Mi kad vicemo bravo, mali nas gleda u stilu: koji je vama k*? Urnebesan je. Isto puza na sve 4, digo se danas uz kauc. Mi se raspametili, pljescemo, vicemo bravo, a on ljosne i bum u stolic 🙄 uhvatila sam ga nekak u zadnji tren pa se nije ni snaso ni plakao. Ne pljesce, ali primi moje ruke i on s njima pljesce. Zna di je pesek, tata, mama, baka, deda i knjigica. I to nis ne pokazuje prstom nego samo baci pogled u tom smjeru 😂. A kad idemo jesti…urlici su to i navijanje na najjace. Nema veze sto je jeo prije sat vremena. Ako ne pozurimo, onda i negoduje. I smijesan je kad nas ujutro budi. Prvo kenjka, onda cvrkuce, a onda pocne vikat. Mi se okrenemo prema kindacu, a lik sjedi, drzi se za resetke i dere se na nas. Kad se konacno probudimo, onda je sretan pa skace 🤦🏻♀️ Sve se nekako ubrzalo. I dalje blebece non stop… I stalno spava na trbuhu, po cijelom kindacu, opali glavom, nogom, ma cim god i budi se i place. A nekad se samo budi i nunamo po 3 sata i vise… Kao da je podne. Nikad budniji. Danas mu kupili igracke za kadu. Od jucer stavim njegovu kadicu u nasu i tamo radi rusvaj. Prevelik je da ga kupamo na stolu. Ionak samo hoce van i pljeska po vodi..
Bravo za zelenu naljepnicu! Hvala bogu da nema velike stete… Ne mogu ni zamislit da izgubim dom u 10 sekundi…
Danas me strefilo da za nepuna 2mj idem radit. Koliko jedva cekam, toliko se i grozim toga da ce me ubit guilt trip jer ga necu vidjati cijeli dan nego par sati do spavanja. Kako to prezivit, ha iskusne mame?
P.s. Jos se vise grozim rasta zuba, odvajanja i pocetka rada i skoka u razvoju i sveee se to poklapa s njegovim rodjendanom, mojim povratkom na posao i atrofiranim mozgom koji nece bas biti za akciju nakon ovakvih noci 😂
Deset puta krenem pisat, pa me nesto prekine. Mislim, kasnije cu, pa nikako da dodje to kasnije 😂 ubacujem se s onim ceg se sjetim haha..
Luka daje 5 i zdravo (pruzi ruku da se rukujemo 😂) vec dost dugo, pljesce na bravo, taši taši i pljesce dok sisa 😂😂😂 dosta je sad na podu, okrece se svakako, odguruje i okrece rukama, puzanje mu ne ide jos uvijek. Treci zubic nam izasao prije par dana, a i cetvrti je blizu.
Od Uskrsa se uspavljujemo dojenjem. Pukla sam jedan dan nakon dvosatne seanse vristanja. Ne moze gledat, a nece spavat. Nece na ruke, u krevet, krevetic, na sisu, ma nista ne pase. Na kraju sam se rasplakala od muke. I odlucih da nema vise nunanja. Ne mogu, pretezak je, a i ne zelim, iskreno da vam kazem. Oduvijek sam bila nekako protiv toga, ne znam ni kako se usput dogodilo da ipak nunamo. Uglavnom, odemo u sobu, spustim roletnu, legnem s njim u nas krevet. Sisa, izvodi svoje akrobacije i na kraju se smiri i zaspi. Vecinom je to i dalje pola sata, al zalomi se nekad i sat, sat i pol. Na Uskrs popodne legli svi troje i odspavali mi 2, a mali 2 i pol sata 🙄 zapravo nam ovo trenutno odgovara jer je poceo brljavit sa sisanjem preko dana, a nece pit vodu. Tocno vidim po pelenama da mu fali. Tako da sad, eto, posisa dovoljno i usput zaspi. Kontam si da cemo se svakako tesko odviknut od dojenja, pa ono.. neka ga.. 😂
Mi noćas spavali, a tek sam ujutro skužila zašto 😣 probudio se s 39.2. Pretpostavljam da konačno ide taj zub jer ne da baš dirat i ne želi grist moje prste (inače poslastica).. Vjerojatno cijelu noć kurio, a meni ni na kraj pameti 😞
Nadam se da imate dobar ovaj lijepi dan 🌺
Neno nismo toliko oštećeni da dobijemo materijal, zapravo nisam ni gledala koji su Bandićevi kriteriji znam da po polici osiguranja nismo osigurani.
I meni je muka od povratka na posao, pogotovo jer ne znam u šta ću se vratiti. Korona je sve sjebala.
Grižnja savjesti - toliko budeš umorna da zaspeš prije nego ona proradi 🤣
Mi noćas spavali, a tek sam ujutro skužila zašto 😣 probudio se s 39.2. Pretpostavljam da konačno ide taj zub jer ne da baš dirat i ne želi grist moje prste (inače poslastica).. Vjerojatno cijelu noć kurio, a meni ni na kraj pameti 😞
Nadam se da imate dobar ovaj lijepi dan 🌺
Dr bi ti rekla da ne može takva temperatura od zuba. Iz iskustva sa starijim prije svakog izbijanja zuba on bi kurio na najjače, uvijek oko 39 i prijeko. Samo prva dva su prošla bez temperature
Kod nas je isto bio staticar u petak. Dobili smo zelenu naljepnicu uz neki komentar, al nismo citali sto tocno treba popraviti. Al nekako mi je sve to ipak nesigurno jer ustvari se radi o tome da je sigurno za zivot bez potresa, a ako/kad bude sljedeci potres bog zna kako ce se drzati zgrada, odnosno bog zna do koje jacine je sada jos stabilna..
I moja cura nesto brljavi s jelom u zadnje vrijeme, isto primjecujem da manje puni pelenu, a stolicu ima sad jednu po obroku 😅 a prije cvrste hrane po tjedan dana nista.
Pelinka, samo se ti ubaci kako stignes 😉
Tiha, nemoj se bedirati, odakle da znas da ima temperaturu. Nije da mu mjeris ocima na daljinu 🤷♀️.
Mi jos uvijek nunamo,al mislim da polako moramo opet uvjezbavati da sama zaspi. Jucer sam navecer nekako bezveze sjedila i ocito uklijestila zivac i nisam mogla ni stat na nogu, kamoli malu nosat ili nunat. Preko noci sam se rastezala i ocito uspjela odklijestiti i od jednom opet bilo ok. Vec sam se bila uplasila sto cu ako ne prode.
Znaci, nemam vise snage za ove nocne maratone. To se vise ni ne da ununati. Nosimo ga 2h naizmjence. Spava na nama. Cim ga krenemo spustat u kindac, deracina. Sad smo vise ispizdjeni i ludi i sjedimo u boravku pa cemp ga pustit 10min neka place. Ne kuzim vise sto je to. Sve gore od goreg. Rekord nam je 4,5h budnosti usred noci. A on i dalje rida... Ikome tako? Ikome??? Ikad?
Cak je i s nama poceo spavat, ali ja sam sva uklijestena od tog. To tako vise ne ide. Nikad nije s nama spavao, a sad kad i legne s nama, rusvaj par sati pa onda mir i zaspi. Ja stvarno vise ne mogu.
Znaci, nemam vise snage za ove nocne maratone. To se vise ni ne da ununati. Nosimo ga 2h naizmjence. Spava na nama. Cim ga krenemo spustat u kindac, deracina. Sad smo vise ispizdjeni i ludi i sjedimo u boravku pa cemp ga pustit 10min neka place. Ne kuzim vise sto je to. Sve gore od goreg. Rekord nam je 4,5h budnosti usred noci. A on i dalje rida… Ikome tako? Ikome??? Ikad?
Dvije godine Krino, dvije godine. Ubio nas je. Nisam znala tko sam ni što sam ni kako se zovem. Znali bi nosat dok nam ruke ne otpadnu i on bi se i dalje derao. A dojila sam ga i ni cica ga nije mogla umiriti. Danju bi jedino odspavao 2, 3 sata i to na nama i to bi bilo to. Nisam ni pomišljala na drugo dijete jer sam bila luda više. Nakon druge godine, kada se počeo zanimati za čitanje, onda bi unedogled čitali pa malo pomalo je tada bilo bolje. Isto tako, u drugoj godini sam mu ukinula dnevno spavanje. Od tog časa je počeo spavati noću. (Ne preporučam, samo kažem što smo mi napravili) Pedijatrica mi je maltene rekla da nisam normalna. Ali je upalilo. Nikada od tada nije spavao popodne. Kad bi zaspao znala sam da je bolestan, probudio bi se sa temperaturom...
Negdje sam čitala da su takva djeca natprosječno inteligentna ako te taj podatak tješi 😂 i da, kad tad svi nauče spavati 😉. Znam da je teško, ja sam ga htjela ostaviti negdje u šumi, jako ,jako jako daleko 🙈
Znaci, nemam vise snage za ove nocne maratone. To se vise ni ne da ununati. Nosimo ga 2h naizmjence. Spava na nama. Cim ga krenemo spustat u kindac, deracina. Sad smo vise ispizdjeni i ludi i sjedimo u boravku pa cemp ga pustit 10min neka place. Ne kuzim vise sto je to. Sve gore od goreg. Rekord nam je 4,5h budnosti usred noci. A on i dalje rida… Ikome tako? Ikome??? Ikad?
Dvije godine Krino, dvije godine. Ubio nas je. Nisam znala tko sam ni što sam ni kako se zovem. Znali bi nosat dok nam ruke ne otpadnu i on bi se i dalje derao. A dojila sam ga i ni cica ga nije mogla umiriti. Danju bi jedino odspavao 2, 3 sata i to na nama i to bi bilo to. Nisam ni pomišljala na drugo dijete jer sam bila luda više. Nakon druge godine, kada se počeo zanimati za čitanje, onda bi unedogled čitali pa malo pomalo je tada bilo bolje. Isto tako, u drugoj godini sam mu ukinula dnevno spavanje. Od tog časa je počeo spavati noću. (Ne preporučam, samo kažem što smo mi napravili) Pedijatrica mi je maltene rekla da nisam normalna. Ali je upalilo. Nikada od tada nije spavao popodne. Kad bi zaspao znala sam da je bolestan, probudio bi se sa temperaturom…
Negdje sam čitala da su takva djeca natprosječno inteligentna ako te taj podatak tješi 😂 i da, kad tad svi nauče spavati 😉. Znam da je teško, ja sam ga htjela ostaviti negdje u šumi, jako ,jako jako daleko 🙈
Ja zelim daleko daleko u sumu. U neku prasumu. Da me neka bestija pojede 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji