Ne znan koja mi je noc teza? Ne znam vise sta mu je, jel ga boli, jel mu zima, jeli gladan. Zivci su mi na 300...a onda po danu spava skolski 2 puta po2 sata 😳 muka mi je kad noc padne jer znam da ce bit miljun buđenja.. Od zubiju i dalje ni Z 🙈kako ste vi zene, kako podnosite coronu plus sve ostalo?
Hvalila sam se mislim u ponedjeljak... E, pa od onda ne spavamo. Puni mjesec + (nepostojeći) zubi.. Al ni po danu ni po noći. Mene leđa ubijaju od digni-spusti-spavaj s nama 😣 glava rastura, vani lijepo a mi u stanu 😒 nadam se da je samo proljetna depresija i da brzo prolazi
Ja znam da je sve ovo normalno i da ce proc sve... I bude mi zao kako se nazivciram.. Ali valjda je to jace od mene 🤷♀️valjda jos hormoni luduju 😳nek su oni samo zdravi 🙈😁
Ja znam da je sve ovo normalno i da ce proc sve… I bude mi zao kako se nazivciram.. Ali valjda je to jace od mene 🤷♀️valjda jos hormoni luduju 😳nek su oni samo zdravi 🙈😁
Mini i j se nazivciram. Ja sam zapravo vec tupa i stvarno se brinem da se ne izdeprimiram... Mi po danu 10ak minuta. Po noci od 1 do 5 ujutro koma. Toliko se vrtio da si je pidjamu otkopcao pa mu noge zapele pa plav i budjenje. Onda zubi pa budjenje. Na kraju stari oso u boravak spavat, mali kod mene u krevet i jedva ga umirila da zaspi. Digo se u pol 8. 🤦🏻♀️ Spizdi me sto ne spava, a zivcan je i grintav i place od umora i jos milijun razloga. Neki dan sam se izderala na sve u kuci. I ocistila frizider i sabrala se. Tesko je to. Tko nema takvo dijete moze mu se cinit da cemu drama, malo ga nunas i sta sad. Al mi znamo 😉😘
Ako si prezivcana, a imas ga kome uvalit, napravi to. Sat vremena bez da ga gledas. Puno znaci. Al ne u tih sat vremena spremat, cistit ili kuhat. Ako treba, pilji u zid. Bit ce ti lakse. Ja se isto ne veselim nocima, ali ni danu. Ne znam kako ce to izgledat kad krenu neki kutni zubi izlazit kad smo sad vec ovako nemoguci... Cheers 🎉🎊
Krino, izdrzi! Dan po dan i jednom ce valda ici na bolje.
To s makom sam i ja cula 😅 al ne znam kako tocno, koji dio maka itd.
Mi spavamo kako kad, nekad se probudi za jelo (tu oko vremena kad inace jede po noci), nekad sise u polusnu, nekad prespava sve a zato se probudi pred jutro, a rijetko kad trenutno lijepo prespava cijelu noc. Drugi zubic se jos uvijek samo vidi. Nadam se za sve nas da ce ovi zubici izaci i da cemo onda svi malo biti na miru dok opet krenu ovi problematicniji zubici.
Uveli smo drugi obrok, uglavnom ga lijepo pojede. Za sad sam zadovoljna s tim dijelom.
jo!eto da se i ja javim. neki dan sam dobila pravu mengu, znaci curila normalno i koristila normalne uloške 🤣🤣 moj mali preko dana sisa možda 2 puta ali zato preko noći nadoknadi. rekla sam sisati ćemo do pola godine ali eto, neda se on. jede sve od reda i to ne žvače nego guta. danas smo jeli ujutro kruh s namazom, pa je morao jesti i s nama za nekih sat vremena ( prepecenac s margom i jogurt) za ručak je jeo pečeni šaran i kruh, poslije je pojeo skoro cijelu naranču, po putu u šetnji par bebivita keksića, onda cistu tjesteninu ( to on jede sam ručicama i pitam se dali zvace uopće) i još jednom sad pred spavanje sa sekom par zalogajcica kruh s margom. totalno je prozdrljiv. inače ima vise raznolik jelovnik al eto danas nam takav dan. moj ima dolje dva i gore dva zubica i sad čini se idu opet gore. mi imamo ovcu ewana za uspavljivanje čini se da djeluje i puno prije zaspi uz njega. i preko noći kraće sisa jer ga to ponovno uspava. i da ja svog mališana stavljam u vreću za spavanje. on već dugo stoji sam i čak radi čučanj i ponovno se vrati u položaj za stajanje bez pridržavanja ali hodati ne želi. danas je pred kućom išao sam u kanal i van iz njega. mali je totalno snalažljiv. sam je skužio da treba okrenuti guzicu i ići unatraške hehhehe a kad se penje van rukama se drži za travu. ma bas je smijeh živi. evo sad je zaspao i do 7 ce nadam se spavati (naravno sa sto buđenja). ufff ja sam već skoro mjesec dana u slavoniji i eto mislim da ću izluditi. totalno mi fali moj stan i moj mir. al opet kad se sjetim ove ludnice s koronom u zg mi se uopće ne ide. ovdje svaki dan imamo gdje šetati a i veliko dvorište.
Uspavljujem vec ko zna koji put veceras 🙈 postala sam i njegov krevet sluzbeno 🙈🤷♀️ ja ne znam vise nista, ali bas nista. Sto je ovo?regresija? Danss sam sa mamom pravila kolace dok ga je gs isao uspavati.koliko sam se umorila toliko sam se i odmorila. Mislin da mu treba i vecera.. Pa provat sa tim, mozda je i gladan 🙈🤷♀️ sta dajete vi za veceru
I da, penjanje mu je sad sve.. U svom krevetu{,to radi nniti ne otvori oci) 🙈u nasem krevetu. Provala sam sa mračnom sobom, polumracnom sobom, sa svjetlom? Cijelim krevetom prošeta 😳
Sretan vam uskrs cure! Uzivajte koliko mozete u ovoj situaciji.
Katiesu, ti si prije potresa otisla u slavoniju, jelda?
Mini, mi od kako imamo malu spavamo s nocnom lampicom upaljenom jer ju dojim po noci, a sad nakon potresa se vise i ne usudim ugasiti ju 🙈 muka mi dode kad zamislim da je mrkli mrak a trese se sve. Kako ste vi u meduvremenu s tim osjecajima? Ja sam se dosta smirila, al me nekad jos uvijek uhvati totalno iracionalna panika.
Krino, uzivaj sto mozes van, meni je zao sto nisam otisla na selo, bilo bi nam puno ljepse.
Mini, kod nas su zubi u pitanju i malo probava. Mislim da se i oni opet moraju naviknuti na svu tu novu hranu, iako vec papaju neko vrijeme.
Kako ste vi ostale mamice?
Sretan Uskrs 🐰🐣🌷🌺
Mi još uvijek ne spavamo.. Računam da su zubi, skok, regresija, ma sve u jednom. Za potres sam ovako stvarno ok, ne razmišljam o tome i nekak me pustio strah, ali podsvjest ipak radi pa sam već par puta sanjala da se tresemo 🤷♀️
Još uvijek borbu vodimo s dermatitisom, čist je bio točno dan i pol i onda sve ispočetka 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji