Krino, jesi isprobala swaddling? Oni su sad veći, ali moja nekad kad je nervozna, ja ju umotam, i smiri se.
Ne usudim se. Prebacuje se na trbuh
Moj se voli priljubit uz nesto.. Uz ogradicu od kreveta.. I prije bi ga to smirilo.. A sad ga uhvati neka nervoza i baca deku sa sebe i nogama lupa 🤷♀️ prije bi se sa nama u krvetu smirio i spavao bez problema sad ni to ne paše 🥴 moj na meni zaspe bez problema cak ga ne nunam nego se on sam namjesti i zaspe i skontala sam da oce na trbuh spavat kad ga nesto muci 😳😥 ajde bar jede s tim se mogu pohvalit i jako voli bi na podu se igrati i voli hranilicu.. Ostavim ga malo da sjedi poslij jela ostavim mu zdjelu i zlicu pa se s tim igra
joj to spavanje, mi evo zadnja dva dana sto buđenja ali eto mi smo u skoku u razvoju. i onaj sa šest mj je bio grozan al čini mi se ovaj još gori, ili to samo meni teško pada jer bas smo fino spavali u zadnje vrijeme. osim skoka izbija četvrti zub, slini ko lud, nos mu procurio. inače je sve ok i počela aam mu puno toga davati da jede sam. kruh i sirni namaz, izrežem na sitne kockice i on sam kupi sa stola ili hranilice. naravno bude toga i na podu 🤣🤣 ali moram reci ide mu super. danas smo jeli pire krumpir špinat i oradu i pileću juhu.
Bok cure.... ne stignem pisat od ove beštije... netko je spominjao strah od odvajanja, aha, tu smo. Deračina čim je spustim negdje. Hoće tati, prisilno, na 5 min. Hoće bratu, minutu i pol dok divlja s njom (pa mu postane preteška). Hoće mojoj mami, na cca 10 min. Svekrvi, na cca 10 min. Prijateljici/kumi na cca 3 min. I onda širi ruke, gura se k meni. Al to kad je dam/spustim/iziđem uvreda svjetska. Ostane bez zraka dok se dernja. Pustim je, pa se vratim, da vidi da je neću zauvijek ostaviti, nemajka. Kuća prljava, ručak jedva skuhan, hodamo neopeglani 🙈🔝.... divno nam je.
Ivonne, ti bi treće 👏👏👏, svaka čast ❤.
Mislim da sam ja gotova. Samo mislim 😂
Nego, što vam klinci vole od "igračaka", ako se upoće igraju s ičim? Moja još ima fazu sve u usta. Pa nam je ambalaža najzanimljivija, kremice, posudice, plastične boce, žličice i sl. 😂 i zdravoljupci 😂
I da, hranom se igra 😂😋
Ubi me nocas.. milion budjenja uz dreku.. ti zubi sad idu brzo jedan za drugim, jelda? Mozda krece druga jedinica?! Pojma nemam vise.. ne valja u kreveticu, ne valja kod nas..
Igracke.. ima plisenog psa koji malo zvecka i ima onu gumu za zvakat, njega voli od pocetka.. ima dvije zveckice (zvoni mi u glavi vec 😂) i super su mu. Neka šuškalica, ne znam kako bih to uopće nazvala, plosnata papiga, a unutra je neki celofan, sta li je. I slikovnica ona za vodu, mekana, isto pišti 😂 s tim se zabavlja svaki dan. Nekad nesto, nekad sve. Zna se bas lijepo sam zaigrat, pa si on onda brblja, lamata nogama i super mu je 😁 i obozava tetru i sakrivanje iza nje. Ili kad prebacimo preko njega, pa on lamata da se oslobodi. To mu je ekstra zabavno 😂
Kile.. ja sam trenutno na -27 od poroda.. al dobro, mene ima, pa mi pase 😁 jos par i bit cu si taman. Samo sto sve visi uzas, ne znam kako cu to ikad utegnut 😂
Igracke... Jedna papiga, ukrasni jastuk, tetre i onaj mali cvijet zvecka za male male bebe. I kljunasica. Hodam vec 2,5h. Mister spava. To je tak kad po noci partija. Ja se tako utezem i idem na vjezbanje. I da te odmah utjesim, ni sama ne znam ima li ikakvog pomaka. Ono malo guzice mi ko puding drma. I taaaako...
