Bože šta sam sve nadrobila 🙈😂
Hvala ti 😘
Emolijentne kreme?
U isto vrijeme djelu zaštitno i hidratizirajuće. Kao one tzv. cold barriere kreme. Skuzit ces kada budes mazala kao da stvori neki tanki "film" na kozi pa joj time ne da da se "suši" a u isto vrijeme hidratizira, daje osjećaj ugode. Takva ti je ta Aderma rehalba exomega, Atopic control od Eucerina, i općenito sve linije za atopičnu kožu od ovih poznatijih proizvođača. Samo nikako mazati na oštećenu kožu, samo na zdravu, u fazi "održavanja" 😉
Ok, onda prvo izliječimo ovo što je sad crveno (mislim da ga i svrbi 😥), pa ćemo isprobavati..
Danas smo se ranije ustali da bracu spremimo za vrtić (naravno da on md može ostati spavati 🥳) i sad sam ga jedva uspavala, ne može gledati ali znatiželja je jača od njega 😂
Od kad spava na trbuhu bolje i duže spava. Ja ju spustim u krevet a onda se ona izrotira. Nekad se naživcira pa se dere a nekad je toliko umorna da nastavi spavat.
Od zubi ni z samo sve otečeno i boli ju, znaš kad je znala plakati na sisi jer ju boli.
Noćas se 300 puta probudila, jednom sam čak muža trknula da ju on ununa, ženska kad je skužila da je on počela vrištati. Odustajem i od toga jer je već par puta isti scenarij napravila. Hoće mene 😂😂 ili sisu
E, moj se toliko put budi da ja ne mogu reci da se 100x probudio nego je 5x zaspao 🤦🏻♀️ ne znam sto je to. Zadnjih 3tj ubija. Svi nunamo, tko stigne. Zbombani i mi i on. Katastrofa. Umjesto na bolje, mi se opet vracamo na onaj period koji traje vecinu njegova zivota 🤣🤣
I da, maratone radim po jarunu, idem na plac, u grad, ma di god... Sve moze, samo vozi da spava. I onda spava pola sata, ali voli gledat okolo pa sam ga okrenula od sebe sada u kolicima. Mozemo biti vani i po 2h. Ko buba je. Ali spavat, nikako.
moj ide samnom na wc, tj zamnom, a sad je tako brz da pici po stanu, čuje se kako lupa rukicama kad se zuri. i često dođe u suzama, samo sto ne kaže pa kako si mogla bez mene na wc 🤣🤣
danas se digao uz kutnu na noge, katastrofa, jučer bili na kontroli kod fizijatrice kad je vidla šta radi usokirala se, kaže da je super napredan, i sto duže puzanje, nikako prohodavanje, jedino ga ne treba sputavati i neka sam radi šta hoće. meni se čini da on hoće na noge🤣🤣 uglavnom sam ga brzo spustila da ne padne OPET. strasno šta radi i stalno se penje pa dođe na parket pa se sruši, već je zveknuo glavom, nadam se da neće bit posljedica jer ovaj mali je neumoran. zato valjda i jede toliko a ne dobiva bas na kilaži. pojeo bi i zdjelicu, ne bira, sve mu je fino. od kako smo se vratili u zg, on opet dobro spava po danu. znaci ovdje ima svoj mir i rituale, a kod mojih je bio katastrofa i nervozan i cendrav od nespavanja. ja ne vidim da idu drugi zubi, al sam skužila da opet slini i često mi grize sisu gad mali 🙈
i jedva cekam da seka dođe iz vrtića da ga malo preuzme. on se već igra s njom, a ona brižna seka. uglavnom kad su zajedno držim ih na oku ali stignem dosta toga napraviti, samo je uspavljivanje kaos dok je ona doma, tisuću put ga probudi
Pozdrav cure. Da se i ja javim nakon dugo vremena opet. Mi se vratili s putovanja i pokupili neku virozu, mene i gs proslo za dan, a mala dobila cak temperaturu, pa smo dali dva cepica i nakon toga je opet bolje, al je nervozna boze sacuvaj. Prva dva dana kako smo se vratili su bila milina, stavili smo ju u krevetic i ona je sama zaspala, a sad smo opet kod mojih jer je gs morao otici na tj dana, pa reko da imam malo podrske kad je vec bolesna. Tu je spavanje katastrofa, dere se ko da ju koljem, iako lezim pokraj nje ili ju nunam. Ako nista drugog, barem smo prebrodili strah od voznje u mraku.
Nekog velikog napretka kod nas nema, puno smo putovali pa nije nit mogla vjezbati i kretati se, al se vidi i primjecuje da se razvija. Kasice jos uvijek cekaju 6mj, al razmisljamo vec, informiramo se i planiramo. Bravo za male puzace, zubice i papalice ❤️ bas je lijepo citati kako se razvijaju. Kod nas jos nista od zubica, al isto je pocela grickat i slini totalno.
