U kakvim vremenima zivimo, moram napomenut za drogu za bebe da se salim. Tko bi se ziv patio ovoliko da to postoji? 🤪
I nama će povećati naknadu ?
Mislim da ne :(
I to se odnosi za 4 mjesec koji se dobiva u 5
I nama će povećati naknadu ?
Mislim da ne :(
I to se odnosi za 4 mjesec koji se dobiva u 5
Ako ti je plaća veća od 5600 dobit ćeš toliko.
Koliko sam skužila već isplate u 4 mjesecu idu s većim iznosom.
Odnosi se na sve koji su na porodiljnom bez obzira kad su rodili
Tako je bilo i kad su 2017 napravili povećanje s 2600 na 3900
A ako sam imala manju od 5600 dobit ću normalno 3991 ili kolko već 🤣🤣
Čaj od maka
Nisam ništa napisala 🤣🤣🤣
Necu ni pitat odakle 🤦🏻♀️🤣
Vrg zna i mazga. Tako kazu na Peljescu.
Kaj se ne dobiva naknada za 4mj u 4mj?
A ako sam imala manju od 5600 dobit ću normalno 3991 ili kolko već 🤣🤣
A ako imaš manje dobit ćeš iznos svoje plaće.
Budemo vidjeli 🤣
Čaj od maka
Nisam ništa napisala 🤣🤣🤣
E baš sam mislila napisati, muževog oca su dimili makom da spava. To je next level valjda 🤣🤣
Krino, kad te čitam i meni se smuči 😵 Valjda će biti zlatan u pubertetu 😇 pa mora se nekad to izbalansirati. Ili si ti bila jako zajebana u prošlom životu 😝😝
Njoj sinoć propustila pelena, sve popišala pa smo imali noćno presvlačenje. Malo se razbudila ali je zaspala ipak kroz pola sata na cici, ko da zna da mora spavati jer je noć. A nama je i mrak skroz, ništa ne vidi pa joj nema druge, samo cicu namiriše i zgrabi 😆😆
Čaj od maka
Nisam ništa napisala 🤣🤣🤣
E baš sam mislila napisati, muževog oca su dimili makom da spava. To je next level valjda 🤣🤣
Krino, kad te čitam i meni se smuči 😵 Valjda će biti zlatan u pubertetu 😇 pa mora se nekad to izbalansirati. Ili si ti bila jako zajebana u prošlom životu 😝😝
Njoj sinoć propustila pelena, sve popišala pa smo imali noćno presvlačenje. Malo se razbudila ali je zaspala ipak kroz pola sata na cici, ko da zna da mora spavati jer je noć. A nama je i mrak skroz, ništa ne vidi pa joj nema druge, samo cicu namiriše i zgrabi 😆😆
...dimili makom... Svidja mi se 🤣🤣🤣
Ja se nadam da covjek nema posljedice od toga
Sta sve necu procitat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji