Da, za "na taste" sam dobila bujicu uvreda jer nema sta drugo pa opleti. Zasto? Jer sam mu rekla da je prezivcan. Mislim si ja, neka te… Kako prezivi jedan odnos uz malo dijete, a da se ne rastanu ljudi? 🤯
Pa dosta njih ne preživi hahaha
Mi se svađamo i mirimo i tako u krug, obično sam ja prezahtjevna, on preživčan, bez razumijevanja, sebičan🤣🤣
Jutro!! Vidim veselo metropoli 😝, i nama je. Prezivjeli smo prvo dijete, jedva, a sad nam ulazi u pubertet i tu se kačimo još gore nego kad je bio beba.... Svo "razumijevanje" koje je ŠG imao dok je mali bio mali, je isparilo. E ovoj pubertetliji treba strpljenja i razgovora vise no ikad. Isto, mirimo se i svađamo tako da, ne znam kako odnos preživi
Nikad dosadno 🤣🤣
A to ide po principu malo zažmiriš ti malo ja pa se gura. Ko i svaki odnos, posebno ovo prijateljski.
Nekad poželim nikad više pustit novu osobu u život
Ja sam danas bas spizdjena od 6 ujutro. I ljuta. I frustrirana. Bas mi dodje da ga spakiram i nek se nosi. A ni on ne pomaze. Onako sav nadrndan jer nije naspavan, tako ga je jutros grubo uzeo da je mali opalio u kindac i poceo plakat. Ja ne smijem ni napisat sto bih mu napravila sad od ljutnje. Sva se nakostrijesim... Mislim si, covjece, resetiraj se ili nestani. Sto dan vise odmice, to je gore. On u svojoj glavi uvrijedjen i u pravu. A nije mi ni bitno sto sam ja dobila svoje, ali zbog zivcanoce da mi dijete strada...ne trebam ni napisat sto bi bilo...
Krino, mogu si misliti da ste oboje na rubu zivaca, samo sto on ne vidi kolko se ti jos doma ubijas s malim dok je on na poslu. A super mu je teorija da ce beba spavat jer mu je on naredio 🙄 bebe su inace poznate po tome da su jako razumne i odma rade sto im roditelji narede 😅 jos ako se malo zaderes budu jos mirniji i brze posluhnu 😋. I igranje po noci je super ideja ako zeli da ga i sljedecih par godina po noci ubija u pojam jer ga kao malog nije naucio kada je noc a kada dan 😅. Ah ti muskarci.. A to da je zivcan je sam dokazao svojom reakcijom..
I mi se isto svadamo i mirimo i tako u krug. Prije nego smo osle na vikend smo se posvadali, nakon par dana je jedva cekao da se vratimo. Cijeli tjedan je skakao oko male i mene, tolko da sam ga pitala sto je, pa je reko da se ja nocu budim pa moze on po danu malo vise zapet 🤷♀️. Nekad je ocito malo prostora dobro za sve. A mislim da svako mora naci svoj nacin kako se nositi s novonastalom situacijom i kako rijesiti prepirke kojih prije nije bilo niti bi bez bebe doslo do njih. Da moj tako sere bi ga pitala jel zeli da se mi preselimo u dnevnu ili on ili kako da rijesimo taj problem, vjerujem da problema brzo ne bi vise bilo. Al lako meni sad pametovati, nasa curka je stvarno lagana i nemamo takvih problema ko vi, kod vas je bome vanredna situacija..
Krino, mogu si misliti da ste oboje na rubu zivaca, samo sto on ne vidi kolko se ti jos doma ubijas s malim dok je on na poslu. A super mu je teorija da ce beba spavat jer mu je on naredio 🙄 bebe su inace poznate po tome da su jako razumne i odma rade sto im roditelji narede 😅 jos ako se malo zaderes budu jos mirniji i brze posluhnu 😋. I igranje po noci je super ideja ako zeli da ga i sljedecih par godina po noci ubija u pojam jer ga kao malog nije naucio kada je noc a kada dan 😅. Ah ti muskarci.. A to da je zivcan je sam dokazao svojom reakcijom..
I mi se isto svadamo i mirimo i tako u krug. Prije nego smo osle na vikend smo se posvadali, nakon par dana je jedva cekao da se vratimo. Cijeli tjedan je skakao oko male i mene, tolko da sam ga pitala sto je, pa je reko da se ja nocu budim pa moze on po danu malo vise zapet 🤷♀️. Nekad je ocito malo prostora dobro za sve. A mislim da svako mora naci svoj nacin kako se nositi s novonastalom situacijom i kako rijesiti prepirke kojih prije nije bilo niti bi bez bebe doslo do njih. Da moj tako sere bi ga pitala jel zeli da se mi preselimo u dnevnu ili on ili kako da rijesimo taj problem, vjerujem da problema brzo ne bi vise bilo. Al lako meni sad pametovati, nasa curka je stvarno lagana i nemamo takvih problema ko vi, kod vas je bome vanredna situacija..
Ma nije vanredna situacija nego je samo serijski nespavac 🤯😆 Ma joj, nadam se da cu se i ja malo resetirat. Bas sam ljuta. On se uvrijedio jer nije namjerno. Pa haloooo, najbolje jos da je namjerno! Koma. Ja ne znam, ako prezivimo ovih par godina dok mali ne pocne spavat...to ce biti cudo! Trenutno mi je bas svejedno. Samo hocu da mi je dijete dobro. On ko cigra, veseli, zaigrani...ne kuzim odakle energija, al takav je oduvijek. Hvala bogu, bar znam da nije problem nego "karakter" kako Ivonne kaze
Kastrirala? To bi bilo velikodusno... Kava? Kad hoces 🤣 Nadjemo se na pola puta. To bi bio, ni manje ni vise, centar 😉 Sad kad zatopli, Neno, dodji i ti. I sve ostale curke. To bi bilo spica.
Kastrirala? To bi bilo velikodusno… Kava? Kad hoces 🤣 Nadjemo se na pola puta. To bi bio, ni manje ni vise, centar 😉 Sad kad zatopli, Neno, dodji i ti. I sve ostale curke. To bi bilo spica.
Nađemo se na starom mjestu, kod sata 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji