Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    17. Kolovoz 2019. 15:41

Joj krstitke ... Baš smo neki dan muž i ja o tome razglabali i rekla sam da ćemo krstiti kad prođu grčevi 😆
    A pošto imamo maaalko blesave familije mislim da ćemo samo pokupiti kumove i otići nekud u restoran na ručak i ćao pusa bok! A za te novce što bi napravili fešticu za više ljudi radije uplatim neki vikend na moru u postsezoni.

srećica
    17. Kolovoz 2019. 17:57

Jel mi može netko reći čime još jedna beba može biti nezadovoljna?! Sit, suh, bez grčeva, spavao, obuci ga, skini ga, mazi ga, nosaj, stavi u kolica, u viper, al on i dalje cendra i nikako mira. Više neznam šta da probam! Ima u danu dva puta po 5 minuta da je miran budan.

• Maffin
    17. Kolovoz 2019. 18:20

Srećica i moja takva bila...al da te utjesim to prođe tamo sa 3 i pol mjeseca kad se pocnu zanimati za igracke i za sve oko sebe

Mama

srećica
    17. Kolovoz 2019. 18:51

Maffin

Srećica i moja takva bila…al da te utjesim to prođe tamo sa 3 i pol mjeseca kad se pocnu zanimati za igracke i za sve oko sebe

Super, znači još samo dva i pol mjeseca 🙈

17. Kolovoz 2019. 20:03

Pozz mamasite 😁 prijavljujem jos jednu bebu 3270kg i 51 cm 😊 zanima me cure koje su rezane kako ublaziti bol sivanja ja imam osjecaj kao da me zateze u dupencu sav 🥴 uzas i zanima me jeli koja imala problema s mokrenjem nakon poroda ja sam jedva pocela da izmokravam al vrlo malo 😣 

katiesu
    17. Kolovoz 2019. 20:18

ayla

Pozz mamasite 😁 prijavljujem jos jednu bebu 3270kg i 51 cm 😊 zanima me cure koje su rezane kako ublaziti bol sivanja ja imam osjecaj kao da me zateze u dupencu sav 🥴 uzas i zanima me jeli koja imala problema s mokrenjem nakon poroda ja sam jedva pocela da izmokravam al vrlo malo 😣

pozdrav od nas! curica ili dečko? ja ti nisam imala nikakvih problema s mokrenjem, niti sam rezana, tako da čekaj druge cure će ti sigurno reci. nazovi slobodno svoju dokt pa pitaj 😉

CiniMINIS
    17. Kolovoz 2019. 20:22

Srećica mozda neka druga poza nosanja. Potrbuske ili da vidi svijet.
    Ayla cestitam na bebici 😊. Sretno vam zelim i brzi oporavak. cula sam da led navodno pomaze. Ja se toga na zalost nisam sjetila. A mislim da je vrijeme tu najbolji lijek. Meni je prvih dana jos sve bilo tupo pa nisam jos ni osjecala kako treba bol. Onda je par dana boljelo, pa peklo i sad jos osjecam malo pritisak i kad dulje sjedim boli. A cesto dulje sjedim jer sjedeci dojim. Spasile me tablete protiv boli. Meni su stavljali dva puta kateter i praznili mi mjehur pa me peklo kad sam morala vrsiti nuzdu. S obzirom da sam dosta pila u boxu sam morala odma pisati kad su malu odnjeli pedijatru na pregled, al sam dobila onu posudu za obaviti. Kod prvog i drugog odlaska na wc su sestre pustale vodu da se lakse pomokrim. Al sam imala osjecaj da moram jos, ali da ne ide. Drugi i treci dan sam na mahove imala osjecaj da sam inkontinentna 🙈 samo sto sam sjela na wc vec je pocelo tec, bez moje kontrole, al barem sam stigla do wc-a. Mislim da je tako bilo kad sam dulje drzala. Sad se vec sve vratilo u normalu oko mokrenja. Uglavnom, bit ce bolje 😅😉 samo strpljivo

17. Kolovoz 2019. 20:34

katiesu

ayla

pozdrav od nas! curica ili dečko? ja ti nisam imala nikakvih problema s mokrenjem, niti sam rezana, tako da čekaj druge cure će ti sigurno reci. nazovi slobodno svoju dokt pa pitaj 😉

Curica, ma moj doktor radi sada al sto cu ga pitat babice kazu bitno da ikoliko mokrim 

17. Kolovoz 2019. 20:44

CiniMINIS

Srećica mozda neka druga poza nosanja. Potrbuske ili da vidi svijet.
    Aylacestitam na bebici 😊. Sretno vam zelim i brzi oporavak. cula sam da led navodno pomaze. Ja se toga na zalost nisam sjetila. A mislim da je vrijeme tu najbolji lijek. Meni je prvih dana jos sve bilo tupo pa nisam jos ni osjecala kako treba bol. Onda je par dana boljelo, pa peklo i sad jos osjecam malo pritisak i kad dulje sjedim boli. A cesto dulje sjedim jer sjedeci dojim. Spasile me tablete protiv boli. Meni su stavljali dva puta kateter i praznili mi mjehur pa me peklo kad sam morala vrsiti nuzdu. S obzirom da sam dosta pila u boxu sam morala odma pisati kad su malu odnjeli pedijatru na pregled, al sam dobila onu posudu za obaviti. Kod prvog i drugog odlaska na wc su sestre pustale vodu da se lakse pomokrim. Al sam imala osjecaj da moram jos, ali da ne ide. Drugi i treci dan sam na mahove imala osjecaj da sam inkontinentna 🙈 samo sto sam sjela na wc vec je pocelo tec, bez moje kontrole, al barem sam stigla do wc-a. Mislim da je tako bilo kad sam dulje drzala. Sad se vec sve vratilo u normalu oko mokrenja. Uglavnom, bit ce bolje 😅😉 samo strpljivo

Tako i meni pece me kud od savova tud sta se ne mogu do kraja izmokriti al makar mogu ista a sad kakva ce biti velika nuzda e toga me je cisto strah jer me sve zateze uzasno jos me strah da ne popucaju, koliko treba da oni otpadnu? 

17. Kolovoz 2019. 20:44

Hvala vam na ljepim zeljama 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.