Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Kolovoz 2019. 06:17

Hvala, ja sam tek sinoc trazila tab za bolove i popla i odspavala sad mi dali bebicu al docim treba na cicu ona zaspe 😂

krino
    18. Kolovoz 2019. 07:01

Ivonne

Spavala je opet 23-5, toplije je oblačim za spavanje i izgleda da je to bio možda problem, možda joj je bilo hladno ovih dana. Toliko o tome oblaci ko sebe…
    Dojenje u javnosti - ja imam maramu za dojenje, onak ti je ko preteča, staviš oko vrata i tkanina pada preko bebe a ti je vidiš jer je to što ide oko vrata onak tvrdo pa stvara luk. Jedini nedostatak tome je što je malo toplije pod tim. Možeš se i tetrom pokrit. Ni ja ne volim dojit svuda, uvijek nađem neki kutak i pokrijem si bebu, ali isto tako ne želim biti vezana zbog dojenja. I da problem mi uvijek stvara moja odjeća, nisam kupovala odjeću za dojenje niti planiram, a opet nije puno stvari praktično

Jaooo, sta bi dala da tak spaaavaaa... Mi smo totalno pogubili ritam i hranjenja i spavanja. Moj je prebijen ko macka, a nwce spavat. Bude placljiv i nervozan, al ne bi zaspo... i taman je sad klopica oko polnoc, pol 1. Mi sretni jer bi mogao drapnut do jutra, kad onooo...uvijek kad tak zaspi, grcevi nas bude u 4. I to je koma. Najbolje je jos kad zaspi oko 21 ili 22 pa se probudi jednom oko 2-3, al onda do pola 7 spava... Nikako na zelenu granu.  Jucer je toliko bio nervozan i plakao je histericno dok ga nisam stavila u nosiljku i bila vani 2 sata, a on tako spavao. Dosli kuci, izvadila ga iz nosiljke, dreka. Ima dana kad ne znam tko je ta beba i kad ti dodje da se ubijes od nemoci. Al da hocu kroz prozor skocit, zivim na prvom katu pa se ne bih ni ubila. Samo potrgala noge 🤣🤣

krino
    18. Kolovoz 2019. 07:02

Danas je taj dn kad smo od 4:20 budni. Ima naznake da ce se sad smirit i zaspat. Daj boze do podne ako treba

katiesu
    18. Kolovoz 2019. 07:05

nena1986

katiesu

e da, mislim da je to onaj pakleni skok u razvoju. 3 mj za par dana. evo sisa praznu sisu uzas 😱 već drugi dan me jede

Skupljam snagu za to 🙈, ona je neprestano u nekakvim skokovima, već i sin pita: mama, šta opet skok u razvoju?! Ako muž i on negdje idu, kad se vraćaju kući se klade u kojoj smo pozi na cicanju 😂

a joj, znaci i kod vas se bas pozna skok u razvoju. ja to s curkom nisam kružila a sad s malim se napatim. jedva cekam da prođe 🙈

katiesu
    18. Kolovoz 2019. 07:12

Ivonne

Spavala je opet 23-5, toplije je oblačim za spavanje i izgleda da je to bio možda problem, možda joj je bilo hladno ovih dana. Toliko o tome oblaci ko sebe…
    Dojenje u javnosti - ja imam maramu za dojenje, onak ti je ko preteča, staviš oko vrata i tkanina pada preko bebe a ti je vidiš jer je to što ide oko vrata onak tvrdo pa stvara luk. Jedini nedostatak tome je što je malo toplije pod tim. Možeš se i tetrom pokrit. Ni ja ne volim dojit svuda, uvijek nađem neki kutak i pokrijem si bebu, ali isto tako ne želim biti vezana zbog dojenja. I da problem mi uvijek stvara moja odjeća, nisam kupovala odjeću za dojenje niti planiram, a opet nije puno stvari praktično

di si kupila maramu za dojenje. ja se pokrijem s tetra pelenom, iako mi je to tako tlaka. kad sam dojila curku sam se skrivala svigdje i puno druženja i svega propustila, e sad me već bas briga. izvadim sisu pa makar i na semaforu 🤣🤣

katiesu
    18. Kolovoz 2019. 07:16

krino

Ivonne

Jaooo, sta bi dala da tak spaaavaaa… Mi smo totalno pogubili ritam i hranjenja i spavanja. Moj je prebijen ko macka, a nwce spavat. Bude placljiv i nervozan, al ne bi zaspo… i taman je sad klopica oko polnoc, pol 1. Mi sretni jer bi mogao drapnut do jutra, kad onooo…uvijek kad tak zaspi, grcevi nas bude u 4. I to je koma. Najbolje je jos kad zaspi oko 21 ili 22 pa se probudi jednom oko 2-3, al onda do pola 7 spava… Nikako na zelenu granu. Jucer je toliko bio nervozan i plakao je histericno dok ga nisam stavila u nosiljku i bila vani 2 sata, a on tako spavao. Dosli kuci, izvadila ga iz nosiljke, dreka. Ima dana kad ne znam tko je ta beba i kad ti dodje da se ubijes od nemoci. Al da hocu kroz prozor skocit, zivim na prvom katu pa se ne bih ni ubila. Samo potrgala noge 🤣🤣

bas sam se nasmijala 🤣 
    još malo i bude to zlatno dijete, na sve probleme ćeš zaboravit. a drugo možda bude od samog početka spavalo 😉

CiniMINIS
    18. Kolovoz 2019. 07:55

Moja je trenutno puno vise obucena od mene. Ima body dugih rukava i preko jos odjecu i zamotana dekicom. Kroz dan ju raskomotim ovisno o temperaturama.
    Mi smo danas imali paklenu noc. Ja pametna jela rizibizi i naravno da mi se obilo o glavu. Sva sreca da sam jucer jos ostatke toga jela pa znam sto me danas ceka 🙈🙈. Uglavnom.. grasak obrisan s liste prihvatljivuh namirnica.. a ja ga obozavam.. opcenito sve mahunarke koje sad ocito ne smijem..
    Danas jedva jela po noci, sisa joj vise bila utjeha. A nisam htjela forsirat nego ju pustila da odspava cim je zaspala.
    Ayla, mi smo dnevno dobili 3 brufena i ja ih sve iskoristila. I doma jos popila koji neofen. Samo se drzi uputa.
    I nemoj ove u bolnici slusati kolko cesto moras dojiti bebu. Kad vidis da trpa rukice u usta ili radi pokret glavom sa otvorenim ustima kao da trazi sisu stavi je da sise. Ja se drzala njhovog da mora biti gladna svaka dva i pol sata a ne da moze biti i cesce.
    Krino 😂😂 odlicna si. Izdrzi to samo hrabro, ocito im je najljepse kad vise na nama ko majmuncici.
    Ja jos nisam izasla u javnost, dojenje mi je trenutno SF i moram vidit sto radim kad ju pristekam. A i ona nemirna mlatari glavicom, to zahtjeva preciznost da pogodim usta 😂 a o tome kako cu kasnije cu brinuti kasnije..

CiniMINIS
    18. Kolovoz 2019. 08:12

Nego,sto vi jedete/kuhate a da vasim bebicama ne smeta? Ispada da mi zivimo na mahunarkama..barem 4put tjedno. A maloj smeta. Mozak mi je zakrzljao i nista mi od jela ne pada na pamet sto bi mogla kuhati. Ili ako neko zna neku stranicu sa idejama sto jesti kad dojis 😅

Norules
    18. Kolovoz 2019. 08:49

Jel normalno da mi beba stuca nakon svakog podoja?inace 5 dan vec nema stolicu,samo prdi i stuca

18. Kolovoz 2019. 10:07

Norules

Jel normalno da mi beba stuca nakon svakog podoja?inace 5 dan vec nema stolicu,samo prdi i stuca

Moja stuca cesto, ne bas nakon svakog podoja, ali cesto... Pogotovo kada jede onako halapljivo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.