10. mjeseci - sezam i ostale sjemenke
12. mjeseci - sol, slatka paprika, češnjak, klinčići
12+ mjeseci - đumbir, bosiljak, origano, curry, kurkuma, jabučni ocat, papar(18mjeseci)
Mi smo danas malenoj napravili osobnu i otvorili joj štednju u pčelici (zaba).
Bili do ikee, kupila okvire za slike i neke sitnice. Fotkali se s djeda mrazom 🤣
Sutra imam opak plan za srediti po stanu i nadam se da ću uspjeti.
Bili kod pedijatrice. Nema punih 6mj pa nam je dala jedno cjepivo, a drugo iduci mjesec. Ima 71cm, 8,2kg. I danas sam dobila naputak da mu dam zdjelicu i zlicu pa da jede juhu. Prije toga me pitala je li sjedi sam i da ga ne forsam jer ce se posjest kad mu se hoce. I ovaj put nije rekla da je debeo. Masala. On nema nigdje michelinova maskota sindrom. Dugacak je i vitak. Al trebao je "davno prestat jest po noci". I uz nestle fascikl sam dobila primjedbu da steta da jede "robnu marku" jer ima kvalitetnih ad. Mmm da. A to sto je moja "robna marka" ocijenjena izvrsnom za njemacko trziste, to nema veze. I takoo…
Komentari se dijele kao pokloni za Bozic.
Na kojem ste ad? Moj na novalacu.. Jel prelazis ti aad na broj 2 sa 6 mjeseci? I moj isto vitak..i visok..na tatu.. Sa 4 miseca i nesto dana je ima 8 kg i 72 cm 💪🙏zajebant pravi.. Jos iz trbuha. Živa mira nema.. Kad je bio okrenut na noge toliko me lupao dole da san mislilaa da ce mu noga izletit 🙈
Upadam da samo pitam jeste vi presli na novalec 2? Tamo pise da ide 0-6 mj i onda gore naljepnica 0-5 mj pa mi to malo nije jasno
Mi smo danas malenoj napravili osobnu i otvorili joj štednju u pčelici (zaba).
Bili do ikee, kupila okvire za slike i neke sitnice. Fotkali se s djeda mrazom 🤣
Sutra imam opak plan za srediti po stanu i nadam se da ću uspjeti.
I ja imam opak plan sredit stan sutra. Samo nemam pojma kad. Nagruvan nam je ovaj tjedan, ali zamislila sam si u nedjelju kupiti bor. Danas sam gledala cijene. 300-400kn za ove "do plafona". Jesus. Ako se iscjenkam za 250, to cu smatrati uspjehom. Moram jos brata nagonit da ga donese s muzem i da mi ubusi police u zid jer sam ja kupila okvire davno, pa cekam te police da ih stavim 🤣
Jel ima neki link za tu tablicu namirnica za dohranu Ja to ne nalazim. Nalazim ih stotine vrsta... Inace, ja sam i tahini uvela i dosta je dobro reagirao. To je bilo pola zlicice. I malo limunovog soka. Isto sve ok. I oratim sto treba i dajem po svome. Nikako nisam pametna, ali znam da juhu sa zlicom iz tanjura s nepunih 6mj stvarno ne moze jesti 🤦
P.s. preporuka nam je bila da krenemo s kivijem i grozdjem... 🤔
Bili kod pedijatrice. Nema punih 6mj pa nam je dala jedno cjepivo, a drugo iduci mjesec. Ima 71cm, 8,2kg. I danas sam dobila naputak da mu dam zdjelicu i zlicu pa da jede juhu. Prije toga me pitala je li sjedi sam i da ga ne forsam jer ce se posjest kad mu se hoce. I ovaj put nije rekla da je debeo. Masala. On nema nigdje michelinova maskota sindrom. Dugacak je i vitak. Al trebao je "davno prestat jest po noci". I uz nestle fascikl sam dobila primjedbu da steta da jede "robnu marku" jer ima kvalitetnih ad. Mmm da. A to sto je moja "robna marka" ocijenjena izvrsnom za njemacko trziste, to nema veze. I takoo…
Na kojem ste ad? Moj na novalacu.. Jel prelazis ti aad na broj 2 sa 6 mjeseci? I moj isto vitak..i visok..na tatu.. Sa 4 miseca i nesto dana je ima 8 kg i 72 cm 💪🙏zajebant pravi.. Jos iz trbuha. Živa mira nema.. Kad je bio okrenut na noge toliko me lupao dole da san mislilaa da ce mu noga izletit 🙈
Upadam da samo pitam jeste vi presli na novalec 2? Tamo pise da ide 0-6 mj i onda gore naljepnica 0-5 mj pa mi to malo nije jasno
Nisam jos presla 🤷♀️moram pitat pedijatra sljedeci put
https://www.google.com/search?q=tablica+dohrane+szo&oq=tablica+fohrane+&aqs=chrome.1.69i57j0l3.11058j0j9&client=ms-android-huawei-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgdii=FyvG0OojDK42dM:&imgrc=S7qfZ36X3NJ3mM:
Nisam jos presla 🤷♀️moram pitat pedijatra sljedeci put
Oki hvala i ja cu bas pitat kad odemo na kontrolu
Znači po toj tablici sam starijeg sina hranila, iz te grupe domaće kašice za bebe i to su bile zadnje preporuke SZO-a. Sad su nove smjernice gdje sve može odmah, bitno da je sezonsko.
Sortiraj odgovore
Najstariji