Kastrirala? To bi bilo velikodusno… Kava? Kad hoces 🤣 Nadjemo se na pola puta. To bi bio, ni manje ni vise, centar 😉 Sad kad zatopli, Neno, dodji i ti. I sve ostale curke. To bi bilo spica.
Jako rado 😍.... samo, morat ću djetetu dati nešto da se onesvjesti i probudi u Zagrebu 😂. Šiz dobije kad idemo nekud 😝, nadam se da će se i to uskoro promijeniti i eto mene! 😘
Do tad curke 🍷🍷🍷 i za mene, i sve ostale 😉💪
🍷? Sto je to? Vec sam zaboravila 🤣 a jos barem pola godine se necu prisjetiti.
Kava.. Eto tiha i ja prakticki susjede, mozda se i srecemo u setnjama, a da pojma nemamo da smo to mi 😅. Bilo bi lijepo upoznati se 😁.
Kad smo kod siza tijekom voznje, moja cura se popravila opet. Doduse nije bas totalno odusevljena kad po mraku nekud putujemo, al nije vise onakva deracina kakva je prije bila.
Pelinka, bas ti je pravi beban ☺️. Drzimo fige da je cijepljenje bez reakcije.
Ja svoj sg/gs "trpim" vec 13 godina, pa prema tome i znam kako funkcionira/razmislja/osjeca itd. Pa u meduvremenu znam adekvatno reagirati.
Cini, da znaš da nekas razmišljam u šetnji jesi to ti 😂 al puuno nam je bebica u kvartu pa pokušavam pricjenit starost 😆 ja sam za kavu uvijek, moram priznat da bih voljela vidjeti i bebice 😊 malac s prehladom bolje, mene sinoć satralo... Gs... Mi smo isto skupa 13 godina, imamo trzavica ali nam čak malo ide u korist to kaj on stalno putuje. Od Božića je ukupno 3 tjedna bio u Zg, pa kad je tu ne stignemo se svađat jer mu falimo pa ga sve zanima i u svemu sudjeluje.
Ja sam sa svojim sg 10 godina. I u tih 10 smo ko dva kretena nekad. Nikad se nismo znali ljudski pozvadjat. Uzasni smo. Kakti, ucimo...
Jbte, morat cu i ja u maksimir. Svi putevi vode tamo. I ponijet barem 2 kasice dok se do**bem do tamo i nazad 😉 Ma samo nek zatopli, nije da mi je hodanje strano. Kupili kisobranke u city centar west i odmah ih upogonila pjeske do doma na tresnjevku. Da slucajno ne moram i treca reklamirat. Super su. Za sad.
Legla sam sinoc prije 21h. Do pol 5 sam se i naspavala. Eto ga. A sad idem najest dijete i na kisu da spava 🤦🏻♀️😆🤯
Krino, s koliko je on postao nespavač?
Ja si jučer kupila ekspres lonac. Nisam ga još nikako imala. Ali sada si nešto razmišljam, sad će lijepo vrijeme, ne da mi se provoditi puno vremena u kuhinji. Prvi ručak u njemu napravljen 🙂 drugi se krčka u malom lončiću. Njoj danas pravim batat i blitvu. Što vi sve spremate u ekspres loncu?
Ja si jučer kupila ekspres lonac. Nisam ga još nikako imala. Ali sada si nešto razmišljam, sad će lijepo vrijeme, ne da mi se provoditi puno vremena u kuhinji. Prvi ručak u njemu napravljen 🙂 drugi se krčka u malom lončiću. Njoj danas pravim batat i blitvu. Što vi sve spremate u ekspres loncu?
Imaš grupu domaća kuhinja za djecu, tak nešto, vode je iste osobe ko za bebe i ima jedna mama koja pravi sve u ekspres loncu pa na tražilicu i naći ćeš njene recepte.
Napravila sam print screenove i poslala mužu kad smo kupili ekspres lonac 🤣🤣
Za sad smo u njemu radili grah
Imaš grupu domaća kuhinja za djecu, tak nešto, vode je iste osobe ko za bebe i ima jedna mama koja pravi sve u ekspres loncu pa na tražilicu i naći ćeš njene recepte.
Napravila sam print screenove i poslala mužu kad smo kupili ekspres lonac 🤣🤣
Za sad smo u njemu radili grah
Super, hvala, pogledat ću. Fora mi je taj ekspres lonac. Iako me malo strah kad krene zviždat. Imam fobiju da će eksplodirat 🤣🤣
Ja danas pravila gulaš u njemu. Kako onda kad radiš grah, ugasiš prije zaprške i onda ga više ne poklapaš ili?
Nije on postao nespavac. Oduvijek je takav. Sqmo me prevario prvih mjesec dana kad je stalno spavao 😆
Ja imam zepter. Tu kad zakuha sve, poklopis, ugasis i ostavis.
Sortiraj odgovore
Najstariji