Mi smo se danas digli u 5:45. Vec sitno gleda, mi ne gledamo uopce. Oprala kosu nakon 3 dana planiranja i sad srvem kavu na brzaka da ju osusim kad krene dreka da sam spremna za jarun i kondorsko kruzenje 🤦🏻♀️
E, da. I malo limunovog soka. Avokado pokapam s tim, a i jucer sam u proso stavila jer nisam imala narance.
Jao, jako fino... ja i te njene sprčke pojedem... hahaha
Da da, mahunu vanilije prepolovim pa one sjemenčice tutnem u zobenu kašu sa kojim voćem. Avokado joj još nisam, imam ga, čekam da sazri 🙈. Super za tahini, sezam je alergen. Uvijek me malo trta kad joj tako nešto dam, al mislim pozitivno..... Nemam tahini, lijena za raditi, ali zato ćemo uskoro sezamovo ulje 😋.
Sretno Krino s kondorskim kruženjem. Mi idemo sada van. I nos joj se malo zapunio. Ovo "klasično" riječko vrijeme nas ubija 😰
Hei cure. Ja zadnja dva dana pekla kekse, pa nisma bas stizala ni cittai, kamoli pisati.
Tiha, sokirana sam s komentarom, nogu si misliti da te bas povrijedio. I moju curu svi navlace kad dodemo bilo kud jer svima nedostaje i htjeli bi sto vise sudjelovati u svemu. Al sam primjetila da ju to umara.
Mi smo jucer bili na kontroli. Cura je vec 63,5cm i ima 10 grama manje od 5,5kg. Bas se opet povukla u visinu, tako je mala rodena a sad vec tak duga. Pedica je skomentirala da joj se cini "gracilna", valda nije htjela rec da je mrsava i sitna, i ako je tolko narasla. Meni je sasvim normalna, a i svi moji govore kako je lijepa bebica, taman bucasta, a totalno narasla od poroda. Na kraju je proucavala onu njihovu krivulju i zakljucila da super napreduje. Tek kad smo bili na pola puta doma sam skuzila da uopce nije spomenula dohranu, a sljedeci pregled krajem sijecnja, tad cemo bit vec blizu 6mj, al sam sretna s tim ☺️ takav je bio plan.
Dohranu i zube ne mogu komentirat, nemamo ni jedno ni drugo 😂 prst zvace ko luda, al se nista ne crveni, nit ista osjecam. Jedino imamo problema s vecernjim spavanjem po novome, dere se ko manijak i ne da se u krevet.
Ostalo sam zaboravila sto ste komentirale 🙈
Hei cure. Ja zadnja dva dana pekla kekse, pa nisma bas stizala ni cittai, kamoli pisati.
Tiha, sokirana sam s komentarom, nogu si misliti da te bas povrijedio. I moju curu svi navlace kad dodemo bilo kud jer svima nedostaje i htjeli bi sto vise sudjelovati u svemu. Al sam primjetila da ju to umara.
Mi smo jucer bili na kontroli. Cura je vec 63,5cm i ima 10 grama manje od 5,5kg. Bas se opet povukla u visinu, tako je mala rodena a sad vec tak duga. Pedica je skomentirala da joj se cini "gracilna", valda nije htjela rec da je mrsava i sitna, i ako je tolko narasla. Meni je sasvim normalna, a i svi moji govore kako je lijepa bebica, taman bucasta, a totalno narasla od poroda. Na kraju je proucavala onu njihovu krivulju i zakljucila da super napreduje. Tek kad smo bili na pola puta doma sam skuzila da uopce nije spomenula dohranu, a sljedeci pregled krajem sijecnja, tad cemo bit vec blizu 6mj, al sam sretna s tim ☺️ takav je bio plan.
Dohranu i zube ne mogu komentirat, nemamo ni jedno ni drugo 😂 prst zvace ko luda, al se nista ne crveni, nit ista osjecam. Jedino imamo problema s vecernjim spavanjem po novome, dere se ko manijak i ne da se u krevet.
I nama je rekla da je gracilan 😆😆 5580 i 64 😊
Mi smo se zadnja 2 tjedna "uhodali" sa spavanjem u krevetiću, u nosiljku ni čut. Evo zadnja 2 dana ne želi u krevetić za ništa, opet je u nosiljci, tako da od reda ništa još 😆 taman ga skužim, a on promijeni mišljenje 😄😄
I nama je rekla da je gracilan 😆😆 5580 i 64 😊
Mi smo se zadnja 2 tjedna "uhodali" sa spavanjem u krevetiću, u nosiljku ni čut. Evo zadnja 2 dana ne želi u krevetić za ništa, opet je u nosiljci, tako da od reda ništa još 😆 taman ga skužim, a on promijeni mišljenje 😄😄
Evo bas gledam tu krivulju prosjecne vrijednosti, nase bebice su po visini pocele pri donjoj granici i sad su u srednjoj vrijednosti, samo tezina im je jos uvijek donja vrijednost. Skuzila sam da se nasi klinci nekako prate po rastu ☺️.
Zaboravih skomentirat da ritam nemamo 😅 spava izmedu svakog hranjenja po 45 min ili vise, a hranim ju negdje svaka dva i pol sata.
Hej 😚 evo jos kao prehlađeni.. Gs na antibiotiku ima upalu grla. Ja se joa drzim 💪 malac je jos kao prehlađen.. A vise ne znam jel to od skupljanja sline od zubiju.. Zakaslje se nekad..i hropti kad spava Nosic mu se zacepi pa procuri.. Ne moram ni reci da sw ne da priblizit nosu.. Vristi dok mu isisavamo.. Trga se bas je zilav.. Muka mi kad onako plače 😥 inhalirati se isto ne da.. Ne bi htjela sa mu preraste u ozbiljnije nesto ne daj Boze. 🙏 A meni apetit ajme.. Pms 🙈 nece ove kg dole nikako ako ovako nastavim.. Sta bi bilo tek da dojim 🙈.. Ne mogu se gledat kako sam si 🥴bljak... A kad sam trudna bila i sa sa 16 kg viska sam si bila bas lipa 😍cak sam i pocela pusiti od slinog stresa.. Bivsi pusač sam koji je prestao pusiti cim sam ugledala plus.. Sad popustila pod stresom. Grozna sam. Ajme 😥
Hej cure, Krino,Nena, hvala na idejama, ne bi se nikad sjetila vanilije, kurkume, a sve koristimo doma,i finooo je 😋
Uzela sam proso pa ću uskoro i tu ubaciti,makar smo još na par žličica. Krepao nam blender, pa sam kupila sjeckalicu, super je, za te količine, sa štapnim ništa ne uspijem izblendati, a ona ipak malo bolje prihvaća blendano, nego gnječeno.
Cini, Tiha, super za gracilne bebe 😄 moja je na donjoj granici s kilažom, valjda i s visinom, prije dva tjedna je imala 64cm i oko 6200g, sitna beba 🙂 iako meni izgleda ona normalno skroz i vidim da raste. Stalno je na boku, oslonjena na podlakticu s guzom na podu, danas se malo odgurnula sa suprotnom rukom skoro u sjedeći položaj, jedva čekam da se posjedne pa da idemo u hranilicu, mislim da će i hranjenje bitii puno lakše, ovako u krilu mi je nezgodno skroz, izvija mi se tad. Probala sam i u viperu, nešto je lakše, ona bolje reagira, ali me strah tog poluležećeg položaja da se ne zagrcne... 😩
MiniCooper, brz oporavak želim svima, a tebi da se ne razboliš, samo ti jedi, vidiš da tako odolijevaš bolestima 😂😂
Bili kod pedijatrice. Nema punih 6mj pa nam je dala jedno cjepivo, a drugo iduci mjesec. Ima 71cm, 8,2kg. I danas sam dobila naputak da mu dam zdjelicu i zlicu pa da jede juhu. Prije toga me pitala je li sjedi sam i da ga ne forsam jer ce se posjest kad mu se hoce. I ovaj put nije rekla da je debeo. Masala. On nema nigdje michelinova maskota sindrom. Dugacak je i vitak. Al trebao je "davno prestat jest po noci". I uz nestle fascikl sam dobila primjedbu da steta da jede "robnu marku" jer ima kvalitetnih ad. Mmm da. A to sto je moja "robna marka" ocijenjena izvrsnom za njemacko trziste, to nema veze. I takoo...
Komentari se dijele kao pokloni za Bozic.
Bili kod pedijatrice. Nema punih 6mj pa nam je dala jedno cjepivo, a drugo iduci mjesec. Ima 71cm, 8,2kg. I danas sam dobila naputak da mu dam zdjelicu i zlicu pa da jede juhu. Prije toga me pitala je li sjedi sam i da ga ne forsam jer ce se posjest kad mu se hoce. I ovaj put nije rekla da je debeo. Masala. On nema nigdje michelinova maskota sindrom. Dugacak je i vitak. Al trebao je "davno prestat jest po noci". I uz nestle fascikl sam dobila primjedbu da steta da jede "robnu marku" jer ima kvalitetnih ad. Mmm da. A to sto je moja "robna marka" ocijenjena izvrsnom za njemacko trziste, to nema veze. I takoo…
Komentari se dijele kao pokloni za Bozic.
Na kojem ste ad? Moj na novalacu.. Jel prelazis ti aad na broj 2 sa 6 mjeseci? I moj isto vitak..i visok..na tatu.. Sa 4 miseca i nesto dana je ima 8 kg i 72 cm 💪🙏zajebant pravi.. Jos iz trbuha. Živa mira nema.. Kad je bio okrenut na noge toliko me lupao dole da san mislilaa da ce mu noga izletit 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji