muz je jedino stolove slozio i jeli su sve iz plasticnih tanjura koje smo bacili.
Mama
Za pelenski osip ako ne prolazi probaj nazvati pedijatricu pa pitaj. Moja bila dobila gljivice na guzi i nikako nije prolazilo pa nam dala plimicol i za par dana proslo
Mama
Ivonne i od nas sretan rodendan velikom braci i uzivajte u danasnjem danu.
Mmamma mi smo kupili mast iz ljekarne koju oni prave i super nam se cini. Pogotovo jer ima manje aditiva (drzi krace od ovih kupljenih, 3 mjeseca od otvaranja). Iskustva sa osipom jos nemamo hvala bogu. Ako se uspijes rijesiti javi kako pa ako zatreba da isprobamo.
Maffin, ja mislila oni dosli vidit bebu. Rodendan je naravno druga stvar, to nitko ne zeli propustiti pa makar i pod najvecim bolovima.
Hvala, probat cemo nekako rijesiti taj osip, ako nece ici, onda cemo vidjeti s pedijatricom sad kad cemo ici na prvi pregled... Kad saznam sto djeluje, javim 🙂
A šta ću cure, ne smijem zapostaviti previše starijeg. Neka on ima proslavu za rođendan, evo vrtica brzo 😂😂
I samo da se pohvalim od 23 do 5 je odspavala i onda grčevi i evo spava na meni sad😀
Ajme pa takvo spavanje kad doživim mislit ću da se sam raj spustio na zemlju 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji