Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    17. Siječanj 2020. 21:34

Mame noze pitanje? Vu koje ste pocele sa dohranom ali i hranite na bocu jeste li vec obrokom zamijenili bocu ili to jos triba neko vrime proc? 

MiniCooper26
    17. Siječanj 2020. 21:36

Krino kako tvoj jede? Koliko ml.? Moj jede ujutro 8 8 ipi nekad i 9  popije 240..onda mu dam oko 10 10 ipo obrok i onda podne podne ipo boca i onda opet boca oko 4 ipo u onda 8 8 ipo ored spavanje popije 300 🙈

krino
    17. Siječanj 2020. 23:01

Moj bocu 230ml 4x na dan i 1 obrok. Obrok je oko 14h. Prije i poslije toga 2 boce. Ja ne mjerim kolicinu, samo napravim uvijek malo vise pa ako i ostane, pojedem ja 😁 Sada, nakon mjesec i po cu polako uvodit i drugi obrok umjesto boce. Isto popodne. Pa cu vidit kako ce to ic. Danas je prvi put jeo meso. Teletina, cikla, batat, maslinovo ulje. Sve je smazao. Uglavnom mi papa do unutrasnjeg ruba dubokog tanjura. Sto god mu ponudim, hoce. Ali izmisljam kerifeke da mu bude fino. Super jede. Lose spava 😁

• Nikki
    17. Siječanj 2020. 23:17

Moram podijelit... danas je jeo kao da nema sutra 😂 dakle ujutro se probudio oko 7.30, pričao i nabrajao u krevetu jedno pola sata, nahranila ga, nastavio spavati do ca 9.30, pojeo zdjelu žitarica i jabuke sa cimetom, standardno nakon toga tražio i dobio cicu, izašli van, vratili se, pojeo ostatak jabuke ovaj put sa keksom, odspavao 20 min, probudio se "gladan" 😊, jeo i još večerao batat, mrkvu i cvjetacu sa maslinovim i to punu zdjelu! Ja ne znam gdje mu je stalo, iskreno već sam bila malo zabrinuta kako ne pojede cijeli obrok koji spremim, činilo mi se malo ali ajde neću paničariti kad ono... naravno, uspavao se na cici i to je potezao dobrih pet minuta. 🤦‍♀️
    Vidjet ćemo što će sutra biti 🤞
    Laku noć cure!

katiesu
    18. Siječanj 2020. 21:11

bok cure, pa gdje ste? vidim bebe su nam aktivnije tako i nas manje ovdje. mi u ck, noćas spavao odlično i preko dana super danas. sad ćemo vidjeti kako će noćas. sutra idemo na bazene, jupiiii jedva cekam. 

MiniCooper26
    18. Siječanj 2020. 22:40

krino

Moj bocu 230ml 4x na dan i 1 obrok. Obrok je oko 14h. Prije i poslije toga 2 boce. Ja ne mjerim kolicinu, samo napravim uvijek malo vise pa ako i ostane, pojedem ja 😁 Sada, nakon mjesec i po cu polako uvodit i drugi obrok umjesto boce. Isto popodne. Pa cu vidit kako ce to ic. Danas je prvi put jeo meso. Teletina, cikla, batat, maslinovo ulje. Sve je smazao. Uglavnom mi papa do unutrasnjeg ruba dubokog tanjura. Sto god mu ponudim, hoce. Ali izmisljam kerifeke da mu bude fino. Super jede. Lose spava 😁

Tenks 😁jesi presla na broj 2? Moj sa spavanjem svaki dan drugacije.. Inace ga moram uspavat navecer... Veceras ga uspavam i kad sam ga stavila u krevet probudio se.. Ma mislin se ostavit ga pa nek se igra mozda i zaspe. I tako bi 🙏💪 i dobro odspava do nekih ponoc.. I onda cim mi uđemo u sobu spavati on se pocne buditi 🙈 i onda zapse  pa pocne plakat i onda ja taman zaspem i onda ga prebacimo kod sebe i krevet 🙈 i tako spava do 8,9

krino
    18. Siječanj 2020. 23:04

Jao, moj isto nikako ne spava. Po danu 3x po 25min. Po noci uz sto budjenja i plakanje. Preko dana je jadan i nepodnosljivo je. Sve nabija u usta, cendra, place, samo bi se nosio. Cim ga spustis, udri u plac. Po noci spava ako me drzi za ruku. Nikako da krene nabolje ili da izadju zubi. Ja se bar nadam da je radi zuba. Nije mi on onako veseli kako je inace. Sav je umoran, prebijen vec od nespavanja. Probudi se umoran, bas je jadan i nikakav. Zao mi ga dodje. Bas sam iscrpljena. Svi me tjese da ce biti lakse kad izadje prvi zub. Onda samo jos 29 🤦🏻‍♀️
    Mini, nisam prelazila na 2, rekla nam pedi da ostanemo na 1 jer je najslicnije majcinom mlijeku i nema toliko skroba. I taaako... Ne znam di sam suplja. Opet. Uf. Jedino je dobro sto jede i dalje normalno. 

• Ivonne
    19. Siječanj 2020. 21:56

Ne spava i dalje dobro ali bolje jede. Ne koliko bi trebala ali jedno 80 ml pojede i naravno za 10 minuta nervoza za sisom. Opet me počela gristi i sve zvijezde vidim.
    Ali koliko je ona slatka i mazna, sin mi nije bio takva maza. Čim joj netko pjeva ili upalim neku igračku koja svira ona "zapleše" - mrda se lijevo desno, baš je smiješna.
    I da, baš ne izlazimo ovih dana, ja sam lijena guzica kojoj je turbo hladno 🙄

pelinka
    20. Siječanj 2020. 03:55

Nadam se da svi mirno spavate i nesto lijepo sanjate. Ja evo na balkonu 😂 dotuc ce me ovo nespavanje. Sto dalje, sve vise mislim da idu zubici, sinoc mi se ucinilo i kao da je dolje nateklo. Al ne znam vise jel umisljam ili je stvarno. Odspavao je od 8 do 11 veceras par tura i onda je bio u elementu ko da je podne.. zaspao pred 1 lijepo na sisi, eto ga za pola sata. I onda borbe, ununam ga i taman dok se uvucem u krevet i pokrijem, eto ga. I tako nekoliko puta. E onda vise ne moze disat kak spada od balaca, pa ajd to cisti, pa opet deracina. Uspjeli smo i gs-a probudit. Stavim ga u krevet pored njega i pocne mu se smijat i lamatat rukama i nogama od srece i ne znam cega. A ja gledam jel da se smijem il da placem. Pa od muke izadjoh na balkon zapalit cigaretu. Uzas, majkemi. Odoh sad nazad, vadim cicu i Boze pomozi. 

• Ivonne
    20. Siječanj 2020. 09:19

Pelinka jesi živa? Ako nisi vadi pelinkovac 😂😂
    Dobro jutro, dobar da i laku noć 😂😂😂
    Znam da će mi jednog dana falit miris bebe i te male ručice, ali lijepo je i kad noć prespavaš 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.