Drage mame,imam pitanje za vas, prije kojih desetak dana sam uhvatila bebu da si promatra ruke, sake, sad to vec nisam vidjela zadnjih dana, ali odmah sam isla surfat i naravno nalatila sam sve i svasta🙈 inace je beba napredna i vesela,.sad ima 9 mj... jeste vi to kad prijetili kod svojih beba?
Cure drage, evo me nakon poduže pauze... nešto sam vas čitala, pisala ništa al mislila na vas jesam ✌, časne mi masne. ŠG svo ovo vrijeme bio doma, više bude smetalo nego išta drugo. Manje stižem s njim nego bez njega. Ajde barem psa prošeta, opere kupaonu i klati po vrtu 😂🙈... sin na online nastavi dere mi živce a onda se još navečer koljemo dok igramo Rizik kad gospodična zaspi.
U ova dva tjedna puzi sumanuto, diže se na noge, stoji uz što god ti padne na pamet. Neki dan mi se popenjala na vrata od suđerice 😵, psu krade igračke... pincetni hvat je savladala, lijepo jede komadiće kruha sa namazom, kruškice i tako to...
Vidim kod vas vrlo šaroliko stanje 😂🙈. Stvarno glavno da smo zdravi, i da, da imamo što nosati 😀.
Ljubim vas 😘
Drage mame,imam pitanje za vas, prije kojih desetak dana sam uhvatila bebu da si promatra ruke, sake, sad to vec nisam vidjela zadnjih dana, ali odmah sam isla surfat i naravno nalatila sam sve i svasta🙈 inace je beba napredna i vesela,.sad ima 9 mj… jeste vi to kad prijetili kod svojih beba?
Da, da i sada se zna zagledati i promatrati , istražuje ❤
Drage mame,imam pitanje za vas, prije kojih desetak dana sam uhvatila bebu da si promatra ruke, sake, sad to vec nisam vidjela zadnjih dana, ali odmah sam isla surfat i naravno nalatila sam sve i svasta🙈 inace je beba napredna i vesela,.sad ima 9 mj… jeste vi to kad prijetili kod svojih beba?
Da, da i sada se zna zagledati i promatrati , istražuje ❤
Puno vam hvala na odgovoru❤❤
Alea jesi na autizam pomislila? Bitno je da te beba gleda u oči, da reagira na tvoj smijeh i sl. To što se u nešto zagledaju je još uvijek stvar istraživanja.
Malena je npr naučila mahati na pa pa i onda kad mahne gleda u tu ruku kao da nije njena.
Moja je evo bas nekidan lezala i gledala si rukice i proucavala ih kao sto proucava i sve ostalo. Nije mi bilo nit cudno nit neobicno niti sam se zabrinula da je to nesto sto ne bi smjela raditi 🤷♀️
Alea jesi na autizam pomislila? Bitno je da te beba gleda u oči, da reagira na tvoj smijeh i sl. To što se u nešto zagledaju je još uvijek stvar istraživanja.
Malena je npr naučila mahati na pa pa i onda kad mahne gleda u tu ruku kao da nije njena.
Da, svasat citam i istrazujem i naravno sama si stvorim dramu..
Da da, gleda u oci od mozda 2 mj i brblja, smije se cim se netko drugi smije i sve ostalo
Bilo bi i meni bolje da tako mislim, al inace sam takva cijeli zivot, uplasim se ugl i nek tako i ostane bez razloga🙈
Jutrooo! Otkad se sat pomaknuo već u 6 je buđenje, sad će brzo prvo spavanje 😂🙈... nego, cure, koje koristite twistshake? Kako ste zadovoljne? Je to plastika ili silikon? Čini mi se ovako od oka da je plastika... imam od baebe silikonski set koji je koma, jer poprimi miris (hrane, deterđenta), fuj, sve ću bacit. Imam i bambusovo, s odjeljcima od judita's world i to mi je super. Uzela bi twistshake ali me strah tog poprimanja mirisa.... pa molim iskustva, ili ako imate još što za preporučiti 😁
Ja imam bambusovo iz Lidla. Prerano je, ali bilo je slatko pa sam kupila. I mislim da necu dalje izdvajat pare za te plasticne posudice. Dobila sam djecji bestek od rostfreia i imam taj bambus set. Mozda se predomislim kad sve krene 🤣
Nego Neno, dobro dosla ti nama nazad 🙂🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji