Ubi me nocas.. milion budjenja uz dreku.. ti zubi sad idu brzo jedan za drugim, jelda? Mozda krece druga jedinica?! Pojma nemam vise.. ne valja u kreveticu, ne valja kod nas..
Igracke.. ima plisenog psa koji malo zvecka i ima onu gumu za zvakat, njega voli od pocetka.. ima dvije zveckice (zvoni mi u glavi vec 😂) i super su mu. Neka šuškalica, ne znam kako bih to uopće nazvala, plosnata papiga, a unutra je neki celofan, sta li je. I slikovnica ona za vodu, mekana, isto pišti 😂 s tim se zabavlja svaki dan. Nekad nesto, nekad sve. Zna se bas lijepo sam zaigrat, pa si on onda brblja, lamata nogama i super mu je 😁 i obozava tetru i sakrivanje iza nje. Ili kad prebacimo preko njega, pa on lamata da se oslobodi. To mu je ekstra zabavno 😂
Kile.. ja sam trenutno na -27 od poroda.. al dobro, mene ima, pa mi pase 😁 jos par i bit cu si taman. Samo sto sve visi uzas, ne znam kako cu to ikad utegnut 😂
Igracke... Jedna papiga, ukrasni jastuk, tetre i onaj mali cvijet zvecka za male male bebe. I kljunasica. Hodam vec 2,5h. Mister spava. To je tak kad po noci partija. Ja se tako utezem i idem na vjezbanje. I da te odmah utjesim, ni sama ne znam ima li ikakvog pomaka. Ono malo guzice mi ko puding drma. I taaaako...
Nasa cura je postala malkice nervozna i pocela je malo vise sliniti nego prije, izgleda da mozda ipak nece but krezubica za prvi rockas 😅. Dolje se vide i crtice, al one se vide vec neko vrijeme. Danas i jucer je i lijepo popapala kasice. Ne sve, al sigurno oko 100ml. Uvodimo trenutno sljivu, jucer smo papali sljivu, palentu, jabuku i ciklu, a danas sljivu, batat i tikvu s maslinovim.
Kupila sam i pirov griz da imam kad cu uvodit i prebacila ga odma u staklenku, sad vidim da u njemu ima nekih kukaca, crva i ne znam cega sve 😳 nisam jos ni pocela trosit a vec ga mogu bacit.. Jel neko moze preporuciti neku marku koja mu je ok?
Igracke.. Ima jedan obruc za masiranje desni koji obozava, a trenutno ga hoce pregristi kolko tiska zubalo. Inace jos voli jednu zveckicu na kojoj su isto dva obruca s kojim si moze masirati desni i neki mali plisanci, voli zveckicu bubamaru i muhu koje su skinute s babygym-a i obozava jednog plisanca didaktickog kukca koji ima zveckicu u jednoj sapici, ono sto pisti kad se stisne u drugoj sapici a ticala su sustava. Jos voli sustavu knjigicu (s zivotinjama) a gs (ovih dana je fakat gs) joj je dao praznu bocu kole i doslovno ju grli s rukama i nogama kolko joj je super 🤣 raznorazne ambalaze koje suste su isto uvijek dobrodosle.
Kile.. Takoder teza no ikad, al ne znam kolko jer vec neko vrijeme ne zelim stat na vagu jer se samo bediram. A slatko i nezdravo mi se nevjerojatno trazi (ove jeftine krafne od cokolade iz konzuma mi stvarno ne idu u korist) i proljetni umor me primio i samo bi spavala i odmarala 🙈
Ubi me nocas.. milion budjenja uz dreku.. ti zubi sad idu brzo jedan za drugim, jelda? Mozda krece druga jedinica?! Pojma nemam vise.. ne valja u kreveticu, ne valja kod nas..
Igracke.. ima plisenog psa koji malo zvecka i ima onu gumu za zvakat, njega voli od pocetka.. ima dvije zveckice (zvoni mi u glavi vec 😂) i super su mu. Neka šuškalica, ne znam kako bih to uopće nazvala, plosnata papiga, a unutra je neki celofan, sta li je. I slikovnica ona za vodu, mekana, isto pišti 😂 s tim se zabavlja svaki dan. Nekad nesto, nekad sve. Zna se bas lijepo sam zaigrat, pa si on onda brblja, lamata nogama i super mu je 😁 i obozava tetru i sakrivanje iza nje. Ili kad prebacimo preko njega, pa on lamata da se oslobodi. To mu je ekstra zabavno 😂
Kile.. ja sam trenutno na -27 od poroda.. al dobro, mene ima, pa mi pase 😁 jos par i bit cu si taman. Samo sto sve visi uzas, ne znam kako cu to ikad utegnut 😂
Nama u 3 dana 2 zuba tako da je sve moguce 😳
mene moje dijete toliko puta ugrizlo u ova dva dana da me strah izvaditi sisu. mislila sam da nikad vise necu imati zastoj ali eto on danas odbija sisati i ja sam u banani. nis mu je začepljen i on ne želi ništa. sad popodne mz je malo bolje ali eto neće bas sisati, sad već zaspao ba meni
Katiesu, kako cice? Nadam se da ce mali proradit. Ja vise nisam normalna od nespavanja. A sg me svako jutro pita kakva je bila noc. Mi kao da nismo u istoj kuci, kamoli sobi. Fascinantno. Ja zguzvana, a on se "ok naspavao". Sta bih ja njemu radila....jaoooo
Pelinka, kako je kod tebe? Pa tebi bi mogao i biti skok u razvoju sa 6mj...? Ako je, drzi se. To ne traje dugo 😉
Pelinka, kako je kod tebe? Pa tebi bi mogao i biti skok u razvoju sa 6mj…? Ako je, drzi se. To ne traje dugo 😉
Jutro! Pomislila sam i ja na skok, ali mislim da nije. Sve ove prije smo osjetili, bilo je nasisavanje do besvijesti, ali sad nema toga. On ne spava nocu od koji tjedan prije navrsena 4 mjeseca, tako da mi ni to nije povezano. Sta god da je, proci ce. Jednom 😂
Proslu noc je sastavio 5 sati sna u komadu, nisam mogla doc k sebi.. ali nocas opet po starom 😂 trazim neki obrazac, nesto, al nula bodova. Bit ce da je to kak mu dodje haha.
Jucer sam mu dala i dorucak i rucak i veceru. I sve je pojeo s gustom. S jedne strane citam onu grupu Domace kasice za bebe, s druge strane slusam savjete mame, svekrve i ostalih pa onda trazim neku zlatnu sredinu ilitiga radim po svom 😂 valjda ga sad necu urec, ali stvarno lijepo jede.
Katiesu, kako cice? Nadam se da ce mali proradit. Ja vise nisam normalna od nespavanja. A sg me svako jutro pita kakva je bila noc. Mi kao da nismo u istoj kuci, kamoli sobi. Fascinantno. Ja zguzvana, a on se "ok naspavao". Sta bih ja njemu radila….jaoooo
Kad me to pita pa ubila bi ga ili kad kaže sinoć je super spavala a ja se ustala jedno 15 puta😡
Sortiraj odgovore
Najstariji