Nasa cura je postala malkice nervozna i pocela je malo vise sliniti nego prije, izgleda da mozda ipak nece but krezubica za prvi rockas 😅. Dolje se vide i crtice, al one se vide vec neko vrijeme. Danas i jucer je i lijepo popapala kasice. Ne sve, al sigurno oko 100ml. Uvodimo trenutno sljivu, jucer smo papali sljivu, palentu, jabuku i ciklu, a danas sljivu, batat i tikvu s maslinovim.
Kupila sam i pirov griz da imam kad cu uvodit i prebacila ga odma u staklenku, sad vidim da u njemu ima nekih kukaca, crva i ne znam cega sve 😳 nisam jos ni pocela trosit a vec ga mogu bacit.. Jel neko moze preporuciti neku marku koja mu je ok?
Igracke.. Ima jedan obruc za masiranje desni koji obozava, a trenutno ga hoce pregristi kolko tiska zubalo. Inace jos voli jednu zveckicu na kojoj su isto dva obruca s kojim si moze masirati desni i neki mali plisanci, voli zveckicu bubamaru i muhu koje su skinute s babygym-a i obozava jednog plisanca didaktickog kukca koji ima zveckicu u jednoj sapici, ono sto pisti kad se stisne u drugoj sapici a ticala su sustava. Jos voli sustavu knjigicu (s zivotinjama) a gs (ovih dana je fakat gs) joj je dao praznu bocu kole i doslovno ju grli s rukama i nogama kolko joj je super 🤣 raznorazne ambalaze koje suste su isto uvijek dobrodosle.
Kile.. Takoder teza no ikad, al ne znam kolko jer vec neko vrijeme ne zelim stat na vagu jer se samo bediram. A slatko i nezdravo mi se nevjerojatno trazi (ove jeftine krafne od cokolade iz konzuma mi stvarno ne idu u korist) i proljetni umor me primio i samo bi spavala i odmarala 🙈
Ubi me nocas.. milion budjenja uz dreku.. ti zubi sad idu brzo jedan za drugim, jelda? Mozda krece druga jedinica?! Pojma nemam vise.. ne valja u kreveticu, ne valja kod nas..
Igracke.. ima plisenog psa koji malo zvecka i ima onu gumu za zvakat, njega voli od pocetka.. ima dvije zveckice (zvoni mi u glavi vec 😂) i super su mu. Neka šuškalica, ne znam kako bih to uopće nazvala, plosnata papiga, a unutra je neki celofan, sta li je. I slikovnica ona za vodu, mekana, isto pišti 😂 s tim se zabavlja svaki dan. Nekad nesto, nekad sve. Zna se bas lijepo sam zaigrat, pa si on onda brblja, lamata nogama i super mu je 😁 i obozava tetru i sakrivanje iza nje. Ili kad prebacimo preko njega, pa on lamata da se oslobodi. To mu je ekstra zabavno 😂
Kile.. ja sam trenutno na -27 od poroda.. al dobro, mene ima, pa mi pase 😁 jos par i bit cu si taman. Samo sto sve visi uzas, ne znam kako cu to ikad utegnut 😂
Nama u 3 dana 2 zuba tako da je sve moguce 😳
mene moje dijete toliko puta ugrizlo u ova dva dana da me strah izvaditi sisu. mislila sam da nikad vise necu imati zastoj ali eto on danas odbija sisati i ja sam u banani. nis mu je začepljen i on ne želi ništa. sad popodne mz je malo bolje ali eto neće bas sisati, sad već zaspao ba meni
Sortiraj odgovore
Najstariji