donje jedinice kod nas izašle prve i kod curke isto. krino, meni je mala pala s kreveta na parket, ja sam toliko plakala a ona već odavno bila prestala. u to vrijeme taman išli kod doktorice( mislim sutradan) pa nam je rekla da ne brinemo jer je to jako često i da im uglavnom ništa ne bude jer su ti malci kao od gume. eh onda sam i od par frendica čula da su im klinci pali iako prvo dijete pa me to nije toliko tješilo. sad s malim puno vise pazim jer je ovaj zvrk neumorni. cim se prvi put okrenuo s točno tri mj vise nikad nije bio na krevetu. nego samo na pod ( osim naravno samnom na krevetu )
Jutro svima 😊 čitam vas ali nikako pisat, prehlada me ubi.. Moj još nije pao, ali je zato u srijedu kod pedijatrice to odlučno pokušao... S onog visokog stola je skoro odletio i uzeo nam 10 godina života. Mi smo na dva obroka, jede sve i koliko god napravim, nikad manje od 200 grama. Ima 4 flašice po cca 150ml, a ako popije više bljucka još satima. I na sve to dobije samo 200grama u cijelom mjesecu. Nisam opće pametna, pojačavat mu žitarice? Naravno, svi oko mene sretni jer je to tak kad mu ne daš kekse ili čokolino 😒 nemajka.. Krino, i mi imamo noćna druženja, od 2 do 4. Tješim se, kao i protekla 2 mjeseca, da idu zubi 😆
Da... Mali je prezivio, ja nisam. Ja se isto Tiha tjesim da idu zubi. A kad ti izadju, onda jos samo 26 komada. Znaci da jos "samo" godinu i 4mj necu spavat nikako. Onda mozda nekako 🤣
Krino, mliječnih ima 20, tako da još 16 🤣💪 a stalni baljda ne bole toliko? 🤔 Btw, i moja je pala s kauča prije nekih 2mj i onda isti tjedan je udarila u rub prematalice glavom, to je bilo još gore, onako se s trbuha okrenula na leđa i glavom u rub 😭😭😭 grozan tjedan je to bio 😢 ali preživila je i mi skupa s njom. Sad se često lupi negdje jer je posvuda, al to u rub je bilo najgore, gore nego pad s kauča jer je to nekako skliznula i dočekala se na ruke pa se više prepala nego udarila. Ja samo ko baba ponavljam nek je to najgore što će joj se desit 😅
Krino, mliječnih ima 20, tako da još 16 🤣💪 a stalni baljda ne bole toliko? 🤔 Btw, i moja je pala s kauča prije nekih 2mj i onda isti tjedan je udarila u rub prematalice glavom, to je bilo još gore, onako se s trbuha okrenula na leđa i glavom u rub 😭😭😭 grozan tjedan je to bio 😢 ali preživila je i mi skupa s njom. Sad se često lupi negdje jer je posvuda, al to u rub je bilo najgore, gore nego pad s kauča jer je to nekako skliznula i dočekala se na ruke pa se više prepala nego udarila. Ja samo ko baba ponavljam nek je to najgore što će joj se desit 😅
Jaooo, pa ja zaboravila da imaju manje zubica!! Jesssss 😁😁😁
Jojj ti zubi 😳🤪 sinoc isto buđenje non stop.. Nikako da se namjesti. Stavim ga sa sobom u krevet pa jos gore.. Prije bi sa nama bar spavao bez buđenja.. Sve se tjesim da je to zbog zubi. Onda me lupi zuta minuta, citaj zuti dan 🙈 pa me uhvati nervoza.. Losa majka ne znam sto mi je djetetu itd itd.. Doduse sinoc je dosta i prdio mozda ga je i probava mucila 😳 iako uredno on sve nuzde obavlja 🤪 ali imam osjecaj da mu pred spavanje napravim 500 ml da bi sve to pojeo. Mozda i bude gladan pa se budi 🤷♀️Dorucak suoer pojede rucak isto ali ne ko dorucak 🤷♀️ sto krivo radim 🤷♀️ satrat cu se vise u pojam..
Jojj ti zubi 😳🤪 sinoc isto buđenje non stop.. Nikako da se namjesti. Stavim ga sa sobom u krevet pa jos gore.. Prije bi sa nama bar spavao bez buđenja.. Sve se tjesim da je to zbog zubi. Onda me lupi zuta minuta, citaj zuti dan 🙈 pa me uhvati nervoza.. Losa majka ne znam sto mi je djetetu itd itd.. Doduse sinoc je dosta i prdio mozda ga je i probava mucila 😳 iako uredno on sve nuzde obavlja 🤪 ali imam osjecaj da mu pred spavanje napravim 500 ml da bi sve to pojeo. Mozda i bude gladan pa se budi 🤷♀️Dorucak suoer pojede rucak isto ali ne ko dorucak 🤷♀️ sto krivo radim 🤷♀️ satrat cu se vise u pojam..
Vjerojatno nista krivo ne radis. To je takav period. Nemoj se satrat u pojam. Sve ce to proc. To ti kazem ja kojoj je dijete serijski nespavac i otkotrljalo se na pod. Amen.
Vjerojatno nista krivo ne radis. To je takav period. Nemoj se satrat u pojam. Sve ce to proc. To ti kazem ja kojoj je dijete serijski nespavac i otkotrljalo se na pod. Amen.
Sitim se tebe uvik😳 proc ce to sve samo nek je zdravlja mi cemo nekako to prezivit 🤪
Sitim se tebe uvik😳 proc ce to sve samo nek je zdravlja mi cemo nekako to prezivit 🤪
Normalno, kao i sve prije i poslije nas. I one kojima jednom nije bilo dovoljno pa utvrdjuju gradivo s drugim, trecim itd. djetetom 🤣
Nekako mi je too soon da si zamislim da mi svojevoljno padne na pamet ovo sve ponavljat 🤣 Vidit cemo za koju godinu. Kazu iskusnije mame da sveeee zaboravis. 😉
Normalno, kao i sve prije i poslije nas. I one kojima jednom nije bilo dovoljno pa utvrdjuju gradivo s drugim, trecim itd. djetetom 🤣
Nekako mi je too soon da si zamislim da mi svojevoljno padne na pamet ovo sve ponavljat 🤣 Vidit cemo za koju godinu. Kazu iskusnije mame da sveeee zaboravis. 😉
Meni je trudnoca bila predivno iskustvo. Bas sam se osjecala super i to bi svakako htjela osjetit opet. A bit mama je puno teze i iscrpljujuće pogotovo kad nema baka servisa 🤪 eto brzo ljeta i Peljesca 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji