Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    18. Veljača 2020. 07:10

Svaki put kad se šetam maksimirom pomislim na vas dvije 🤣🤣🤣

krino
    18. Veljača 2020. 09:21

Ja sam sa svojim sg 10 godina. I u tih 10 smo ko dva kretena nekad. Nikad se nismo znali ljudski pozvadjat. Uzasni smo. Kakti, ucimo... 
    Jbte, morat cu i ja u maksimir. Svi putevi vode tamo. I ponijet barem 2 kasice dok se do**bem do tamo i nazad 😉 Ma samo nek zatopli, nije da mi je hodanje strano. Kupili kisobranke u city centar west i odmah ih upogonila pjeske do doma na tresnjevku. Da slucajno ne moram i treca reklamirat. Super su. Za sad.
    Legla sam sinoc prije 21h. Do pol 5 sam se i naspavala. Eto ga. A sad idem najest dijete i na kisu da spava 🤦🏻‍♀️😆🤯

18. Veljača 2020. 10:47

Krino, s koliko je on postao nespavač? 
    Ja si jučer kupila ekspres lonac. Nisam ga još nikako imala. Ali sada si nešto razmišljam, sad će lijepo vrijeme, ne da mi se provoditi puno vremena u kuhinji. Prvi ručak u njemu napravljen 🙂  drugi se krčka u malom lončiću. Njoj danas pravim batat i blitvu. Što vi sve spremate u ekspres loncu?

• Ivonne
    18. Veljača 2020. 10:52

shell

Ja si jučer kupila ekspres lonac. Nisam ga još nikako imala. Ali sada si nešto razmišljam, sad će lijepo vrijeme, ne da mi se provoditi puno vremena u kuhinji. Prvi ručak u njemu napravljen 🙂 drugi se krčka u malom lončiću. Njoj danas pravim batat i blitvu. Što vi sve spremate u ekspres loncu?

Imaš grupu domaća kuhinja za djecu, tak nešto, vode je iste osobe ko za bebe i ima jedna mama koja pravi sve u ekspres loncu pa na tražilicu i naći ćeš njene recepte.
    Napravila sam print screenove i poslala mužu kad smo kupili ekspres lonac 🤣🤣
    Za sad smo u njemu radili grah 

18. Veljača 2020. 10:59

Ivonne

shell

Ja si jučer kupila ekspres lonac. Nisam ga još nikako imala. Ali sada si nešto razmišljam, sad će lijepo vrijeme, ne da mi se provoditi puno vremena u kuhinji. Prvi ručak u njemu napravljen 🙂 drugi se krčka u malom lončiću. Njoj danas pravim batat i blitvu. Što vi sve spremate u ekspres loncu?

Imaš grupu domaća kuhinja za djecu, tak nešto, vode je iste osobe ko za bebe i ima jedna mama koja pravi sve u ekspres loncu pa na tražilicu i naći ćeš njene recepte.
    Napravila sam print screenove i poslala mužu kad smo kupili ekspres lonac 🤣🤣
    Za sad smo u njemu radili grah

Super, hvala, pogledat ću. Fora mi je taj ekspres lonac. Iako me malo strah kad krene zviždat. Imam fobiju da će eksplodirat 🤣🤣

18. Veljača 2020. 11:00

Ja danas pravila gulaš u njemu. Kako onda kad radiš grah, ugasiš prije zaprške i onda ga više ne poklapaš ili?

krino
    18. Veljača 2020. 11:53

shell

Nije on postao nespavac. Oduvijek je takav. Sqmo me prevario prvih mjesec dana kad je stalno spavao 😆
    Ja imam zepter. Tu kad zakuha sve, poklopis, ugasis i ostavis. 

18. Veljača 2020. 12:23

krino

shell

Nije on postao nespavac. Oduvijek je takav. Sqmo me prevario prvih mjesec dana kad je stalno spavao 😆

Misliš njihov ekspres lonac? Ja imam njihovo posuđe i odlično mi je. Duuugo drži toplinu.

krino
    18. Veljača 2020. 12:41

shell

krino

shell

Misliš njihov ekspres lonac? Ja imam njihovo posuđe i odlično mi je. Duuugo drži toplinu.

Da, da. Ekspres. Ja vise ni ne znam kuhat u obicnom loncu. Sve mi se zalijepi

krino
    18. Veljača 2020. 12:58

I taj je star jedno 25 godina 😆 i dalje je odlican

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.