Ima vas još koji noćas niste oka sklopili? 🥴
🤣🤣🤣🙉🙉 Sto reci?
😆🙈 Krino, malo sam se nadala da se nećeš javit na ovo 😁
Joj ti nespavači 🙈😕.... ne smijem se žaliti. Ona u zadnjih mjesec dana spava. Budi se dva tri puta za cicanje i amen.
Ostali smo bez čarapa. Ne pitajte kako. Nešto smo pogubili, nešto prerasla, uglavnom nemam ih sada gdje kupiti za nju 😣. Naručila sam iz H&M-a, pomamila se pa uzela još ljetnih bodija i hlačica i jučer mi dođe paket, sve super al čarape, jao, možda, ali samo možda joj budu dobre za dvije tri godine 💆
Joj ti nespavači 🙈😕…. ne smijem se žaliti. Ona u zadnjih mjesec dana spava. Budi se dva tri puta za cicanje i amen.
Ostali smo bez čarapa. Ne pitajte kako. Nešto smo pogubili, nešto prerasla, uglavnom nemam ih sada gdje kupiti za nju 😣. Naručila sam iz H&M-a, pomamila se pa uzela još ljetnih bodija i hlačica i jučer mi dođe paket, sve super al čarape, jao, možda, ali samo možda joj budu dobre za dvije tri godine 💆
Ja sam narucila iz h&m njemu pidjame jer je sve preraso. Prije 7 dana. Jos nije stiglo... A caraoe ni ne znam koji br narucit. Ja uzmem 18/20. Kad ih 3x operem, eto mu peta vec na pola stopala. Ne kuzim to s brojevima carapa. Kupila mu u c&a neke protuklizne jer se dize na noge pomalo. A pitaj boga kad ce to tek stic. Nakon tjedan dana dobila mail da im je zao, ali da ce potrajat. Ne znam koliko. Za kauc koji smo platili zovem vec 5x, saljem mailove, nitko mi nis ne zna rec. Nit para nazad nit kauca. Veselo s tim online kupovinama 🤣🤦🏻♀️
Bok cure, znači, muke po nespavanju 😵🥴 mi smo malo bolje sad. Nakon par tjedana s buđenjima 100 puta, sad smo opet na 4,5 buđenja, pa je to super napredak 😆😆
Po danu lijepo spava, bar 2,3 sata u dva navrata. Ali je zato ful grintava dok je budna i oće meni i samo meni. Ni tati više neće baš. Oće kratko dok ju se zabavi, ali max 10min, ako nisam na vidiku, ali čim me vidi plač i ruke prema meni. Inače je ujutro bila vesela i zaigrala bi se s njim i smijala se,sad kad ju ostavim da odem na wc ujutro, odmah suze u tri reda. To sad opet neka faza valjda. To traje nekih tjedan dana. Ja računam možda zbog promjene, nismo doma nego kod svekrića pa valjda traži više neku sigurnost 🤔 i cicu više traži. Iako kad smo došli tek je bila jako vesela i sve joj je bilo novo i zanimljivo. I tako, faze, skokovi i druga tješenja 😆
Ona od gesti zna pljeskati, nekad pomaše, da pet i sad zadnje se zna nagnuti naprijed otvorenim ustima da da pusu 🥰🥰 i baki je dala pusu neki dan pa se ova rasplakala odmah 😄😄 i još se znamo dodavati s nečim, pa pružim ruku i kažem daj pa mi da, ali moram joj brzo vratiti i onda vičemo bravo. Ugl cijeli dan vičemo bravo 😄
Dobar dan cure
Na spavanje se više nemam snage žalit, ne radi party ali ja se ustajem svakih sat vremena i naravno da se opet moram ustat čim utonem u san.
Od kad ima zube fino jede, čim kažeš am am eto nje do stolice, voli jako papuče i cipele, voli se propet na stolicu ispod stola dok mi završavamo s klopom, već dugo mislim da imamo psa 🤣🤣🤣
Puže četveronoške, ustraje na noge uz namještaj, ne voli sjedit odmah se okrene, zna pokazati gdje je pametna glava, mahnut pa pa, dati pet i plješće na tašun tašun. To je sve u kratko vrijeme svladala, brzo uči jer gleda brata.
Danas nam došli iz civilne zaštite provjeriti stanje u zgradi, zelena naljepnica plus potrebno sanirati dimnjak.
Krino, ja sam čekala cca 10 dana... sve do sada mi je stizalo u nekim razumnim rokovima 👌
Ivonne, a šta sa ovim što su vam popucali zidovi? Hoćete moći dobiti kakav novac za sanaciju ili je to znanstvena fantastika?
Bok cure, znači, muke po nespavanju 😵🥴 mi smo malo bolje sad. Nakon par tjedana s buđenjima 100 puta, sad smo opet na 4,5 buđenja, pa je to super napredak 😆😆
Po danu lijepo spava, bar 2,3 sata u dva navrata. Ali je zato ful grintava dok je budna i oće meni i samo meni. Ni tati više neće baš. Oće kratko dok ju se zabavi, ali max 10min, ako nisam na vidiku, ali čim me vidi plač i ruke prema meni. Inače je ujutro bila vesela i zaigrala bi se s njim i smijala se,sad kad ju ostavim da odem na wc ujutro, odmah suze u tri reda. To sad opet neka faza valjda. To traje nekih tjedan dana. Ja računam možda zbog promjene, nismo doma nego kod svekrića pa valjda traži više neku sigurnost 🤔 i cicu više traži. Iako kad smo došli tek je bila jako vesela i sve joj je bilo novo i zanimljivo. I tako, faze, skokovi i druga tješenja 😆
Ona od gesti zna pljeskati, nekad pomaše, da pet i sad zadnje se zna nagnuti naprijed otvorenim ustima da da pusu 🥰🥰 i baki je dala pusu neki dan pa se ova rasplakala odmah 😄😄 i još se znamo dodavati s nečim, pa pružim ruku i kažem daj pa mi da, ali moram joj brzo vratiti i onda vičemo bravo. Ugl cijeli dan vičemo bravo 😄
Da da.. i mi po cijeli dan vičemo bravo 😂.. ako ona plješće a nitko ne viče bravo, bude frke 🤗😂
Mi kad vicemo bravo, mali nas gleda u stilu: koji je vama k*? Urnebesan je. Isto puza na sve 4, digo se danas uz kauc. Mi se raspametili, pljescemo, vicemo bravo, a on ljosne i bum u stolic 🙄 uhvatila sam ga nekak u zadnji tren pa se nije ni snaso ni plakao. Ne pljesce, ali primi moje ruke i on s njima pljesce. Zna di je pesek, tata, mama, baka, deda i knjigica. I to nis ne pokazuje prstom nego samo baci pogled u tom smjeru 😂. A kad idemo jesti...urlici su to i navijanje na najjace. Nema veze sto je jeo prije sat vremena. Ako ne pozurimo, onda i negoduje. I smijesan je kad nas ujutro budi. Prvo kenjka, onda cvrkuce, a onda pocne vikat. Mi se okrenemo prema kindacu, a lik sjedi, drzi se za resetke i dere se na nas. Kad se konacno probudimo, onda je sretan pa skace 🤦🏻♀️ Sve se nekako ubrzalo. I dalje blebece non stop... I stalno spava na trbuhu, po cijelom kindacu, opali glavom, nogom, ma cim god i budi se i place. A nekad se samo budi i nunamo po 3 sata i vise... Kao da je podne. Nikad budniji. Danas mu kupili igracke za kadu. Od jucer stavim njegovu kadicu u nasu i tamo radi rusvaj. Prevelik je da ga kupamo na stolu. Ionak samo hoce van i pljeska po vodi..
Bravo za zelenu naljepnicu! Hvala bogu da nema velike stete... Ne mogu ni zamislit da izgubim dom u 10 sekundi...
Danas me strefilo da za nepuna 2mj idem radit. Koliko jedva cekam, toliko se i grozim toga da ce me ubit guilt trip jer ga necu vidjati cijeli dan nego par sati do spavanja. Kako to prezivit, ha iskusne mame?
Mi kad vicemo bravo, mali nas gleda u stilu: koji je vama k*? Urnebesan je. Isto puza na sve 4, digo se danas uz kauc. Mi se raspametili, pljescemo, vicemo bravo, a on ljosne i bum u stolic 🙄 uhvatila sam ga nekak u zadnji tren pa se nije ni snaso ni plakao. Ne pljesce, ali primi moje ruke i on s njima pljesce. Zna di je pesek, tata, mama, baka, deda i knjigica. I to nis ne pokazuje prstom nego samo baci pogled u tom smjeru 😂. A kad idemo jesti…urlici su to i navijanje na najjace. Nema veze sto je jeo prije sat vremena. Ako ne pozurimo, onda i negoduje. I smijesan je kad nas ujutro budi. Prvo kenjka, onda cvrkuce, a onda pocne vikat. Mi se okrenemo prema kindacu, a lik sjedi, drzi se za resetke i dere se na nas. Kad se konacno probudimo, onda je sretan pa skace 🤦🏻♀️ Sve se nekako ubrzalo. I dalje blebece non stop… I stalno spava na trbuhu, po cijelom kindacu, opali glavom, nogom, ma cim god i budi se i place. A nekad se samo budi i nunamo po 3 sata i vise… Kao da je podne. Nikad budniji. Danas mu kupili igracke za kadu. Od jucer stavim njegovu kadicu u nasu i tamo radi rusvaj. Prevelik je da ga kupamo na stolu. Ionak samo hoce van i pljeska po vodi..
Bravo za zelenu naljepnicu! Hvala bogu da nema velike stete… Ne mogu ni zamislit da izgubim dom u 10 sekundi…
Danas me strefilo da za nepuna 2mj idem radit. Koliko jedva cekam, toliko se i grozim toga da ce me ubit guilt trip jer ga necu vidjati cijeli dan nego par sati do spavanja. Kako to prezivit, ha iskusne mame?
P.s. Jos se vise grozim rasta zuba, odvajanja i pocetka rada i skoka u razvoju i sveee se to poklapa s njegovim rodjendanom, mojim povratkom na posao i atrofiranim mozgom koji nece bas biti za akciju nakon ovakvih noci 😂
Deset puta krenem pisat, pa me nesto prekine. Mislim, kasnije cu, pa nikako da dodje to kasnije 😂 ubacujem se s onim ceg se sjetim haha..
Luka daje 5 i zdravo (pruzi ruku da se rukujemo 😂) vec dost dugo, pljesce na bravo, taši taši i pljesce dok sisa 😂😂😂 dosta je sad na podu, okrece se svakako, odguruje i okrece rukama, puzanje mu ne ide jos uvijek. Treci zubic nam izasao prije par dana, a i cetvrti je blizu.
Od Uskrsa se uspavljujemo dojenjem. Pukla sam jedan dan nakon dvosatne seanse vristanja. Ne moze gledat, a nece spavat. Nece na ruke, u krevet, krevetic, na sisu, ma nista ne pase. Na kraju sam se rasplakala od muke. I odlucih da nema vise nunanja. Ne mogu, pretezak je, a i ne zelim, iskreno da vam kazem. Oduvijek sam bila nekako protiv toga, ne znam ni kako se usput dogodilo da ipak nunamo. Uglavnom, odemo u sobu, spustim roletnu, legnem s njim u nas krevet. Sisa, izvodi svoje akrobacije i na kraju se smiri i zaspi. Vecinom je to i dalje pola sata, al zalomi se nekad i sat, sat i pol. Na Uskrs popodne legli svi troje i odspavali mi 2, a mali 2 i pol sata 🙄 zapravo nam ovo trenutno odgovara jer je poceo brljavit sa sisanjem preko dana, a nece pit vodu. Tocno vidim po pelenama da mu fali. Tako da sad, eto, posisa dovoljno i usput zaspi. Kontam si da cemo se svakako tesko odviknut od dojenja, pa ono.. neka ga.. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji