I ja sam joj uzela kljunašicu pa ću probati. Valjda će skužiti, iz nje baš mora vući 😁 probala sam joj danas dati na čašicu čisto da vidim reakciju, napravila je facu kad da sam joj dala nešto odvratno i sve izbacila iz usta 🤣🤣
Sutra krećemo sa dohranom.
Kak mora vuc iz kljunasice? Moju samo nagnes i curi ko luda 🤔 mora da imas neku sa silikonskim vrhom ili? Oo sretno s dohranom 😁
I ja sam joj uzela kljunašicu pa ću probati. Valjda će skužiti, iz nje baš mora vući 😁 probala sam joj danas dati na čašicu čisto da vidim reakciju, napravila je facu kad da sam joj dala nešto odvratno i sve izbacila iz usta 🤣🤣
Kak mora vuc iz kljunasice? Moju samo nagnes i curi ko luda 🤔 mora da imas neku sa silikonskim vrhom ili? Oo sretno s dohranom 😁
Da, sa silikonskim.
Hvaaala, nadam se da će prihvatit 🍌🍏🍐🥦🥒🥕😄😄
Da, sa silikonskim.
Hvaaala, nadam se da će prihvatit 🍌🍏🍐🥦🥒🥕😄😄
😁🤞🤞
Bebice papalice 😍, javite kako ide, vi koji cete sada kretati sa dobranom 😘
Neno, ja sam odlucila ne pratit vise tablice. Da mjesec dana moram jestinistih 10 namirnica... 🤦 Uglavnom, danas sam se opako bacila na kuhanje i ekstra imam inspiracije. Sad kuham telecu koljenicu pa cu zaledit male porcije mesa (po 20g) i temeljac u malim posudicama. Kupila povrca na placu i sto se moze kuhat i zaledit, to cu napravit. Palentu uvijek mogu skuhat, ali proso moze stajat par dana skuhan u frizideru. Isto i kuhano voce. I neko povrce koje nije lisnato ili krumpir. I onda cu si neke stvari tako napraviti u porcije, a neke cu svjeze kuhati pa dodati odmrznuto. Javim kako ide, ali za sada dobro sve papa.
mi smo se nakon dugo vremena vratili u zg, kako mi je falio moj mir uffff. a mališa je obišao sve sobe, sve mu je novo, samo ga u wc nisam pustila. super mi je to sto se sad puno igra i pretražuje. čak stignem nešto napraviti. jedino moram gledati da nešto ne strpa u usta 🙈. on i seka se super slažu i on ju prati u stopu, nevjerovatno kako se da već komunicirati s njim tako malim i bas su inteligentni ti naši klinci. ali naravno sto hoće to hoće, a sto neće mogu se hebati 🤣🤣. jedino mi je želja naspavati se noću, a za ostalo ćemo lako, zijev 😴😴. evo mi već u krevetu na cici se uspavljujemo i znam da će ubrzo zaspati i onda ću se otuširati a on će se već probuditi za sisanje
Bebice papalice 😍, javite kako ide, vi koji cete sada kretati sa dobranom 😘
Mi danas krenuli, zadovoljna sam za prvi puta. Pojela je par kašikica, nisam htjela forsirati. Kada treba progutati ima onaj nagon kao za povraćanje ali kažu mi da je to normalno u početku dok ne nauči.
Kako vama ostalima ide? 🙂
Super cure! Meni to s tablicama nikad baš nije sjelo 😕, više sam za nered nego red 🙈😂... moja super jede. Pratim je, ponekad pojede i ručak i doručak, ponekad samo ručak. Uopće je ne forsiram. Nudim, hoćeš, nećeš, ok. Ili kada mi jedemo, ako vidim da zijeva, mljacka.... dam joj. Uvijek joj imam nešto pripremljeno i to je to. Anarhija 😂.
Katiesu, moja nikako da krene puzati naprijed. Ide u rikverc i ljuti se jer, naravno, "bjeze" joj igracke! Tako da sad mi je koma. Sjedi lijepo ali opet moraš biti uz nju. Ako je pustim da se kotrlja po podu, za tri i pol min vrišti jer ide unatraške. Šou. Najsretnija je u nosiljci, ili kad je nosam na boku pa skupa "pospremamo". Ubije me 😂.
Još uvijek spavamo zajedno u krevetu, tu i tamo uspije biti u svom krevetiću dulje od sat, dva 🙈. Ja ukočena.
Neno, ja sam odlucila ne pratit vise tablice. Da mjesec dana moram jestinistih 10 namirnica… 🤦 Uglavnom, danas sam se opako bacila na kuhanje i ekstra imam inspiracije. Sad kuham telecu koljenicu pa cu zaledit male porcije mesa (po 20g) i temeljac u malim posudicama. Kupila povrca na placu i sto se moze kuhat i zaledit, to cu napravit. Palentu uvijek mogu skuhat, ali proso moze stajat par dana skuhan u frizideru. Isto i kuhano voce. I neko povrce koje nije lisnato ili krumpir. I onda cu si neke stvari tako napraviti u porcije, a neke cu svjeze kuhati pa dodati odmrznuto. Javim kako ide, ali za sada dobro sve papa.
A da... plus organizacija je prva liga! Ja imam tako par stvari u pripremi. 👌 As iz rukava mi je palačinka od jaja 😂, brże ne može 😂
Ja nemam veliku skrinju, ali sam si zaledila porcije kuhanog mesa ili cak cijele kasice. Moram samo dokuhat krumpir. To se nisam usudila ledit... Onak skuhana cikla i teletina ispasirane pa zaledim. A skuham jos neki krumpir pa lako to sve ismiksam stapnim kad odledim. Inace skuham voce ili proso ili tak nesto sto moze par dana u frizideru stajat pa od toga kombiniram iducih par dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji