Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    17. Travanj 2020. 12:11

I ja tako, nazivcirqm se pa se sjetim koliko sam ga zeljela i najradije bi se pojela koliko me onda grize savjest. Sve ce proci, znam! Ma samo nek ova corona ode ća 🙏💪

CiniMINIS
    17. Travanj 2020. 19:40

marlona

Sretan uskrs!! 😊🐣🐰
    Mi smo uspjeli dobiti propusnicu i otišli smo kod muževe familije, imaju klet pa smo tražili propusnicu radi nužnih poljoprivrednih radova u voćnjaku i vinogradu.
    Cini,možete i vi tako probati možda? Mi smo došli u petak i preporodili se 😌😌😌

Moji nemaju nista sto bi zahtjevalo radove, tako da nista od toga. Moja sestricna (iz zagreba) je trazila propusnicu za brigu o roditeljima i odbili su ju. Moja sestra je isto tako trazila (oni su u istoj zupaniji) i dobila je (a brat zivi s starcima u kuci). Nadam se da ce ubrzo proci ova karantena. 
    Nama je stigao drugi zubic i dan nakon toga je spavala gore nego ikad. Izgleda da se i ostali zubici spremaju. U meduvremenu se malo smirilo, al bez nunanja trenutno nista. Jos je uvijek strasno lijena biti na trbuhu, al lagano vjezba i valda ce prije ili poslije i propuzati. Jel se moram brinuti jer jos ne puze? 
    Tiha, kako to da imate termin 28.? Nama je rekla da se cujemo kad bude imala 10 mjeseci a vjerojatno cemo se tek vidjeti kad napuni godinu. 
    Uglavnom, stvarno se ne mogu pozaliti da je lose, nekad se po noci probudi, nekad je po danu malo cendrava, nekad i ne zeli spavati, al sve u nekim podnosljivim granicama s kojima se mozemo nositi. 
    Danas su nam i staticari bili, sve pukotine su samo povrsinske, tako da smo i tu brigu rijesili. Kako vi ostale? 

TonkicaPrrr
    17. Travanj 2020. 20:57

Pozdrav svima u ovu ranu noć. Nadam se da su većini klinci već pozaspali. 😍
    Mi smo danas bili kod fizijatra. Konačno. Hipertonus prisutan. Nije jako, više je karakter bez rizičnih faktora ali vježbe su tu. Vježbe za puzanje i posjedanje jer joj je tonus izražen baš u zdjelici i piči ona vojnički, ali trebamo to izbjegavati i vježbati za pravo puzanje. 
    Ne znam što da kažem, meni je čudno što ona nije pokazivala želju za sjedenjem, niti veselje već naprotiv, uglavnom protest pa se to odražava i na puzanje. Inače vjerujem da nije ništa zabrinjavajuće što ne puzu u ovom razdoblju. 
    Inače, danas pokušaji vježbanja su zavrsavali katastrofalno, i u suzama mojim i njenima pa se nadam da će kroz neko vrijeme biti bolje! 
    Svakako, držite se svi! 🤟❣

krino
    17. Travanj 2020. 21:11

Moj je propuzao ima mozda mjesec dana. I to prvo gmizao ko gusjenica. Povuce se s rukama naprijed, dupe u zrak i onda se opet pruzio. I taj naprwdak u 4 tj je nevjerojatan. Imat ce uskoro 10mj. Isto nije bilo interesa za nicim. Onda kad je to skuzio, prvo je picio tako, onda se poceo posjedati, onda s guza na guz se vrti pa je postao skroz spretan u posjedanju i spustanju u puzeci polozaj. Sad se dize na koljena da puze. Ako treba brzo stici, onda je vojnicki provjereno, inace pravo puze. Jako je vjest u dizanju i sjedenju na koljenima i iz toga je poceo jednu nogu dizat i stavljat stopalo na pod. Pripreme za ustajanje. Tako da... Eh da, prvo se odgurivao rukama unazas jedno mjesec dana i vrtio u krug, ali dosao je on kamo je naumio.
    Mi se vec 2x od 20:15 probudili i nunali. A bolje da vam ne pricam sinocnje nespavanje. Uopce mi nije jasno odakle mu energija jer mi smo fakat gotovi... Izasao i 6.zubic. Sad zulja nekak donju celjust, ali skroz iza... I da, mislim da sam vec napisala, mi otkad smo dobili prce zube, ne spavamo nikako. To je bilo prije 2,5mj. Ako sam mislila da je nespavac prije, to je kamilica sta nam sad radi. Mogu se samo nadat da ce brzo ici zub za zubom pa da sto prije sve izraste da se malo umiri... Jauce ko pas. Jadan on, jadni mi. A danas cijeli dan njorga i place. Nikako mu ne pase. Jedva smo izdrzali svi, a na jedvite jade nas dvoje odraslih crkotina 🤦🏻‍♀️
    Nece sam nista uzet u ruku i stavit u usta. Samo sve podrobi i baca na pod. Hoce samo da ga hranim ili mu dam komadic voca u usta iz svoje ruke. Samo zijeva kao ptic... Ta lijenost izlazi iz svake pore 🙈 I dalje ne pije vode... Ni po ovim vrucinama. Drzite se!!! Ja ne znam jel mi to mozemo, ali znam da mi to moramo! 🤣