Evo ja se "kratko" javila a ono cijela citaba 😅
negdje 15. 12 smo otišli za vikend u cakovec pa odlučili malo produžiti cisti da se ja malo odmorim i nakupim snage jer sam stalno sama s dvoje djece jer muž mi stalno radi do kasno. onda je eva dobila vodene kozice pa smo još malo produžili boravak. kao di ću doma s njom ne mogu ju poslati u vrtić, bolje da smo tamo, imam pomoć. izmorila me ona njihova kuca sa sedam soba i tri kupatila i ogromnim hodnicima, da ne pričam da je sve odvratno prljavo i stalno sam pokušavala dovesti nešto u red. uglavnom nisam se odmorila! boravak se odužio i odlučili iz čakovca ići u slavoniju za božić, kad smo došli kod mojih tamo opet puna kuca, nećakinje koje su tamo non stop me izluđuju, mali je totalno izgubio ritam spavanja i svega prije nove godine mu izbili j zubi i vodene kozice tako da noćima uopće nismo spavali, uglavnom sam bila na rubu. onda smo odlučili ostati još malo jer oko 3 kralja mi dolazi brat i šogorica iz njemačke pa da i njih vidim. napokon ovaj vikend stigli u zg, ne mogu vam opisati koja mi je radost bila uci u svoj stan nakon mjesec dana. sve mirise po čistom. a moj dragi sve počistio i oprao, i deke i jastučnice male s kutne garniture i podove obrisao uglavnom me usokirao. eto jučer mi već bila svekrva i mir gotov , za vikend opet u ck jer imamo nekih obaveza. uglavnom recite vi meni jer i vi vodite ovako nenormalan život i kako vaša djeca to doživljavaju? ja u biti ne želim nigdje al moj suprug forsira. oprostite na dugom postu al eto morala se nekom izjadati i svaka čast onome tko ovo procita do kraja. 🤣🤣
mislim da ovaj vikend kad se vratim ne želim ići nigdje 3 mjeseca, nek se svi jebu. samo se bojim da se nebi počeli trpati i dolaziti nas vidjeti u zg, a to mi se bas neda. jer mi se neda spremati ta svima. ja sam dosta stroga na čistoću a oni svi ko iz stale došli ili sam totalno luda 🤪 a moguće i to
Joj moj se poceo budit 100 puta. Krino sjetim te se uvijek. Mislim da je sad zubi plus blitva sto sam mu jucer dala, jutros kakica boje blitve 🤪 sinoc se nesto kao napinjao mozda mu je zasmetala 🤷♀️jel iko davao blitvu? Sinoc se nije znao kako ce se namjestit pa je poprecno okomito legao i tako zaspao 🙈 deka mu izgleda smeta uvijek je baca sa sebe.. I obavezno se mora priljubit uz nesto skroz glavu zabije u vrh kreveta. Toliko se budi da ga uzmem sebj u krevet jer se ne mogu vise dizat 🙈 pa i to nijr bas pomoglo.. Ne znam sta je vise 🤷♀️
Sta se sekiras Mini, pa moj se tjednima budi i place po noci. I po danu vise ne spava. Ja se tjesim mjesecima da su zubi, ali nema zuba 🤣🤣🤦🏻♀️
Ja mislim da mi nemamo faze nespavanja nego da imamo faze spavanja. Toliko o (ne)spavacima. Ja ne dajem jos lisnato povrce, ali cu pocet spinat, kelj, zobene pahuljice i meso...
Katiesu, mi ne lajsamo toliko po HR, a kad lajsamo, ide se avionom u obecanu zemlju ili u DU. Do sada je vec 3x letio i dosta to bude dobro. Trudim se di god dodjem imat onu vecernju rutinu istu jer to je jedino sto je identicno svaki dan (iako je raspon od 19 do 20:30). Nikako na zelenu granu s nekim ritmom. Svaki dan jede i spava u razlicito vrijeme... Nikad ne znas. Jutros bili vadit krv za zeljezo, vec je odspavao 40min u kolicima, a tek je 11... Biti ce ovo dug dan. Digli se u 6. Budi se uz plac. Ide mi vec na zivce. Cijele noci place, po danu place i kenjka, ne moze zaspati niti se uspavati sam (prije je bar to mogao). Izgledam ko zombi i tako. Ne znam je li lakse jel je veci ili sam se ja vec toliko navikla na taj umor da mi je ok. Svako jutro inspekcija di su biseri, a bisera nigdje, a kamoli u ustima 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji