Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    21. Veljača 2020. 08:42

Da... Mali je prezivio, ja nisam. Ja se isto Tiha tjesim da idu zubi. A kad ti izadju, onda jos samo 26 komada. Znaci da jos "samo" godinu i 4mj necu spavat nikako. Onda mozda nekako 🤣

• marlona
    21. Veljača 2020. 08:52

Krino, mliječnih ima 20, tako da još 16 🤣💪 a stalni baljda ne bole toliko? 🤔 Btw, i moja je pala s kauča prije nekih 2mj i onda isti tjedan je udarila u rub prematalice glavom, to je bilo još gore, onako se s trbuha okrenula na leđa i glavom u rub 😭😭😭 grozan tjedan je to bio 😢 ali preživila je i mi skupa s njom. Sad se često lupi negdje jer je posvuda, al to u rub je bilo najgore, gore nego pad s kauča jer je to nekako skliznula i dočekala se na ruke pa se više prepala nego udarila. Ja samo ko baba ponavljam  nek je to najgore što će joj se desit 😅

krino
    21. Veljača 2020. 11:01

marlona

Krino, mliječnih ima 20, tako da još 16 🤣💪 a stalni baljda ne bole toliko? 🤔 Btw, i moja je pala s kauča prije nekih 2mj i onda isti tjedan je udarila u rub prematalice glavom, to je bilo još gore, onako se s trbuha okrenula na leđa i glavom u rub 😭😭😭 grozan tjedan je to bio 😢 ali preživila je i mi skupa s njom. Sad se često lupi negdje jer je posvuda, al to u rub je bilo najgore, gore nego pad s kauča jer je to nekako skliznula i dočekala se na ruke pa se više prepala nego udarila. Ja samo ko baba ponavljam nek je to najgore što će joj se desit 😅

Jaooo, pa ja zaboravila da imaju manje zubica!! Jesssss 😁😁😁

MiniCooper26
    21. Veljača 2020. 12:13

Jojj ti zubi 😳🤪 sinoc isto buđenje non stop.. Nikako da se namjesti. Stavim ga sa sobom u krevet pa jos gore.. Prije bi sa nama bar spavao bez buđenja.. Sve se tjesim da je to zbog zubi. Onda me lupi zuta minuta, citaj zuti dan 🙈 pa me uhvati nervoza.. Losa majka ne znam sto mi je djetetu itd itd.. Doduse sinoc je dosta i prdio mozda ga je i probava mucila 😳 iako uredno on sve nuzde obavlja 🤪 ali imam osjecaj da mu pred spavanje napravim 500 ml da bi sve to pojeo.  Mozda i bude gladan pa se budi 🤷‍♀️Dorucak suoer pojede rucak isto ali ne ko dorucak 🤷‍♀️ sto krivo radim 🤷‍♀️ satrat cu se vise u pojam.. 

krino
    21. Veljača 2020. 12:27

MiniCooper26

Jojj ti zubi 😳🤪 sinoc isto buđenje non stop.. Nikako da se namjesti. Stavim ga sa sobom u krevet pa jos gore.. Prije bi sa nama bar spavao bez buđenja.. Sve se tjesim da je to zbog zubi. Onda me lupi zuta minuta, citaj zuti dan 🙈 pa me uhvati nervoza.. Losa majka ne znam sto mi je djetetu itd itd.. Doduse sinoc je dosta i prdio mozda ga je i probava mucila 😳 iako uredno on sve nuzde obavlja 🤪 ali imam osjecaj da mu pred spavanje napravim 500 ml da bi sve to pojeo. Mozda i bude gladan pa se budi 🤷‍♀️Dorucak suoer pojede rucak isto ali ne ko dorucak 🤷‍♀️ sto krivo radim 🤷‍♀️ satrat cu se vise u pojam..

Vjerojatno nista krivo ne radis. To je takav period. Nemoj se satrat u pojam. Sve ce to proc. To ti kazem ja kojoj je dijete serijski nespavac i otkotrljalo se na pod. Amen.

MiniCooper26
    21. Veljača 2020. 12:56

krino

MiniCooper26

Jojj ti zubi 😳🤪 sinoc isto buđenje non stop.. Nikako da se namjesti. Stavim ga sa sobom u krevet pa jos gore.. Prije bi sa nama bar spavao bez buđenja.. Sve se tjesim da je to zbog zubi. Onda me lupi zuta minuta, citaj zuti dan 🙈 pa me uhvati nervoza.. Losa majka ne znam sto mi je djetetu itd itd.. Doduse sinoc je dosta i prdio mozda ga je i probava mucila 😳 iako uredno on sve nuzde obavlja 🤪 ali imam osjecaj da mu pred spavanje napravim 500 ml da bi sve to pojeo. Mozda i bude gladan pa se budi 🤷‍♀️Dorucak suoer pojede rucak isto ali ne ko dorucak 🤷‍♀️ sto krivo radim 🤷‍♀️ satrat cu se vise u pojam..

Vjerojatno nista krivo ne radis. To je takav period. Nemoj se satrat u pojam. Sve ce to proc. To ti kazem ja kojoj je dijete serijski nespavac i otkotrljalo se na pod. Amen.

