Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Kolovoz 2019. 12:34

Hvala curke, men je to sve novo nemam koga pitati a sve me brine 

kzeli
    19. Kolovoz 2019. 12:49

Moj je na hippu , 4 tjedna imamo nekad pojede  i po 6-8 doza ovisno kako trazi, ne ogranicavam ga jer je vruce i ako trazi dam mu . Nikad do sada nije bljucnio visak, samo podrigne. Imamo grceve i patimo se s njima al evo espumisan dajemo na svakom obroku a biogaiu dopodne oko 8-9 izmedu hranjenja ako ima veci razmak od 4 sata napravim mu 30 ml i u to stavim biogaiu. Sad imamo novu foru gdje kad ima grceve budu mu slabiji i brze produ kad ga drzim na prsima pa se tako smiri i zaspe... 

kzeli
    19. Kolovoz 2019. 13:00

I kak da namjeatim ovo da mi prati bebaca koliko je star ovaj tracker dolje? Zab sam ☺😕😕😕

CiniMINIS
    19. Kolovoz 2019. 13:35

kzeli

I kak da namjeatim ovo da mi prati bebaca koliko je star ovaj tracker dolje? Zab sam ☺😕😕😕

Imas iznad linka kartice "websites" "emails" "forums", odaberes "forums" i kopiras link

19. Kolovoz 2019. 13:42

Da, odabereš to forum, i onda kopiraš ovo pod "PseudoHTML, UBBCode i BB Code". Nisam 100% sigurna ali koliko se sjećam to je to.

kzeli
    19. Kolovoz 2019. 14:51

Uspjelaaaaaa napokon 😁 hvalaaaaa, dečko spava na prsima pa nemam šta pametno radit ionak nemogu nikud 😏

krino
    19. Kolovoz 2019. 15:23

Evo i ja sam si to stavila 😋 Mi ne spavamo, naravno. Oci teske, cendramo jer sno umorni, ali ne spavamo. Ni na rukama sat vremena, ni u krevetu, nikako. Da nesto ne propustimo... Sad sam ga umotala onak ko burito. To mi je zadnja opcija, vruce je, ali ne znam vise sta i kako. Znam samo ako ne spava, onda imamo histericno bacakabje ruku i nogu, plakanje i jos gire uspavljivanje navecer. Koma. Ne znam sto je ovo. Bude mi 5-6 dana super, a onda imamo ovakve nekakve dane kad i ono malo ritma kojeg smo ulovili skroz izgubimo... Ni cackalice u ocima vise ne pomazu majko mila. Tezak je za zaspat, a nikad prije nije bio tako. Mogu se samo tjesit da je to sad neka faza koja ce proc. 😱

kzeli
    19. Kolovoz 2019. 15:35

I moj je bas tezak za spavanje, jedino ga uspijem sad da meni na prsima zaspe ... jedio tako sad, to mu valjda pase zbog grceva al preko dana bas jaaaako malo spava ... vec se pitam kako nije umoran?! 

CiniMINIS
    19. Kolovoz 2019. 15:37

I mi smo pristekani i uglavnom citam/pisem kad dojimo 😂. Necu svoju previse hvaliti, da ju ne ureknem, al danas od jutra papa ko velika i bas sam sretna. Neka samo tako ostane.

kzeli
    19. Kolovoz 2019. 15:50

Ja razmisljam o tome kak se trebam ic sisat , frizerka ru u naselju 2 min od stana, muz na godisnjem i mora ucit za posao a ja evo s malim na prsima razmisljam kak bi isla na sisanje 😁 nista cekam red dok muz zavrsi da ga prebacim njemu... naravno ako ne krenu opet grcevi onda se samo na meni smiri vec sam mislila se sama osisat jucer 😏😏😏😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.