Krino divin ti se ❤️😘hvala ❤️
P.s. Evo, mi taman krenuli lec i alarm se oglasio 🤣🙉🙈 Strasno. Nadam se da smo do 3 gotovi 🤦🏻♀️😘
Krino divin ti se ❤️😘hvala ❤️
P.s. Evo, mi taman krenuli lec i alarm se oglasio 🤣🙉🙈 Strasno. Nadam se da smo do 3 gotovi 🤦🏻♀️😘
Nas je poceo vristat prije ponoc.. Bas se po plaču čulo da ga boli 😥 smirio se kad je legao na moj trbuh i tako zaspao 🙏💪 budio se jos jednom oko i buđenje onda bilo u 7 i nesto. Krino kako je prosla noc?
Standardno lose 🤣
😥 Ja ti zelim(a i svima nama) da to sto prije prođe 💪
Ma bit ce. Jos koja godina i na konju smo 🤣 A gdje su nam druge mame? Vare poslije Uskrsa ili?
Jutroooooo
Mini i Krino drž te mi se... Znam da je teško ali nije to najgora stvar na svijetu. Meni kad tako dođe se sjetim da ja imam šta nunat i odmah mi dođe da se zašamaram. Bebe treniraju nerve, a da vidiš kak te tek poslije treniraju 🤣🤣 to je tak, sad si roditelj i nema nazad. Nisam jednom čula da život počinje kad se djeca isele 🤣🤣
Imala sam puno toga za pisat a nikako pisati.
Bila sam u trgovini, prvi izlazak nakon mjesec dana i ne želim skoro u trgovinu. To čekanje u redu, ta jeziva tišina u trgovini jer svi su došli solo i nitko s nikim ne priča, ne znam zašto ni glazba nije svirala. Obavljala sam šoping za duže, puna kolica, ja sama, nisam ni istovarila kolica ova je već ono što jesam provukla kroz blagajnu, jedva sam sve stigla.
Malena je počela suho kašljati, toliko da ju po 40 minuta drži i ne prestaje, pocrveni sva i suze joj krenu koliko ju nadraži. I ja odem do ljekarne uvjerena da može sirup od bijelog sljeza. Nisam znala za ove nove mjere, ja za kvaku da si otvorim vrata a ova s druge strane u punoj opremi otvara vrata i dere se zdravstvenu. Totalno zbunjena sam joj dala i ženska mi zalupi vrata pred nosom i čekala sam vani 😯 nisam znala da provjeravaju. Uglavnom ne može sirup nego čaj.
I još nešto naknada za porodiljni je 3991 kn koju isplaćuju u ovom mjesecu 🥴 jer je za 3 mjesec
Hej ženice 😊 ni mi ne spavamo... Od 8 do ponoći se budi po 5 puta, onda nas valjda namiriši da i mi idemo spavat i nema šanse više ostat u krevetiću.. Noćas sam nunala do 3 jer čak ni s nama u krevetu nije spavao. Zadnja 2 tjedna baš nemirno spava, a dizanje u 6. Toliko me leđa ubijaju da smo naručili vrtić (upravo stigao), da ga mogu unutra spustit i bar pola sata odradit nešto za leđa. Znam da ćemo morat kod fiziterapeuta.. Nije se posjeo, ni blizu, a gmiže asimetrično. Lijevu nogu samo vuće za sobom, a desna rukica je ko kod kornjače. Drži ju ispred sebe na dlanu i gura ju onda sa strane.. Idemo tek 28.04. kod pedijatrice i tek onda očekujem uputnicu, pa naručivanje. Strah me da će to sve predugo trajat samo s prrgledima i da će onda vježbanje bit puno teže.. Ali Ivonne, generalno stvarno jesi u pravu. Imamo 👶 za nunati 🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji