Sretan uskrs!! 😊🐣🐰
Mi smo uspjeli dobiti propusnicu i otišli smo kod muževe familije, imaju klet pa smo tražili propusnicu radi nužnih poljoprivrednih radova u voćnjaku i vinogradu.
Cini,možete i vi tako probati možda? Mi smo došli u petak i preporodili se 😌😌😌
Na uskrs su baka i teta uzele bebu u šetnju i ona odspavala u kolicima više od dva sata, ja čitala knjigu u ležaljci na suncu,nisam se tako lijepo odmorila još otkad sam rodila 😃 mi smo tu do daljnjeg jer gs radi od doma, i super je, napokon možemo biti na zraku a daleko od ljudi. I taman je krenulo povrće u vrtu pa imamo fine friške papice za nju 😁
Njegovi budu u kleti, mi u stanu pa odemo na ručak i budemo popodne pa se vratimo u stan navečer, tako da imamo i mira. Jedino sad ona lošije spava po noći, budi se i po tri puta u sat vremena, ali bar se sad po danu mogu odmarati 🙂
Nadam se da ste i vi lijepo provele uskrs, s obzirom na situaciju. Puse svima 😘🤗
Sretan Uskrs! da, ja evo već mjesec dana na selu. imamo dvorište i mir. iako mi fali moj stan i moje navike. i da, moj dečko isto ne spava dobro od kad smo došli ovdje, znaci mjesec dana ludovanja 😩. bit će bolje. uglavnom smo jako puno vani, a sad najavljuju lošije vrijeme i mislim si tko će ih zadržati unutra
Cure, sretan Uskrs svima. Ja izlazim svaki dan 2x u setnju. Solo smo pa mi je svejedno, a kod kuce bih ispalila. Kad postane nemoguc, u kolica s njim i van. On gleda okolo, dobijemo svi vit D i secemo i odmah je zivot laksi. Izbili zubi konacno, sinoc je bio najbolji, smijao se konacno opet, prespavao je cijelu noc, po danu standardno jedva sat vremena u 2-3 navrata, ali skroooz drugacije od svih ovih tjedana. Potres...taman sam se opustila pa se zatrwslo neki dan. Imam kofer mali za njega spreman. Sutra cu i nas malo ubacit. Fuckas sve, hocu imat nuzno za takve situacije. Jos samo 14 zuba i moooozda pocnemo spavati... Uz pokoju regresiju i skok usput...
Puza ko veliki, sjedne kad se umori, poceo se iz vojnickog na koljena prebacivati i sad tako puza. Dize se i penje po svemu, ali samo na koljena, jos ne na noge. I strasno vristi i brblja. Poceo je opet i jest... Sad mu radim joooos vise kase. Bar 250 grama... Opet mu se ona fleka na ruci zahrapavila iako nije pocrvenila. Uvela sam samo jogurt i zrnati sir. Nikako s tim mlijecim... I tako. Odustali smo od mora ove godine. Bit ce dugo toplo ljeto kao lani. Cekam da vidim hoce li sto bit od vrtica. Next online shop ne radi pa sam narucila neke robe iz H&M... Ja sam u trenirci i pidjami, a jucer mi se kosa sastala sa samponom i vodom. Jupiii. Mali spava po cijelom kindacu, izudara glavu, izvrti se u krug, ma strasno... Svaku noc ga nazad namjestamo. Kad ajedi, nekad opizdi na ledja i bubne glavom 🙄 To mi stvara stres jer kao nije nista, a nije jos stabilan 100%, a bdijemo ko sokoli nad njim i ipak se nanostotinka nepaznje desi...
Sretan Uskrs i od nas!
Mi i dalje soliramo u stanu bez balkona. Izađemo van i po kvartu prošetamo, ali maksimalno izbjegavamo svaki kontakt, tako da obitelj nismo vidjeli više od mjesec dana što postaje nepodnošljivo.. pucam već od tuge, ali tako smo izabrali radi njih ponajviše jer su roditelji stariji i kritični, pa nas je strah. Gs radi, ima kontakte i eto.. valjda će sve to proći!
Mi smo na vojničkom puzanju i posjedanja ni blizu. Ako ju stavim, jednostavno se baci i počne plakati kao da joj to ne paše. U petak idemo kod fizijatra jer su joj šake zatvorene jako često i rukice ne rade najbolje. Nešto mi ne štima već duže vrijeme I ne popravlja se i jednostavno ne želim više čekati da prođe sve ovo pa da joj idemo pomoći. Tako da Idemo, pa da više vidim što je.. i sad dodatno sam zabrinuta u ovoj situaciji jer nemam drugog posla osim razmišljati i gledati u nju..
Inače, jede, novih zubića nema. Dva obroka ima, povrće teže ali na kraju pojede. I eto. Jadna sam danima i baš mi je teško ovaj Uskrs pao i mogu vam reći da mi se samo plače.. 😔
Ali i dan je takav danas, i kiša i nespavanja i sve skupa..
Eto, ja došla i izjadala se samo. 🙈
Pozdrav od nas svima veliki! 🧡
Tonkice, i moj ima sake jako cesto stisnute, ali puza, hvata igracke normalno i oremjesta ih iz ruke u ruku. Pincetni hvat je isto usavrsio i na pod se oslanja otvorenom rukom pa se ne brinem. Spava u kolicima sa stisnutim sakama i bocicu pije sa stisnutim sakama. Tek pred kraj ih otvori i primi boci.
A obitelj...i mi smo se izolirali od njih, ali za Uskrs smo sve vidjeli. Oni dosli k nama, mi njima... Isto od gs roditelji puno stariji od mojih i kriticni, ali dosli su jer nisu bili mjesec dana. Onda se rasplakala baka jer je od malog bespomocnog poceo puzati, sjediti... Ma cijeli je naraso i promijenio se. Eto. Nadan se da nitko nema i nece dobit koronu 🤦🏻♀️
Saljem malo pozitive 🥰❤️
Sretan Uskrs svima ❤️ u nas sve jos isto.. Show navecer od 1 do 2 ipo. Svađa se sa nama i oce se penjat po krevetu, plače ko kišna godina jer mu ne damo 😥 pocne po krvetcu se penjat i lupat glavom pa ga premjestimo sebi jer vise voli spavat sa nama naravno. Gs je lud do te mjere da me uhvati plač i ne znam dokad vise ce me plač ovaj pratit, sto zbog hormona sto zbog neshvacenosti 🤷♀️jer kao ja sam ga naucila ovo ja sam ga naucila ovo, moji roditelji su ga naucili na ruke itd itd.. Ja sam zivcana ja ovo ja ono 😥 ovo dijete je tako željeno i tako voljeno od svih nas, to on ponekad zaboravi cini mi se i imam osjecaj kao da misli da je njemu vec 9 godina a ne 9 mjeseci pa ce on spavat kad mu on tako kaze 🤷♀️ uglavom svasta tu jos ima mogla bi pisat do sljedece godine. Malac je poceo da opasno obilazi sve po kuci, seta uz predmete, penje se svugdje poceo je cak i pokazivati rukom kad ga nesto pitas di je nesto, presladak je sa onom svojom rukicom kako pokazuje, poceo nas i oponasati, ma presmisan je. Jos sam u potrazi za nekim idejama za njegovu veceru jer mislin da se zbog toga budi, a iako pojede bocu prije spavanja, plus zubi. KRINO drago mi je sa se situacija primirila, drzik fige i sebi 🙏😘
Sretan Uskrs svima ❤️ u nas sve jos isto.. Show navecer od 1 do 2 ipo. Svađa se sa nama i oce se penjat po krevetu, plače ko kišna godina jer mu ne damo 😥 pocne po krvetcu se penjat i lupat glavom pa ga premjestimo sebi jer vise voli spavat sa nama naravno. Gs je lud do te mjere da me uhvati plač i ne znam dokad vise ce me plač ovaj pratit, sto zbog hormona sto zbog neshvacenosti 🤷♀️jer kao ja sam ga naucila ovo ja sam ga naucila ovo, moji roditelji su ga naucili na ruke itd itd.. Ja sam zivcana ja ovo ja ono 😥 ovo dijete je tako željeno i tako voljeno od svih nas, to on ponekad zaboravi cini mi se i imam osjecaj kao da misli da je njemu vec 9 godina a ne 9 mjeseci pa ce on spavat kad mu on tako kaze 🤷♀️ uglavom svasta tu jos ima mogla bi pisat do sljedece godine. Malac je poceo da opasno obilazi sve po kuci, seta uz predmete, penje se svugdje poceo je cak i pokazivati rukom kad ga nesto pitas di je nesto, presladak je sa onom svojom rukicom kako pokazuje, poceo nas i oponasati, ma presmisan je. Jos sam u potrazi za nekim idejama za njegovu veceru jer mislin da se zbog toga budi, a iako pojede bocu prije spavanja, plus zubi. KRINO drago mi je sa se situacija primirila, drzik fige i sebi 🙏😘
Mini, jedna noc nije primirena situacija 🤣 Evo se do sad probudio 4x... Jos nismo ni legli 🤦🏻♀️
Jutro cure! 🙂 Izašlo je sunce pa se nadam da dan bude bolji od jučerašnjeg ❤️ Mini, i mene nekad živcira to spavanje zajedničko, ali i mi odrasli volimo spavati s nekim, di neće male bebice. Pokušaj tako reći šg-u 😉 i mi smo tu da budemo uz njih kad nas trebaju, a potrebe će se mijenjati kako vrijeme ide. I na kraju, i ovo će proći 🙂 Eto, ja se vodim tim principima, pa mi bude lakše.
A zar nije dokazano da se bebe ne mogu naučiti na ruke, one trebaju našu blizinu, ne mogu preživjeti bez nas dok su tako mali, to su primarne, evolucijske potrebe. Neke traže više blizine i nježnosti, neke manje, i to je to. Nije lako, ali probajte se na to podsjećati 🙂
Jutro cure! 🙂 Izašlo je sunce pa se nadam da dan bude bolji od jučerašnjeg ❤️ Mini, i mene nekad živcira to spavanje zajedničko, ali i mi odrasli volimo spavati s nekim, di neće male bebice. Pokušaj tako reći šg-u 😉 i mi smo tu da budemo uz njih kad nas trebaju, a potrebe će se mijenjati kako vrijeme ide. I na kraju, i ovo će proći 🙂 Eto, ja se vodim tim principima, pa mi bude lakše.
A zar nije dokazano da se bebe ne mogu naučiti na ruke, one trebaju našu blizinu, ne mogu preživjeti bez nas dok su tako mali, to su primarne, evolucijske potrebe. Neke traže više blizine i nježnosti, neke manje, i to je to. Nije lako, ali probajte se na to podsjećati 🙂
Sve znam 😘 ali ocito sg to malo manje razumiju 🤷♀️
Sve znam 😘 ali ocito sg to malo manje razumiju 🤷♀️
Mislit cu na tebe Mini. Mi sinoc od 23:45 do 3:30 sou program. Nas sou traje sve duze i duze. On place, uzmes ga, ne spava mu se samo bi se mazio. Stavis u kindac, udri u deracinu. Stavis na ruke, on stavi palac u usta, namjesti se i chilla. Mi nosimo satima. Onda legnemo s njim, on se vrpolji i prica i stenje. Kad mu dopi*, opet dizanje i nosi ga po kuci. Gledam ekipu koja je na terasi otrcala maraton u samoizolaciji. Ja sam sinoc sigurno polumaraton odhodala. S opterecenjem! A bome i sg. I jasno da se ne mogu razmazit i da nas trebaju, ali tesko se nekad motivirat i sjetit tih romanticnih prica kad si spizdjen od nespavanja koje traje mjesecima. Ja se tjesim, jos 14 zuba i pocet cemo spavat. Valjda 🤣
Nemoj se samo obeshrabrit. Muski nemaju zivaca nikad. Najgore je kad se poklopi s tvojim nedostatkom zivaca. Probaj mu rec da nek preuzme malo da ti treba odmora sat vremena u danu. Zbilja pomaze. Odi sama na zrak, ostavi mobitel, nemoj ih gledat. Napuni kadu, ma bilo sto. I po noci nek nuna. A sta drugo moze? Ja sam se sva pokocila i prebila i pitala svog gs jel on zeli da mi budemo 💩 od roditelja ili cemo istrpit umor koji nije najgora stvar na svijetu. Da vidis kak nuna i on. Nije to nikome pravo, ali tesko je to sve solo. Isto ne mislim da se naviko na ruke. Kad prohoda (a to ce biti za par mjeseci) ces ga vozit u kolicima i htjet ce sam. Isto ce se manje nosat. Napomeni to svom sg/gs. I 😘😘 za laku noc
Sortiraj odgovore
Najstariji