hahah neno kako si me nasmijala. a to s tim popodnevnim spavanjem mi je bas bezveze. ako djetetu nije potrebno sve pet. moja mama kaže da ja od godine i 3 mj nisam vise spavala popodne i super spavala pp noći, tak da eto. moj se puno budi ali samo za sisanje bar ne moram nosati ali i ovo me izmori i ne znam za sebe. ja veće kemijam kako da mu ukinem sisanje s nadom da će onda spavati cijelu noć 🙈
hahah neno kako si me nasmijala. a to s tim popodnevnim spavanjem mi je bas bezveze. ako djetetu nije potrebno sve pet. moja mama kaže da ja od godine i 3 mj nisam vise spavala popodne i super spavala pp noći, tak da eto. moj se puno budi ali samo za sisanje bar ne moram nosati ali i ovo me izmori i ne znam za sebe. ja veće kemijam kako da mu ukinem sisanje s nadom da će onda spavati cijelu noć 🙈
A sta da ja svom ukinem? 🤦🏻♀️🤣
Opet smo se ustrtarili i usutili 🙄.
Ajd da probijem malo led. Kod nas se nervoza opet malo pojacava, zubici opet vise smetaju, tak da ocekujemo kroz tjedan/dva i treci zubic.
Pocela je vjezbat pincetni hvat i to na mojoj kozi 🙈😅 totalno je pocela stipat. I ja sam isto razmisljala o ukidanju nocnog podoja, al je po danu tolko sve zanimljivo da je za par minuta vec gotova i ne moze se vise koncentrirati na jelo, pa si nekako mislim da joj treba nocno hranjenje.
Krino, ti ko lijeceni alkic 😅 izdrzi dan po dan i eto prosla godina.
Kako vi ostale mamice?
Opet smo se ustrtarili i usutili 🙄.
Ajd da probijem malo led. Kod nas se nervoza opet malo pojacava, zubici opet vise smetaju, tak da ocekujemo kroz tjedan/dva i treci zubic.
Pocela je vjezbat pincetni hvat i to na mojoj kozi 🙈😅 totalno je pocela stipat. I ja sam isto razmisljala o ukidanju nocnog podoja, al je po danu tolko sve zanimljivo da je za par minuta vec gotova i ne moze se vise koncentrirati na jelo, pa si nekako mislim da joj treba nocno hranjenje.
Krino, ti ko lijeceni alkic 😅 izdrzi dan po dan i eto prosla godina.
Kako vi ostale mamice?
Bome, dobro zboris. Ko lijeceni alkic. Imam one korake. Ima ih 365 pa sve ispocetka. Tj., Ove godine 366...
Mi vec 3.noc za redom maratonski nunamo. Na kraju spava s nama. Ja sam toliko potrgana jer dok.on spava, ja ne mogu. Njega ima po cijelom krevetu 🤦🏻♀️
Po danu i dalje uvrh glave 2x30min. Ne znam odakle energija. Dize se non stop na noge. Ja mislila da ce ga to umorit. Kad onooooo...
Inace sve ok. Dobro je raspolozen preko dana iako ne spava bas. Cudo. I veseli je stalno. I slatki. Danas je malo nemoguc, al to je jednom u 10 dana. Generalno cistim kucu. Ormare sredila, cipele sredila i sve cisto. Jos kupaona ostala. A onda mogu riknut 🤣
Inace smo ok ako zanemarimo da nas svi iz familije kazu da izgledamo totalno zbombano. I mi i mali. Zqto nam se baka smilovala i odvela ga van u 11. Sad ih negdje ocekujemo. Bar smo spremili. Masala.
Ooo štipanje!! 😂 sva sam plava 😂...
Bravo za baku 👌
Moja je jučer prvi put ikad zaspala bez cicanja. Mislim, pocicala je ona prije spavanja a onda krene dizanje, lizanje zida, okvira kreveta pa opet cica i tako ukrug. Jučer mi dopizdilo pa sam spremila cicu 🤗, i tako se malo vrtila i na kraju zaspala, naglavačke u krevetu 😂... vidjet ćemo da li će i sutra isto 👌
Jede dobro, ima ponekad faze da prožvače pa pljune ali je drži dan dva pa prođe.
