Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pelinka
    21. Siječanj 2020. 20:24

Tako sam dobre volje da moram podijelit s vama! Bila kod frizera, osisala se na kratkoooo! Bas bas sam odusevljena. Vec mjesecima sam skroz zalizana, kosa u repu, pundi, ne lici ni na sto. O ispadanju da ne pricam. Luka se uplasio i tako rasplako kad me vidio da sam se morala smijat. Brzo je iso na cicu, pa mu bilo lakse, skuzio da sam to ja 😂 jos sam pod dojmom (srecu cine male stvari 😁), pa skoro da se i ne sekiram kakva ce bit noc. Kaze gs da je odspavao od pola 5 do 5:15 dok me nije bilo. I sad je jedva izdrzao, okupali ga i zaspao na cici.. vidjet cemo kakva ce nam noc biti..

katiesu
    21. Siječanj 2020. 21:37

eto žene ja napisala bibliju i ne znam di je nestalo, e da se upucam🔫 
    uglavnom imamo svi nespavalice na ovom forumu, mene jedino tješi  sto ja svog po ne znam koliko puta pristekam na sisu pa ipak ne moram nositi i uspavljivati na rukama kao ti krino. uspijem se i naspavati iako se osjećam ukočeno. i to će valjda proći. 
    matija je već dva dana tako cendrav i ne znam dali je do vremena ili novi zubi izbijaju. danas me ugrizao za rame, meni nije bilo smješno 😩 iako njemu je kad sam rekla joj. 

nena1986
    22. Siječanj 2020. 09:45

Pelinka, dođe mi da se i ja cvaknem na ful kratko... ionako mi je kosa stalno u repu, a ekstra je gusta, dok je osušim otpadne mi ruka od držanja fena 🙄... 
    Dakle opet faze ne spavanja... ja sam navikla da mi je cica na zraku cijelu noc a ona se navikla da ni ne kmeči nego se samo prišteka x puta na noć. U krevetiću spavanac je SF. 
    A sad je i uspavljivanje lutrija, bit će da nema vremena spavati, oči joj se zatvaraju a ona luduje, vrti se , diže. Dok se ne sruši 😂. Taj njen "ciklus" uspavljivanja traje od pola sata do sat vremena. Pregazi me doslovno 🙈😂 njoj smiješno 😂😂😂🙄

Tiha
    22. Siječanj 2020. 11:48

Od kad sam prestala dojit, malac spava uglavnom u krevetiću.. Nekad ga ostavim kod nas u krevetu pa prebacim kad mi idemo leć. Preko dana najviše odspava ako me drži za ruku ili ako mu dlan držim na obrazu ili ako smo u ultra brzoj šetnji (ono lagano ga izludi 🙈) . Noćas 2 flašice, 300 dizanja, vriska, nunanje i onda ga jedva probudim za kontrolu 😆 napreduje odlično, u mjesec i pol je dobio 1,150 i 5 cm, tako da smo sad na 6630 i 67 💪 Počet ćemo i s drugim obrokom polako. Zadnjih dana kad je na trbuhu diže guzu tak da je na nožnim prstima i zapikne glavu i rame u pod (nemam pojma jel to pokušaj puzanja, ali vrisnem od smijeha 🤣)... I onda plač jer nije došao do igračke nego se okrenuo (ko kazaljka na satu se vrti 😄😄😄)
    Želim vam lijepi dan svima, neka se bebe izmore na zraku i suncu pa nek svi spavaju noćas 😊

CiniMINIS
    22. Siječanj 2020. 14:20

Pozdrav mamice, evo i ja visim na onoj stranici za kasice i informiram se i totalno sam zbunjena s time sto smijem uvesti, sto ne, sto otvara, sto zatvara 🙄. Za ideje je stranica super, al ovako malo zbunjuje. I da, bas su rigorozne s nekim pravilima i definitivno imam u planu ignorirati to 😁.
    Nasa curka se lagano uvalila u nas krevet. Cendra po noci a ja sam tolko umorna da nemam snage dizati se, lakse mi je samo ju pomaziti. GS se bolestan vratio s puta i od njega trenutno nikakve koristi. Al to je sad tek drugi dan, danas ju planiram vratiti u njen krevet, jer nam fali jos pola metra kreveta za jos jednog covjeka, pa makar i bio minijaturni 😅. Njena viroza je prosla, tu i tamo malo cujem nosic, al super je kako je bilo. 
    Nas ceka kontrola u ponedjeljak i onda cemo polako pocet s kasicama (ne zato jer cekam da mi pedica kaze da mogu, nego smo tako isplanirali. A mozda i malo iz inata jer sam imala lagani okrsaj s osobom koja mi malo malo pametuje kako trebam sa svojim djetetom, a zadnje me gnjavila sto joj ne uvedem vec kasice i "savjetuje" mi kako da to radim. Samo sam joj rekla da sam procitala savjete svjetske zdravstvene organizacije vezane uz dohranu (oni preporucuju uvodenje dohrane s 6 mj 😁.))

krino
    22. Siječanj 2020. 15:37

Kako je danas? Mi eeeeeekstra cendravi. Ruke mi otpadaju. Nista ne pase. 

CiniMINIS
    22. Siječanj 2020. 16:01

krino

Kod nas je po danu dobro, kad se umori onda postane cendrava, spakiram ju spavat i kad se probudi je opet vesela. Po noci se samo zna probuditi cendrajuci. Ovih dana i cesce trazi jesti. Ne znam jel nadoknaduje sto nije pojela ovih dana kad je bila bolesna ili trazi utjehu ili sto je u pitanju. 

krino
    22. Siječanj 2020. 16:18

CiniMINIS

krino

Kod nas je po danu dobro, kad se umori onda postane cendrava, spakiram ju spavat i kad se probudi je opet vesela. Po noci se samo zna probuditi cendrajuci. Ovih dana i cesce trazi jesti. Ne znam jel nadoknaduje sto nije pojela ovih dana kad je bila bolesna ili trazi utjehu ili sto je u pitanju.

Mozda je sve odjednom 🤣 Samo ti daj papati 🥰 Vidis da se sve zalimo na drekavce. Po tom pitanju nemam nis pametno za dodat. Nemam rjesenje. Cekam da prodje. Have faith! 😁

• Alea
    22. Siječanj 2020. 19:20

Drage mame, evo baš vas malo citam, moj malac ima 6 i pol mjeseci i zadnjih mjesec i pol spava po 11h u komadu, prije toga se znao buditi 1 do eventualno 2 puta nocu...nekad cak spava duze i od nas ujutro 🙈🙈

krino
    22. Siječanj 2020. 20:27

Alea

Drage mame, evo baš vas malo citam, moj malac ima 6 i pol mjeseci i zadnjih mjesec i pol spava po 11h u komadu, prije toga se znao buditi 1 do eventualno 2 puta nocu…nekad cak spava duze i od nas ujutro 🙈🙈

To je za mene mitsko bice 🤣🤣🤣 Moj ce biti takav u pubertetu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.