Joj krstitke ... Baš smo neki dan muž i ja o tome razglabali i rekla sam da ćemo krstiti kad prođu grčevi 😆
A pošto imamo maaalko blesave familije mislim da ćemo samo pokupiti kumove i otići nekud u restoran na ručak i ćao pusa bok! A za te novce što bi napravili fešticu za više ljudi radije uplatim neki vikend na moru u postsezoni.
Jel mi može netko reći čime još jedna beba može biti nezadovoljna?! Sit, suh, bez grčeva, spavao, obuci ga, skini ga, mazi ga, nosaj, stavi u kolica, u viper, al on i dalje cendra i nikako mira. Više neznam šta da probam! Ima u danu dva puta po 5 minuta da je miran budan.
Srećica i moja takva bila...al da te utjesim to prođe tamo sa 3 i pol mjeseca kad se pocnu zanimati za igracke i za sve oko sebe
Mama
Srećica i moja takva bila…al da te utjesim to prođe tamo sa 3 i pol mjeseca kad se pocnu zanimati za igracke i za sve oko sebe
Super, znači još samo dva i pol mjeseca 🙈
Pozz mamasite 😁 prijavljujem jos jednu bebu 3270kg i 51 cm 😊 zanima me cure koje su rezane kako ublaziti bol sivanja ja imam osjecaj kao da me zateze u dupencu sav 🥴 uzas i zanima me jeli koja imala problema s mokrenjem nakon poroda ja sam jedva pocela da izmokravam al vrlo malo 😣
Pozz mamasite 😁 prijavljujem jos jednu bebu 3270kg i 51 cm 😊 zanima me cure koje su rezane kako ublaziti bol sivanja ja imam osjecaj kao da me zateze u dupencu sav 🥴 uzas i zanima me jeli koja imala problema s mokrenjem nakon poroda ja sam jedva pocela da izmokravam al vrlo malo 😣
pozdrav od nas! curica ili dečko? ja ti nisam imala nikakvih problema s mokrenjem, niti sam rezana, tako da čekaj druge cure će ti sigurno reci. nazovi slobodno svoju dokt pa pitaj 😉

Srećica mozda neka druga poza nosanja. Potrbuske ili da vidi svijet.
Ayla cestitam na bebici 😊. Sretno vam zelim i brzi oporavak. cula sam da led navodno pomaze. Ja se toga na zalost nisam sjetila. A mislim da je vrijeme tu najbolji lijek. Meni je prvih dana jos sve bilo tupo pa nisam jos ni osjecala kako treba bol. Onda je par dana boljelo, pa peklo i sad jos osjecam malo pritisak i kad dulje sjedim boli. A cesto dulje sjedim jer sjedeci dojim. Spasile me tablete protiv boli. Meni su stavljali dva puta kateter i praznili mi mjehur pa me peklo kad sam morala vrsiti nuzdu. S obzirom da sam dosta pila u boxu sam morala odma pisati kad su malu odnjeli pedijatru na pregled, al sam dobila onu posudu za obaviti. Kod prvog i drugog odlaska na wc su sestre pustale vodu da se lakse pomokrim. Al sam imala osjecaj da moram jos, ali da ne ide. Drugi i treci dan sam na mahove imala osjecaj da sam inkontinentna 🙈 samo sto sam sjela na wc vec je pocelo tec, bez moje kontrole, al barem sam stigla do wc-a. Mislim da je tako bilo kad sam dulje drzala. Sad se vec sve vratilo u normalu oko mokrenja. Uglavnom, bit ce bolje 😅😉 samo strpljivo

pozdrav od nas! curica ili dečko? ja ti nisam imala nikakvih problema s mokrenjem, niti sam rezana, tako da čekaj druge cure će ti sigurno reci. nazovi slobodno svoju dokt pa pitaj 😉
Curica, ma moj doktor radi sada al sto cu ga pitat babice kazu bitno da ikoliko mokrim
Srećica mozda neka druga poza nosanja. Potrbuske ili da vidi svijet.
Aylacestitam na bebici 😊. Sretno vam zelim i brzi oporavak. cula sam da led navodno pomaze. Ja se toga na zalost nisam sjetila. A mislim da je vrijeme tu najbolji lijek. Meni je prvih dana jos sve bilo tupo pa nisam jos ni osjecala kako treba bol. Onda je par dana boljelo, pa peklo i sad jos osjecam malo pritisak i kad dulje sjedim boli. A cesto dulje sjedim jer sjedeci dojim. Spasile me tablete protiv boli. Meni su stavljali dva puta kateter i praznili mi mjehur pa me peklo kad sam morala vrsiti nuzdu. S obzirom da sam dosta pila u boxu sam morala odma pisati kad su malu odnjeli pedijatru na pregled, al sam dobila onu posudu za obaviti. Kod prvog i drugog odlaska na wc su sestre pustale vodu da se lakse pomokrim. Al sam imala osjecaj da moram jos, ali da ne ide. Drugi i treci dan sam na mahove imala osjecaj da sam inkontinentna 🙈 samo sto sam sjela na wc vec je pocelo tec, bez moje kontrole, al barem sam stigla do wc-a. Mislim da je tako bilo kad sam dulje drzala. Sad se vec sve vratilo u normalu oko mokrenja. Uglavnom, bit ce bolje 😅😉 samo strpljivo
Tako i meni pece me kud od savova tud sta se ne mogu do kraja izmokriti al makar mogu ista a sad kakva ce biti velika nuzda e toga me je cisto strah jer me sve zateze uzasno jos me strah da ne popucaju, koliko treba da oni otpadnu?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji