Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    18. Prosinac 2019. 23:09

Cimet i kruska, cimet i bundeva (pecena ili kuhana). Ide najbolje s onom ooogromnom bundevom, slatkom, za pecenje, ali i s puter tikvom. Stavljat cu ga i u rizu kad budem radila s mlijekom. 
    Rutina... Hmmm... Rutina je da setamo svako jutro 2-3h, ovisno o tome spava li ili ne i navecer kupanje, masaza, papanje i spavanje. Zadnjih tjedan dana je rutina da izmedju boce oko podne i 17h dobije kasicu. Eto. 
    I mrzi vodu. Kad mu se ulije kapljica, on kao da se utapa. I tu nema pomaka. Nikako s vodom na zelenu granu. 

krino
    18. Prosinac 2019. 23:33

Ivonne ce mozda ubacit jos koju kombinaciju. Ona me ohrabrila. Ja se ne bih usudila sama dati neki zacin tako maloj bebi, a moj otkine na bundevu ili krusku s cimetom 😊

nena1986
    19. Prosinac 2019. 00:00

Hej curičke.... ovi zubi će me satrat. To traje i traje a ne nazire se kraj! Kutnjak joj najvise krenuo, ne kuzim, to jos nisam cula. Ni jednog ne pipam osim donjeg desnog kutnjaka 🙄. 
    Spava kad se umori od vrištanja. Bude mi je žao pa je ostavim. Danas cijelo jutro nije spavala. Zaspala tek u 13:30. A onda je vrištala od 16 do 17:30, zaspala i spavala do 20. Navecer sam joj dala paracetamol. Evo u 23 je zaspala, nije vristala. 😰 Čak nije jela, mislim htjela je, ali je toliko trpala žlicu u usta i grizla je da se vjerovatno nabila zubnim mesom ili nepcem pa je plakala ko kišna godina. A otvarala usta ko ptičica za jesti.... a plače, pa se zagrcne, pa traži vodu, pa zagrize čašu, pa dreka 😰. Morala sam joj maknuti, a onda se tek razderala kako spada 👌 Nek je i današnji dan završio.
    Što se začina tiče, ja sam već uvela cimet i vailiji ali i kurkumu i peršin. Mislim da cimet i vanilija mogu od pocetka a ostali biljni lagani, od 9 mj. nadalje. Tu bi ti išli bosiljak, peršin, origano, klničić, kurkuma.... Ivonne će me već ispraviti ako je krivo. 😁🙈.

nena1986
    19. Prosinac 2019. 00:02

Mislim da sam tu sve rekla o rutini. Mi toga zaista nemamo, sad pogotovo, a niti smo ikada imali 

krino
    19. Prosinac 2019. 07:53

Neno, jel mahunu vanilije koristis ili kako? Ja sam isto mislila to uvesti pa kao riza na mlijeku sa vanilijom, pa s cinetom i tako pomalo kombinirati. Inace, ja sam uvela i tahini pastu, a avokado nam je spica s vocem jer ubije onu jaku slatkocu, a opet je slatko. I masno 😊

krino
    19. Prosinac 2019. 07:55

Mi smo se danas digli u 5:45. Vec sitno gleda, mi ne gledamo uopce. Oprala kosu nakon 3 dana planiranja i sad srvem kavu na brzaka da ju osusim kad krene dreka da sam spremna za jarun i kondorsko kruzenje 🤦🏻‍♀️

krino
    19. Prosinac 2019. 07:56

E, da. I malo limunovog soka. Avokado pokapam s tim, a i jucer sam u proso stavila jer nisam imala narance. 

nena1986
    19. Prosinac 2019. 08:50

Jao, jako fino... ja i te njene sprčke pojedem... hahaha
    Da da, mahunu vanilije prepolovim pa one sjemenčice tutnem u zobenu kašu sa kojim voćem. Avokado joj još nisam, imam ga, čekam da sazri 🙈. Super za tahini, sezam je alergen. Uvijek me malo trta kad joj tako nešto dam, al mislim pozitivno..... Nemam tahini, lijena za raditi, ali zato ćemo uskoro sezamovo ulje 😋. 
    Sretno Krino s kondorskim kruženjem. Mi idemo sada van. I nos joj se malo zapunio. Ovo "klasično" riječko vrijeme nas ubija 😰

CiniMINIS
    19. Prosinac 2019. 10:16

Hei cure. Ja zadnja dva dana pekla kekse, pa nisma bas stizala ni cittai, kamoli pisati.
    Tiha, sokirana sam s komentarom, nogu si misliti da te bas povrijedio. I moju curu svi navlace kad dodemo bilo kud jer svima nedostaje i htjeli bi sto vise sudjelovati u svemu. Al sam primjetila da ju to umara.
    Mi smo jucer bili na kontroli. Cura je vec 63,5cm i ima 10 grama manje od 5,5kg. Bas se opet povukla u visinu, tako je mala rodena a sad vec tak duga. Pedica je skomentirala da joj se cini "gracilna", valda nije htjela rec da je mrsava i sitna, i ako je tolko narasla. Meni je sasvim normalna, a i svi moji govore kako je lijepa bebica, taman bucasta, a totalno narasla od poroda. Na kraju je proucavala onu njihovu krivulju i zakljucila da super napreduje. Tek kad smo bili na pola puta doma sam skuzila da uopce nije spomenula dohranu, a sljedeci pregled krajem sijecnja, tad cemo bit vec blizu 6mj, al sam sretna s tim ☺️ takav je bio plan.
    Dohranu i zube ne mogu komentirat, nemamo ni jedno ni drugo 😂 prst zvace ko luda, al se nista ne crveni, nit ista osjecam. Jedino imamo problema s vecernjim spavanjem po novome, dere se ko manijak i ne da se u krevet.
    Ostalo sam zaboravila sto ste komentirale 🙈

Tiha
    19. Prosinac 2019. 10:25

CiniMINIS

Hei cure. Ja zadnja dva dana pekla kekse, pa nisma bas stizala ni cittai, kamoli pisati.
    Tiha, sokirana sam s komentarom, nogu si misliti da te bas povrijedio. I moju curu svi navlace kad dodemo bilo kud jer svima nedostaje i htjeli bi sto vise sudjelovati u svemu. Al sam primjetila da ju to umara.
    Mi smo jucer bili na kontroli. Cura je vec 63,5cm i ima 10 grama manje od 5,5kg. Bas se opet povukla u visinu, tako je mala rodena a sad vec tak duga. Pedica je skomentirala da joj se cini "gracilna", valda nije htjela rec da je mrsava i sitna, i ako je tolko narasla. Meni je sasvim normalna, a i svi moji govore kako je lijepa bebica, taman bucasta, a totalno narasla od poroda. Na kraju je proucavala onu njihovu krivulju i zakljucila da super napreduje. Tek kad smo bili na pola puta doma sam skuzila da uopce nije spomenula dohranu, a sljedeci pregled krajem sijecnja, tad cemo bit vec blizu 6mj, al sam sretna s tim ☺️ takav je bio plan.
    Dohranu i zube ne mogu komentirat, nemamo ni jedno ni drugo 😂 prst zvace ko luda, al se nista ne crveni, nit ista osjecam. Jedino imamo problema s vecernjim spavanjem po novome, dere se ko manijak i ne da se u krevet.
    Ostalo sam zaboravila sto ste komentirale 🙈

I nama je rekla da je gracilan 😆😆 5580 i 64 😊 
    Mi smo se zadnja 2 tjedna "uhodali" sa spavanjem u krevetiću, u nosiljku ni čut. Evo zadnja 2 dana ne želi u krevetić za ništa, opet je u nosiljci, tako da od reda ništa još 😆 taman ga skužim, a on promijeni mišljenje 😄😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.