Ja jos 3mj i 3 tj 😆
Ne spava pa mi dani ko godine i zato mi nije jasno kud je proletilo 🤣🤣
Eto. Bila pjeske do grada, okruzila lenucijevu potkovu 10x, prodjirala po cvijetnom i glavnom trgu, osla pjeske prema doma, obavila plac. Sad setam po parku jer mister jos spava. Vec preko 2,5h. Srecom sam nam sinoc skuhala za danas... I mama bi spavala da ju netko gura... Lijepi dan.
P.s. mi smo toliko po vani da su mu ruke i lice potamnili na suncu...🤪
Neno kakvo je stanje u Rijeci vezano uz corona histeriju?
Ma to ti ovi hipohondri stvaraju gužve samo (moj muž) hahahaha. On bi ti najradije da se svi zatvorimo u neki bunker. A ja landram uokolo. 😂😂😂 ne znam ti šta reć, bila sam jučer kod nas u Lovranu u plodinama, gužve nema, svega je bilo. Zaliha nemam 🙈🤗 U Rijeci uopce nisam bila pa ne znam da li je panika ili ne. Pola prijatelja mi je zdravstvene struke i svi redom smiruju sve koji paničare... al ono kad otvoriš index samo, slabo ti dođe. Apokalipsa. Negdje sam pročitala da je najbolja prevencija korone prati ruke i ne slušati vijesti ni otvarati internet 👍
Drugi zub izišao! Skoro bi joj šniclu dala 😂 a ona je odlučila štrajkati sa jelom. Neće jesti rukama sama, moram je ja hraniti i to pojede vrlo malo i brzo izgubi strpljenje i to je to.
Ajme, posao 😩, kako je pobogu to brzo prošlo.... 😥
Ivonne, kako radiš kruh, sa kvascem, bez ili.... i sa kojim brašnom? Ja sam se dala u uzgajanje "divljeg" kvasca od raženog i od pirovog brašna pa ću vidjeti da li će mi uspjeti. Već sam jedan pokušaj bacila 🙄
Ivonne, kako radiš kruh, sa kvascem, bez ili…. i sa kojim brašnom? Ja sam se dala u uzgajanje "divljeg" kvasca od raženog i od pirovog brašna pa ću vidjeti da li će mi uspjeti. Već sam jedan pokušaj bacila 🙄
Sa svježim kvascem, a brašno imam svakako - integralno, zobeno, bučino, heljdino i obično bijelo pa miješam. Imam pekač, sve pobacam unutra i uključim. Jedna od boljih investicija, kupila u lidlu prije 3 godine.
jel su vasa djeca danas nemoguca, cendrava? jedva cekam da legnem u krevet, jedva cekam noc 😩
mala vec dugo vremena ne ide u vrtic jer je u vrticu kaos. tako da s njih dvoje ponekad mi dode da se prijavim u vrapce na odmor 🙈
jel su vasa djeca danas nemoguca, cendrava? jedva cekam da legnem u krevet, jedva cekam noc 😩
mala vec dugo vremena ne ide u vrtic jer je u vrticu kaos. tako da s njih dvoje ponekad mi dode da se prijavim u vrapce na odmor 🙈
Jako jako je nervozna. Ima već drugu turu spavanja danas. Možda se nije naspavala, ne znam 🤷
Jesmo to jedino još mi i Ivonne bez zubi? 😲
Prije dva mjeseca dr rekla evo zubi 🤣🤣🤣 još nije izbio.
Mi danas super, obje smo super, noć je bila katastrofa, najgora do sad, ali dan je super. Odspavala od 10 do pola 1 i evo udara popodnevni power nap. Ja oprala kuhinju i presložila ladice s gaćama i čarapama, nismo išle van danas 😁
Ni mi još nemamo zube i uuuuužas je zadnjih par dana/noći 😣 cendrav, ne spava, ništa mu ne paše 🥴 do prošlog tjedna je bila milina sa spavanjem, dan 2xsat i pol, noć od 8 do 6 😇 i ondaaa kaos 😒
Pocela pisat pa mi se izbrisalo.. Uglavnom potpisujem sve i luda sam vise 😳 kolica i auto bez problema spavanje ali vecernje to se namjests po 500 miljuna puta izubija me cijelu.. Ne mogu vise luda sam i isfrustirana.znam da je sve to ok ali ja ne mogu. Muz ga je uspavao 5 puta u ovih 7 mjeseci i misli da je Boga uhvatio za bradu. Iman osjecaj da samo uspavljujem 🙈😳 u ogledalu kad se vidim zgrozim se.. Ko stara starica sa podocnjacima fo poda i 15 kg viska.. Krepana sam 🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji