Dan cure,evo da se javim. Nije me bilo neko vrijeme. Bila sam odvratno bolesna,a srecom malac se nije razbolio od mene. Kod nas sve po starom. Jede ko veliki,pije iz staklene case jer mu je to neka fora. Prvo je zgrabao dok ja pijem pa mu sada dam vodice. Jedno vrijeme se nas ritam poremetio kad smo se odselili sveki i trebalo je desetak dana da se vratimo u rutinu. I dalje je dva sata budan,sat spava , a po noci je postao malo nemoguc. Navikao je kod sveki da spava sa mnom tako da se non stop budi kad je u kindacu,a cim ga stavim sebi spava ko top. Nadala sam se da cu ga odvici od svog kreveza,ali uskoro idemo na put pa ce opet spavati sa mnom. Imao je fazu par dana da se budio stotine puta i kenjkao tijekom noci,ali proslo je . Jede ko veliki,vec ima taj jedan obrok i ide mu super. Jedino nista novo nema sto se tice pokreta. Kako se s 3,5mj okreuo s leda na trbuh,na tome je ostao. Jedino kad je na trbuhu onda se zna kao kazaljka na satu rotirati lijevo i desno ovisno gdje zeli gledati. Moram se pohvaliti da sam neku vecer bila prvi puta vani s drustvom,doduse par sati,ali i to se racuna😂😂😂 iii pocela sam trenirati da se malo ucvrstim😂😂
Mi isto jos nemamo nikakav ritam, to sto smo imali smo izgubili kad smo osli na putovanje, to je bilo 10 dana van kontrole, nit hranjenje nit spavanje po danu nije bilo nikakvo. Sad smo vec cetvrti dan kod mojih i malo je bolje s ritmom i spavanjem. Samo sto sam opet dobila zastoj mlijeka jer manje jela ovih dana sto je bila bolesna, pa sam ju nakon toga stavljala da cesce jede da se opet hidrira i eto kvrga, mlijeko ne ide kako je navikla i odma deracina. Sad grijem s termoforom prije jela i nadam se da ce proci. Po noci opet normalnije spava, al mi se ipak cini malo nervoznija (zna se javiti u snu, al nastavi spavati), izgleda da su mozda stvarno zubici u pitanju. Jeste li vi mazali zubice necim? Kada ste pocele? Mene sad moj stari zbedirao sto joj ne mazem, jel planiram kad joj vec izbiju ili sto 😒. A ona samo malo vise slini i gura prstice u usta, nit se crveni zubno meso, nit bijeli. Ne bi joj bezveze davala analgetik ako nije stvarno potrebno ( makar ovaj gengigel kao ne sadrzi analgetik!? 🙄).
Neko je pitao za kolica, sad sam vidla da su u bubamari neka sklopiva na akciji (najnoviji letak) pa neka skicne, mozda valjaju.
Odlazak na wc nam za sad nije problem jer mala ne puze jos, al kad bude mislim da cu ju stavljat u krevetic. Treniranje mi je trenutno znanstvena fantastika.. Sva sam se izoblicila i izgledam ko u petom mjesecu trudnoce 🙈 a druzenja su trenutno samo u kompletu..
Taman sam i na htjela pitat što mažete za zubiće.. Mi smo počeli mazat Dentinox N gel, ali moram priznati da nisam vidjela baš nikakvu razliku, tako da ni ne mažem više. Vježbanje je i kod mene na čekanju, ali nadam se ne još dugo. A što se solo izlazaka tiče, trenutno se ne sjećam da sam ikad sama negdje bila 😆
šta je to solo izlazak? već 3,5 godine ne izlazim 🤣🤣 ma iskreno ni ne fali mi. ja sam evi mazala zubno meso i davala kojekakve grickalice sto se hlade u frižideru imala čak j ogrlicu od jantara, uopće nije bilo razlike s tim ili bez, tako da sad ništa ne pokušavam. bilo je par dana napeto i sad kad su izbili zubi je bolje i bolje spava. sad cekam nove probleme, tj. nove zube. evo mi kako smo se vratili u zg, moje dijete je prezadovoljni, ja stignem skuhati oprati ves, spremiti, obrisati podove. to mi puno znaci. mali je totalno skuliran. spava oki 9,10 negdje 45 min oko podne neka2,3 sata i još jednom oko 6 na pola sata. i sad recite dali djeca vole rutinu. kad je budan stalno istražuje i igra se sa sekom i ja stignem svašta. sad navečer sam se okupala a tata ih je pazio. oni su se valjali po podu, tata je nešto čitao. milina. uglavnom javit ću vam se ovaj vikend iz čakovca i bas me zanima dali će i dalje imati svoje rituale 😀
joj da vježbanje, dala bi sve na svijetu da nađem vremena za sebe. sretna sam kad stignem noge obrijati, o vježbanju samo sanjam. a smršavila sam možda sad malo i previše tako da bi htjela bar utegnuti to svoje odvisnulo dupe.
Mi isto jos nemamo nikakav ritam, to sto smo imali smo izgubili kad smo osli na putovanje, to je bilo 10 dana van kontrole, nit hranjenje nit spavanje po danu nije bilo nikakvo. Sad smo vec cetvrti dan kod mojih i malo je bolje s ritmom i spavanjem. Samo sto sam opet dobila zastoj mlijeka jer manje jela ovih dana sto je bila bolesna, pa sam ju nakon toga stavljala da cesce jede da se opet hidrira i eto kvrga, mlijeko ne ide kako je navikla i odma deracina. Sad grijem s termoforom prije jela i nadam se da ce proci. Po noci opet normalnije spava, al mi se ipak cini malo nervoznija (zna se javiti u snu, al nastavi spavati), izgleda da su mozda stvarno zubici u pitanju. Jeste li vi mazali zubice necim? Kada ste pocele? Mene sad moj stari zbedirao sto joj ne mazem, jel planiram kad joj vec izbiju ili sto 😒. A ona samo malo vise slini i gura prstice u usta, nit se crveni zubno meso, nit bijeli. Ne bi joj bezveze davala analgetik ako nije stvarno potrebno ( makar ovaj gengigel kao ne sadrzi analgetik!? 🙄).
Neko je pitao za kolica, sad sam vidla da su u bubamari neka sklopiva na akciji (najnoviji letak) pa neka skicne, mozda valjaju.
Odlazak na wc nam za sad nije problem jer mala ne puze jos, al kad bude mislim da cu ju stavljat u krevetic. Treniranje mi je trenutno znanstvena fantastika.. Sva sam se izoblicila i izgledam ko u petom mjesecu trudnoce 🙈 a druzenja su trenutno samo u kompletu..
Ja sam sebi bolje izgledala u 5om mjesecu trudnoce.. Sad san cila ispuhana sa stomakom ispred 🙈 izbacit cu gluten i malo poradit na prehrani pa da vidimo 😁
Tema vucaranje djece - radila sam to sa starijim, stalno smo putovali svojima u Slavoniju, zaključak s drugim to ne radim. Jbt ja moram sve sebi razjebat da bi oni tamo bili sretni i vidjeli unuče. Nije da ne idemo, već sam pororijedila.
Jučer je prvi put pojela 100ml kašice i svejedno he brzo tražila sisu, koja nervoza 😂😂
Zubj još nema ali opasno sve glođe i trlja, tak da bude to.
Ja bi i trening i frizera i pijanku😂😂
Mi ih vučemo posvuda. Bili već i u Italiji i Sloveniji toplice i na moru i u Lici, sad gledamo kako bi neko sanjkanje ubacili, ako snijeg konačno padne... meni je veći problem svakodnevno vucaranje, u trgovinu, kod dr, na vađenje krvi, ma svugdje 😕 u zadnjih sedam mjeseci ne sjećam se gdje sam otišla sama, bar je jedan sa mnom, obično mali.. evo sjetila sam se, išla sama ginekologu 🤦♀️, doduše čekali su svi troje u parku do 🤣
Mi papamo ok, krumpir je trenutno hit, a i jabuka se drži! Mene neka grlobolja i glavobolja, nadam se da će tu stati!
E da, trening 🤦♀️🙈 uopće ne znam kako ću skinuti trbuh jer disciplina sa hranom nula bodova, a neko vježbanje se ne nazire u skoroj budućnosti 😭 da ne govorim da sam totalno vam kondicije, čim malo više aktivnosti mene svi mišići bole..
Tema vucaranje djece - radila sam to sa starijim, stalno smo putovali svojima u Slavoniju, zaključak s drugim to ne radim. Jbt ja moram sve sebi razjebat da bi oni tamo bili sretni i vidjeli unuče. Nije da ne idemo, već sam pororijedila.
Jučer je prvi put pojela 100ml kašice i svejedno he brzo tražila sisu, koja nervoza 😂😂
Zubj još nema ali opasno sve glođe i trlja, tak da bude to.
Ja bi i trening i frizera i pijanku😂😂
Pijanku 😂😂😂 i ja bi
Sortiraj odgovore
Najstariji