krino
    17. Travanj 2020. 21:22

Eh da, ceka me jedan poveci soping. Odgadjam svaki dan kad vidim 100m reda pred lidlom, sparom... U konzum ne idem jer tamo nema nista. Barem u ovom kod mene. I tako. Pred Uskrs sam zadnji put bila u lidlu, tamo covjek na covjeku. Toliko o odstojanju i 2m razmaka. Taj je razmak samo ispred ducana dok cekaju red i na kasama. Inace se nagurava s ljudima... 

• Alea
    18. Travanj 2020. 07:58

Drage mame,imam pitanje za vas, prije kojih desetak dana sam uhvatila bebu da si promatra ruke, sake, sad to vec nisam vidjela zadnjih dana, ali odmah sam isla surfat i naravno nalatila sam sve i svasta🙈 inace je beba napredna i vesela,.sad ima 9 mj... jeste vi to kad prijetili kod svojih beba?

nena1986
    18. Travanj 2020. 11:41

Cure drage, evo me nakon poduže pauze... nešto sam vas čitala, pisala ništa al mislila na vas jesam ✌, časne mi masne. ŠG svo ovo vrijeme bio doma, više bude smetalo nego išta drugo. Manje stižem s njim nego bez njega. Ajde barem psa prošeta, opere kupaonu i klati po vrtu 😂🙈... sin na online nastavi dere mi živce a onda se još navečer koljemo dok igramo Rizik kad gospodična zaspi. 
    U ova dva tjedna puzi sumanuto, diže se na noge, stoji uz što god ti padne na pamet. Neki dan mi se popenjala na vrata od suđerice 😵, psu krade igračke... pincetni hvat je savladala, lijepo jede komadiće kruha sa namazom, kruškice i tako to... 
    Vidim kod vas vrlo šaroliko stanje 😂🙈. Stvarno glavno da smo zdravi, i da, da imamo što nosati 😀.
    Ljubim vas 😘

nena1986
    18. Travanj 2020. 11:43

Alea

Drage mame,imam pitanje za vas, prije kojih desetak dana sam uhvatila bebu da si promatra ruke, sake, sad to vec nisam vidjela zadnjih dana, ali odmah sam isla surfat i naravno nalatila sam sve i svasta🙈 inace je beba napredna i vesela,.sad ima 9 mj… jeste vi to kad prijetili kod svojih beba?

Da, da i sada se zna zagledati i promatrati , istražuje ❤

• Alea
    18. Travanj 2020. 11:47

nena1986

Alea

Drage mame,imam pitanje za vas, prije kojih desetak dana sam uhvatila bebu da si promatra ruke, sake, sad to vec nisam vidjela zadnjih dana, ali odmah sam isla surfat i naravno nalatila sam sve i svasta🙈 inace je beba napredna i vesela,.sad ima 9 mj… jeste vi to kad prijetili kod svojih beba?

Da, da i sada se zna zagledati i promatrati , istražuje ❤

Puno vam hvala na odgovoru❤❤

• Ivonne
    18. Travanj 2020. 13:33

Alea jesi na autizam pomislila? Bitno je da te beba gleda u oči, da reagira na tvoj smijeh i sl. To što se u nešto zagledaju je još uvijek stvar istraživanja.
    Malena je npr naučila mahati na pa pa i onda kad mahne gleda u tu ruku kao da nije njena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.