Ja danas pravila gulaš u njemu. Kako onda kad radiš grah, ugasiš prije zaprške i onda ga više ne poklapaš ili?
Krino, s koliko je on postao nespavač?
Ja si jučer kupila ekspres lonac. Nisam ga još nikako imala. Ali sada si nešto razmišljam, sad će lijepo vrijeme, ne da mi se provoditi puno vremena u kuhinji. Prvi ručak u njemu napravljen 🙂 drugi se krčka u malom lončiću. Njoj danas pravim batat i blitvu. Što vi sve spremate u ekspres loncu?
Nije on postao nespavac. Oduvijek je takav. Sqmo me prevario prvih mjesec dana kad je stalno spavao 😆
Ja imam zepter. Tu kad zakuha sve, poklopis, ugasis i ostavis.
Ja si jučer kupila ekspres lonac. Nisam ga još nikako imala. Ali sada si nešto razmišljam, sad će lijepo vrijeme, ne da mi se provoditi puno vremena u kuhinji. Prvi ručak u njemu napravljen 🙂 drugi se krčka u malom lončiću. Njoj danas pravim batat i blitvu. Što vi sve spremate u ekspres loncu?
Nije on postao nespavac. Oduvijek je takav. Sqmo me prevario prvih mjesec dana kad je stalno spavao 😆
Misliš njihov ekspres lonac? Ja imam njihovo posuđe i odlično mi je. Duuugo drži toplinu.
Misliš njihov ekspres lonac? Ja imam njihovo posuđe i odlično mi je. Duuugo drži toplinu.
Da, da. Ekspres. Ja vise ni ne znam kuhat u obicnom loncu. Sve mi se zalijepi
ufff i mi smo deset godina već skupa. sa prvim djetetom smo se vise svađali iako je ona bila super, sad imamo malog vragolana a mi super funkcioniramo. naravno da se posvađamo i to gadno al ne tako često. onda je bilo oko svega. moj mali u zadnje vrijeme spava ok. tu i tamo ima neka češća buđenja kao npr prošlu noć ali to pripisujem četvrtom zubu koji izbija. sve nas grize, ne samo igračke 🤣🤣
Stigo zuuuub!!! Jao koje muke za taj jedan faking zub... al neka ga ❤
Sinko i ja ćemo popodne ispeći muffine da se počastimo i profeštamo 🎉🎉🎉
Nego ti ekspres lonci... ja u tome kuham samo šunku za Uskrs. Nekako ne znam šta bi drugo, koliko dugo i tako.... a bio bi od pomoći tristo posto
Zaključak jutra - živim u smeću 🤣🤣🤣
Kak vi? Jeste hrčci ili bacate ili čuvate pa pošizite i pobacate?
Ja sve bacam. Nis ne popravljam, nis ne krpam, sve u smece i to je to. Manji stan te disciplinira os nes 😁
Mi ne spavamo nocima. Ja sam se vratila u doba grceva. Svaku noc tocno u 2:50 do pol 5. Neke noci i sto puta prije i poslije, ali bas svaku noc u ovo vrijeme ridanje. Ne moze zadpat ni na nama. Nunamo naizmjence, pjevusimo, ma nista. I onda oko pol 5 vise nema snage. Inace, prezivahan je u krevetu. To grebe, cupa, udara o kindac. Vrti se s boka na bok, sav se izvitoperi u luk i zabavi glavu unazad. Nadjemo ga naopacke u kindacu, migrira. Nema mira. Ima li netko iskustva i ideje sta je to? U zadnjih tjedan dana smrsavila opet 3 kile. Ubi me po noci. A ni po danu nije spica 🤦🏻♀️🤯 Ja cu se ubit. Jos "samo" 28 zuba da prezivim... Od kad su ovi izasli, zivot je nemoguc. Neno, cestitam na zubu. Sad ce i drugi za dan, dva 😉
Ja bacam sve, ništa ne čuvam. Možda nekad i pretjeram, ali mrzim gomilanje.
Neno, super za zub. Vama kojima je izbilo, jesu svima prvo donje jedinice?
Jel postavite ikad bebu u sjedeći položaj? Sjedi li tad lijepo ili pada?
Sortiraj odgovore
Najstariji