Sitim se tebe uvik😳 proc ce to sve samo nek je zdravlja mi cemo nekako to prezivit 🤪

krino
    21. Veljača 2020. 13:49

MiniCooper26

krino

MiniCooper26

Sitim se tebe uvik😳 proc ce to sve samo nek je zdravlja mi cemo nekako to prezivit 🤪

Normalno, kao i sve prije i poslije nas. I one kojima jednom nije bilo dovoljno pa utvrdjuju gradivo s drugim, trecim itd. djetetom 🤣
    Nekako mi je too soon da si zamislim da mi svojevoljno padne na pamet ovo sve ponavljat 🤣 Vidit cemo za koju godinu. Kazu iskusnije mame da sveeee zaboravis. 😉

MiniCooper26
    21. Veljača 2020. 14:00

krino

MiniCooper26

krino

MiniCooper26

Normalno, kao i sve prije i poslije nas. I one kojima jednom nije bilo dovoljno pa utvrdjuju gradivo s drugim, trecim itd. djetetom 🤣
    Nekako mi je too soon da si zamislim da mi svojevoljno padne na pamet ovo sve ponavljat 🤣 Vidit cemo za koju godinu. Kazu iskusnije mame da sveeee zaboravis. 😉

Meni je trudnoca bila predivno iskustvo. Bas sam se osjecala super i to bi svakako htjela osjetit opet. A bit mama je puno teze i iscrpljujuće pogotovo kad nema baka servisa 🤪 eto brzo ljeta i Peljesca 😃

CiniMINIS
    21. Veljača 2020. 15:01

Tiha

Jutro svima 😊 čitam vas ali nikako pisat, prehlada me ubi.. Moj još nije pao, ali je zato u srijedu kod pedijatrice to odlučno pokušao… S onog visokog stola je skoro odletio i uzeo nam 10 godina života. Mi smo na dva obroka, jede sve i koliko god napravim, nikad manje od 200 grama. Ima 4 flašice po cca 150ml, a ako popije više bljucka još satima. I na sve to dobije samo 200grama u cijelom mjesecu. Nisam opće pametna, pojačavat mu žitarice? Naravno, svi oko mene sretni jer je to tak kad mu ne daš kekse ili čokolino 😒 nemajka.. Krino, i mi imamo noćna druženja, od 2 do 4. Tješim se, kao i protekla 2 mjeseca, da idu zubi 😆

Jel ti pedica nesto govorila za tezinu ili se samo ti bediras oko toga? Ja sam mislila da ce nas pospotati oko tezine jer je na zadnjem pregledu u mj dana dobila manje od 10g dnevno, al je samo rekla da ona prati svoju krivulju, da je dobro i zdrava i da se vidi na njoj da je sve super. Nemoj slusat druge, samo sebe i pedicu. Ostali nisu bitni. Sto ce i imat od cokolina i keksa osim kile.. Nikakvih vitamina, minerala i sl.. Mislim da su u fb grupi u takvim slucajevima preporucile cure vise ugljikohidrata. Uvijek ce biti onih koji su pametniji. Btw. i moja cura se krenula okretat na stolu pa sam trznula primit ju a pedica me uvjeravala da ju ona drzi, da nece past nikud 😅. 
    Mene je neki dan mala s celom odalamila u nos kad sam ju vadila iz krevetica 🙈 ona naravno plakala a ni meni nije bilo svejedno. 
    Zubici kod nas jos ni blizu.. Slini, al jos uvijek nista pretjerano 🤷‍♀️ bit ce mozda krezuba za 1. Rockas 🤣
    Sto se drugog tice, ja sam odma u bolnici razmisljala da bi to mogla opet 🤣🤣 zakljucila sam da porod mogu opet, al sad kad vidim kolko paznje mala trazi, bilo bi mi zao ne joj dat svu paznju koju joj zelim dati. Nekako mi je i bed zbog posla.. Ono, penzija, radno iskustvo itd. Budimo realni, kao zena koja je bila doma s bebom si definitivno u losijoj poziciji.. Jel vi razmisljate o tome? 

krino
    21. Veljača 2020. 15:27

Joj, ja nisam neki tip za bit doma. Ja se divim zenama koje mogu brinuti o djeci i kucanstvu iskljucivo. Ja mislim da bih flipnula. Ja se veselim povratku na posao jer sam se zazelila razgovora s odraslim ljudima. Ali drugacijih razgovora od: jel papao, jel kakao i koliko je spavao? Vec sam luda od toga. A ionako nespavam pa mogu i odraditi smjenu. Uzasno mi je ostaviti tako malu bebu u jaslicama nekome drugome na cuvanje. Najgore mi je kad vidim sto jedu. Najradije bih cijeloj grupi kasice spremala. Sad sam se dosta izvjestila. Ali unatoc tomu, nisam za biti kuci. Mi inace puno putujemo pa jedva cekam da mali stasa pa krenemo svi zajedno. 

I da, hvala svima koje ste podijelile svoje iskustvo sa padajucim bebama. Ja san se utjesila, ali sam posijedila i skratila si zivot bar za 10 godina 🤦🏻‍♀️😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.