Danas je pojela listić neke biljke, mrava i mahovine s poda 😣 (valjda je s psa palo 🙈). Ja dreknem, ona proguta, pazim ko luda više ni mrve ne smije biti na podu sve strpa brže bolje u usta. Valjda joj niš neće biti 😕 al mrav haloooo 😲
Ooo štipanje!! 😂 sva sam plava 😂…
Bravo za baku 👌
Moja je jučer prvi put ikad zaspala bez cicanja. Mislim, pocicala je ona prije spavanja a onda krene dizanje, lizanje zida, okvira kreveta pa opet cica i tako ukrug. Jučer mi dopizdilo pa sam spremila cicu 🤗, i tako se malo vrtila i na kraju zaspala, naglavačke u krevetu 😂… vidjet ćemo da li će i sutra isto 👌
Jede dobro, ima ponekad faze da prožvače pa pljune ali je drži dan dva pa prođe.
Danas je pojela listić neke biljke, mrava i mahovine s poda 😣 (valjda je s psa palo 🙈). Ja dreknem, ona proguta, pazim ko luda više ni mrve ne smije biti na podu sve strpa brže bolje u usta. Valjda joj niš neće biti 😕 al mrav haloooo 😲
Neno, ako je mrava ulovila, onda je definitivno usavrsila pincetni hvat 🤣🤣🤣
Od katiesu je matija stavio smrdljivog martina u usta. Sumnjam da ce joj biti nesto. Mrav je mali i ima manje proteina 🤪
Ja sam danas oprala.i vrata i stokove. Nemilice sve lize. Najbolji je kad jede i o da spusti glavu na pladanj od hranilice pa malo i tamo polize. Nema veze jel ima ili nema gore ista.
Nocas je sjeo i dudao palac i spavao. Toliko ga je nosilo lijevo, desno da sam cekala da opizdi, ali nije. Bilo mi ga zao. Htjela ga polec i zaje* se. Onda smo ga prebacili nama. 🤦🏻♀️ Muski se naspavali, ja em nisam spavala, em mi kicma nocas nema sanse da izdrzi jos zajednickog spavanja. Nego, jesam li napomenula da mi miz ima 2m, nisam ni ja mala, a krevet je 140x200? Eh, da. Jos i to.
Ja hvala bogu jos nemam plavih fleka, za sad joj uspijem maknuti prstice prije nego napravi stetu, al ju to opet dekoncentrira kod sisanja (kad ju prekinem kod stipanja 🤣) i odma prekine i na kraju manje pojede.
Sto se kukaca tice, mi jos nismo u toj fazi, al mislim da joj nista nece biti ako pojede kojeg 😅. Za sad samo mora dotaknuti svaku mucicu koja se skupi na podu nakon susenja vesa 🙈.
Krino, morala si ga samo okruziti jastucima pa bi se lagano naslonio na njih 😁
Ja hvala bogu jos nemam plavih fleka, za sad joj uspijem maknuti prstice prije nego napravi stetu, al ju to opet dekoncentrira kod sisanja (kad ju prekinem kod stipanja 🤣) i odma prekine i na kraju manje pojede.
Sto se kukaca tice, mi jos nismo u toj fazi, al mislim da joj nista nece biti ako pojede kojeg 😅. Za sad samo mora dotaknuti svaku mucicu koja se skupi na podu nakon susenja vesa 🙈.
Krino, morala si ga samo okruziti jastucima pa bi se lagano naslonio na njih 😁
Ma strah me toga jer ionako migrira po krevetu previse. Da se ne ugusi..
Hahahaha Krino, bas ste mogli jos manji krevet uzeti.... to ste se vi mislili stiskati a kad ono, niš od toga 🤗. I mi smo uzeli "manji" krevet 160x200. Sad da biram prije bi king size 😂😂😂
Joj da, sad sam se sjetila smrdljivog martina 👌. A ne znam više 🙈.
Cini, moju ništa ne może spriječiti da sisa 😂😈
2,5 h nunanja i 30min deracine da se svi ne pokoljemo
I deracini zaspao. Idem sad i ja probat, ali sam toliko prebijena i nadrndana da mi se uopce ne spava
Puna mi je kapa vise ovih seansi. Pa sta je to????
Sortiraj odgovore
Najstariji