Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    18. Travanj 2020. 15:41

Alea

Drage mame,imam pitanje za vas, prije kojih desetak dana sam uhvatila bebu da si promatra ruke, sake, sad to vec nisam vidjela zadnjih dana, ali odmah sam isla surfat i naravno nalatila sam sve i svasta🙈 inace je beba napredna i vesela,.sad ima 9 mj… jeste vi to kad prijetili kod svojih beba?

Moja je evo bas nekidan lezala i gledala si rukice i proucavala ih kao sto proucava i sve ostalo. Nije mi bilo nit cudno nit neobicno niti sam se zabrinula da je to nesto sto ne bi smjela raditi 🤷‍♀️

• Alea
    18. Travanj 2020. 18:00

Ivonne

Alea jesi na autizam pomislila? Bitno je da te beba gleda u oči, da reagira na tvoj smijeh i sl. To što se u nešto zagledaju je još uvijek stvar istraživanja.
    Malena je npr naučila mahati na pa pa i onda kad mahne gleda u tu ruku kao da nije njena.

Da, svasat citam i istrazujem i naravno sama si stvorim dramu..
    Da da, gleda u oci od mozda 2 mj i brblja, smije se cim se netko drugi smije i sve ostalo

• Alea
    18. Travanj 2020. 18:02

Bilo bi i meni bolje da tako mislim, al inace sam takva cijeli zivot, uplasim se ugl i nek tako i ostane bez razloga🙈

nena1986
    19. Travanj 2020. 08:30

Jutrooo! Otkad se sat pomaknuo već u 6 je buđenje, sad će brzo prvo spavanje 😂🙈... nego, cure, koje koristite twistshake? Kako ste zadovoljne? Je to plastika ili silikon? Čini mi se ovako od oka da je plastika... imam od baebe silikonski set koji je koma, jer poprimi miris (hrane, deterđenta), fuj, sve ću bacit. Imam i bambusovo, s odjeljcima od judita's world i to mi je super. Uzela bi twistshake ali me strah tog poprimanja mirisa.... pa molim iskustva, ili ako imate još što za preporučiti 😁

krino
    19. Travanj 2020. 16:35

Ja imam bambusovo iz Lidla. Prerano je, ali bilo je slatko pa sam kupila. I mislim da necu dalje izdvajat   pare za te plasticne posudice. Dobila sam djecji bestek od rostfreia i imam taj bambus set. Mozda se predomislim kad sve krene 🤣
    Nego Neno, dobro dosla ti nama nazad 🙂🙂

katiesu
    19. Travanj 2020. 21:22

neno pa dobrodošla , ja već mislim ona nas je napustila. mi ništa od posuda nemamo za bebe hehehe pogotovo vamo na selu. jede već sve kuhano, samo puno manje začinimo onda naknadno svatko sebi začini. jede iz normalnih tanjura i malih normalnih zlica, imam čini se dvije plastične. ovdje je sve zo znanstvena fantastika pa se i ja malo unazadila 🤣 s prvim djetetom sam sve po pravilima a sad, ajme kao da aam druga majka😬😬 joj valjda mi neće to dijete zamjerati.  🤣🤣
    na prvo dijete pazila ona sve imala, uvijek bila cista , ništa joj nisam dopuštala a sad, ovaj prljav ko svinja, jede sve i svašta, da ne kažem i bube s poda, igra se u pješčaniku i pomalo jede pjesak, zapravo vise i ne, ogadio mu se, stvori se svugdje, puže po dvorištu, sve hlače poderane i sto reci nego da sam nemajka. ali žene moje on je toliko aktivno dijete da se ia pitam pa od kuda već može. da,i dira psa i zečeve i ribe kad deda upeca 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ nemam snage vise braniti.  a penje ae ko lud, na usisavač, pa s njega na fotelju i sav ponosan drži se gore a još ne hoda. a tako stabilno stoji bez pridržavanja i radi čučanj i iz čučanja se opet ustane ali hodati ne želi kad sve može na koljenima. mislim da ima i zadebljanje na koljenima  🤣🤣🤣

• Ivonne
    19. Travanj 2020. 22:30

Meni se sav taj pribor za jelo pokazao nepotrebnim, srećom nisam ni kupovala 🤣🤣
    Kad vidim kak ekipa kupuje posebna kuhala za bebe mrak mi padne na oči, staviš lonac na to cjedilo i kuhaš na pari i imaš štapni mikser i vilicu. Al dobro, svaka roba ima svog kupca.
    E da u ikei sam uzela one plastične tanjure, zdjelice i čaše, to je korisno i kasnije.

nena1986
    20. Travanj 2020. 16:01

Ajme, bambusovo iz lidla, nisam to nikad vidjela 😍, da bar možes okačiti sliku 😀...
    Katiesu, nemajko, ima nas još. Obliže mi sve podove, puzi ko blesava, prljava ko mala svinja, u kosi joj nađem hrane, strava. Sad je svaku večer moram baciti u kadu, crna voda bude 😂 
    Joj ta kuhala ni ja ne kužim, al možda su stvarno praktična, tko će ga znati... 
    Meni je to "posebno" posuđe za nju odlično, kako jede sama, ali me malo strah tih keramičkih jer s vremena na vrijeme ima epizode bacanja, ni vakum ti ne pomogne 😣😂🙈, pa nek baca plastikanu 👌
    Jučer smo naučili pljeskati, sad plješće na svaki zalogaj hrane, kad god čuje "bravo" (u razgovoru, na tv-u, bilo gdje) smijeh živi 😂

nena1986
    20. Travanj 2020. 16:30

Hvala na povratničkoj dobrodošlici 😂👌😍💐

CiniMINIS
    20. Travanj 2020. 19:22

Mi isto nismo kupovali nikakvo posude, al je dobila neke kompletice na poklon. kuhala isto ne shvacam. kuhas mozda pola godine posebno za bebicu, nakon toga jede isto sto i ostali. 
    mi se jos uvijek borimo s puzanjem, al danas je bas bila super volje i skoro je sat vremena provela na trbuhu i pomalo cak i guzu podizala i na kraju se odgurala malo prema iza 😂. jucer je bila katastrofa, okrenula se na trbuh i pocela plakat ko kisna godina, ko da se ne zna okrenuti opet na leda. dignem ju, ona i dalje place. nesto ju je ocito totalno naljutilo. 
    mi trenutno pokusavamo nauciti pljeskanje, al uopce ne reagira na to 😅 al ju je GS naucio da pokaze gdje je njegova brada i njegov nos. stavi pred nju par igrackica i pita ju npr gdje je bubamara i ona uzme bubamaru 😁 bas je smijesna. strasni su ti mali, tako sitni a svasta znaju i svasta rade, i svaki drugaciji na svoj nacin ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.