Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2019. 22:59

srećica

Moj dečko je danas mjesec dana i skoro 6 kg, a dobio je i 6-7 cm😁 sisavac samo takav!
    Jedino se nikako sa spavanjem sastati, ja sam već po noći počela doživljavati nešto između mjesečarenja i haluciniranja 🙈 ono, skočim odjednom iz kreveta i krenem mahnito tražit dijete pod dekom u strahu da sam ga zatrpala dok sam dojila. I onda u nekom trenu skužim da je u kinderbetu, a uopće se ne sjećam kad sam ga nakon sisanja vratila nazad. Ili isto tako ustanem, ruke ispod prsa u položaju kao da nosim bebu i krenem prema kimbiću kao da bebu stavim spavat. I onda stojim kraj kimbića, vidim da djete spava unutra i gledam kak da sad ovo drugo smjestim kraj njega. I mozgu treba desetak sekundi da shvati da stojim praznih ruku, da imam samo jednu bebu i da sam ga već stavila u krevetić. 🙊 Znači, neznam jel ovo za zabrinuti se ali kronični nedostaje sna je očigledan. Jel se još kome dešava šta slično?
    P.s. spremanje mobitela u ladicu sa beštekom je već akcija na dnevnoj bazi …

Slična stvar i sa mnom. Kada zaplače u noći, uvijek mi se pred očima stvori slika da sam zaspala dok je dojila i u trenu ostarim koju godinu. Šta ti je glava... Onda skočim iste sekunde. Dojim ju ležeći jer me leđa ubijaju. Često mi se dogodi i da "vidim" da je navukla preko glave tetra pelenu s kojom je pokrijem. Ne znam šta mi bude gore 🤦

krino
    16. Kolovoz 2019. 23:06

Maffin

Mi noktice rezemo malom grickalicom. Nekad su bile u djecjim setovima.
    Planiramo je krstiti za mjesec i pol i onda ce biti skoro 5 i pol mjeseci stara i nadam se da ce sve biti ok a i nece biti puno ljudi.
    Ivonne sretno sutra… ja sam jucer imala rucak na kojem je bilo 30 ljudi i jos danas nisam mogla k sebi doci. Doslovno ne stignem vas skoro ni citati a kamoli jos sta pisati😘

Isuse Boze...30 ljudi???  Pa ja ne bih sebi dosla nikada!! 

krino
    16. Kolovoz 2019. 23:11

shell

Ivonne

Ne znam za sebe….
    Upravo sam dovršila tortu, sutra ukrasim. Ona se od 17 tanka i imam novu ragadu na lijevoj - sitna ranice ništa spram šta sam imala ali pece. Eto ja odustajem od ispravljanja njenog dojenja, ona to ne zna i bok. Još 4 mjeseca pa kreću kasice i polako se smanjuju podoji 😂😂
    Umorna sam tj moj umor je umoran
    Rezanje noktiju - prvi put kad zarezes više i krene krv se više ne bojis🤣🤣

Aaaaa 😦😧🤯 stresla sam se pri pomisli na to. Ma ja ću njoj to lagano isturpijati 😂😂
    P.S. svaka čast za trud, skidam kapu, ja bi definitivno kupila gotovu 🙄🤭

P.s. ja sam probala isturpijat. Kupila u DM one ful male kartonske raspice. Al to je tako mekan noktic, nemos ti to izraspat. A i budi se. Bolje rezat. 

Mame, jeste li vi, kao i ja, u nekom stadiju kad ne mozete zaspat ni spavat? Ja legnem i nema sanse. Crknuta. Samo gledam kak je slatki, mali, pa jel dise..pa on pocne onak aktivno sanjat, onda plakat u snu dok prdne...pa su mu ruke hladne, pa se otkrio, pa se zapetljao u dekicu i ne daj boze da je blizu lica... Ja nema sanse da zaspim. Ali kad zaspim, taaako mi je tesko dic se iz kreveta. Kao da sam od olova. Na jedvite jade. A zaspat i spavat nikako. Ni po danu kad on povremeno krkne 2 sata popodne, ja legnem u krevet, kao sad cu malo nadoknadit, i nista. Jesam li ja luda ili sto?

nena1986
    16. Kolovoz 2019. 23:15

Jedva čekam da raspravljamo o pravoj hrani a ne sisama i bočicama 🙈. Zaspala je, konačno. Idem uhvatiti sna koliko se bude dalo.... Vi sve ste mi predivno društvo za borbu sa sisavcem, za kavu, za neprospavanu noć, depresiju, bla bla bla... ljubim vas ❤

nena1986
    16. Kolovoz 2019. 23:16

krino

shell

Ivonne

Ne znam za sebe….
    Upravo sam dovršila tortu, sutra ukrasim. Ona se od 17 tanka i imam novu ragadu na lijevoj - sitna ranice ništa spram šta sam imala ali pece. Eto ja odustajem od ispravljanja njenog dojenja, ona to ne zna i bok. Još 4 mjeseca pa kreću kasice i polako se smanjuju podoji 😂😂

Aaaaa 😦😧🤯 stresla sam se pri pomisli na to. Ma ja ću njoj to lagano isturpijati 😂😂

P.s. ja sam probala isturpijat. Kupila u DM one ful male kartonske raspice. Al to je tako mekan noktic, nemos ti to izraspat. A i budi se. Bolje rezat.

Mame, jeste li vi, kao i ja, u nekom stadiju kad ne mozete zaspat ni spavat? Ja legnem i nema sanse. Crknuta. Samo gledam kak je slatki, mali, pa jel dise..pa on pocne onak aktivno sanjat, onda plakat u snu dok prdne…pa su mu ruke hladne, pa se otkrio, pa se zapetljao u dekicu i ne daj boze da je blizu lica… Ja nema sanse da zaspim. Ali kad zaspim, taaako mi je tesko dic se iz kreveta. Kao da sam od olova. Na jedvite jade. A zaspat i spavat nikako. Ni po danu kad on povremeno krkne 2 sata popodne, ja legnem u krevet, kao sad cu malo nadoknadit, i nista. Jesam li ja luda ili sto?

Hahaha nisi luda. Prvo sam gledala tako. Drugo ne gledam, dao bog da spava 😂😂😂

krino
    16. Kolovoz 2019. 23:27

nena1986

krino

shell

Ivonne

Ne znam za sebe….

Mame, jeste li vi, kao i ja, u nekom stadiju kad ne mozete zaspat ni spavat? Ja legnem i nema sanse. Crknuta. Samo gledam kak je slatki, mali, pa jel dise..pa on pocne onak aktivno sanjat, onda plakat u snu dok prdne…pa su mu ruke hladne, pa se otkrio, pa se zapetljao u dekicu i ne daj boze da je blizu lica… Ja nema sanse da zaspim. Ali kad zaspim, taaako mi je tesko dic se iz kreveta. Kao da sam od olova. Na jedvite jade. A zaspat i spavat nikako. Ni po danu kad on povremeno krkne 2 sata popodne, ja legnem u krevet, kao sad cu malo nadoknadit, i nista. Jesam li ja luda ili sto?

Hahaha nisi luda. Prvo sam gledala tako. Drugo ne gledam, dao bog da spava 😂😂😂

👍👍 Odi spavat 😂 I ja zelim. Ali ne mogu. Gledam film. Prvi put nakon par mjeseci. Mali i veliki spavaju. I njih dva se druze nocas na hranjenju. Mozda uspijem kojih 5 sati u komadu skupit 

16. Kolovoz 2019. 23:27

krino

shell

Ivonne

Ne znam za sebe….

Lude smo. Spava već sat vremena, nakon dva sata teške borbe sa grčevima. A ja evo sjedim na rubu kreveta i gledam ju. Kad je tako slatka, bucka. Ali kad zakrešti za nekih sat vremena, i probudi me, bit ću bijesna sama na sebe što nisam zaspala odmah 😂😂

krino
    16. Kolovoz 2019. 23:48

shell

krino

shell

Ivonne

Ne znam za sebe….

Lude smo. Spava već sat vremena, nakon dva sata teške borbe sa grčevima. A ja evo sjedim na rubu kreveta i gledam ju. Kad je tako slatka, bucka. Ali kad zakrešti za nekih sat vremena, i probudi me, bit ću bijesna sama na sebe što nisam zaspala odmah 😂😂

Tocno tako! Ludace do daske... 🥰🥰🥰

CiniMINIS
    17. Kolovoz 2019. 00:37

Ja se prebacujem iz stanja "ma sve je super beba sretna, sto hoces" u stanje "previse spava, umorna je jer je gladna i dehidrirala" i panika me siba. Iako ima dovoljno punih pelena. Al me kopka ona fontanela jer mi se cini da je malo uvucena i ne mogu si pomoci, panicarim..
    Kad cmizdri jer treba obavit posao mi se srce raspara a ne mogu joj nikako pomoci. Ne znam kako ce biti sa grcevima. Mislim da cu umirat vise od nje..
    Ivonne, svaka ti cast zbog feste i sretno sutra. Nadam se da neces imati samo goste nego da ce ti tvoji i malo pomoci oko poslova.
    I ja muku mucim sa pravilnim hvatom. Jos su mi u bolnici reklida imam pre male bradavice jer ih mala uopce nije htjela uhvatiti i uvalili sesirice, al s njima brze ostanes bez mlijeka pa sam htjela bez. Uspjeli smo ih izbaciti, ali dva put dobro uhvati i lijepo sise pa tri puta cijeli podoj samo ispravljam jer joj se obrazi uvlace.
    Maffin, svaka cast i tebi na tolikim gostima. Ja se trenutno uopce ne ustrucavam ljude i otkantati ako mislim da ce mi nesto biti previse. Imam sada bitnijeg posla nego ugostiti hrpu ljudi.

• Ivonne
    17. Kolovoz 2019. 08:08

A šta ću cure, ne smijem zapostaviti previše starijeg. Neka on ima proslavu za rođendan, evo vrtica brzo 😂😂
    I samo da se pohvalim od 23 do 5 je odspavala i onda grčevi i evo spava na meni sad😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.