Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    17. Prosinac 2019. 17:09

katiesu

nama se isto zubi dolje bijele ali izbiti nikako, jadan tako zacvili ponekad i kroz san i ovako, o tome da grize ne želim ni misliti. grize me za lice za vrat za ključnu kost 🤣🤣 ko mali zombi. ubrzo će u kaznu i neće dobiti sisu vise. danas me jedna gospođa pitala pa zar ti još sisa, ma daj prevelik je ukini mu to. etj nisam dugo čula tako nešto 🤣🤣🙈

Hahahahahaaaaaa jaoooooo
    Pa nije da ima 5 godina 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣
    Ja nisam u Slavoniji bila par godina. Nikako. Nema tamo vise nikoga. Svi smo u Zg ili po vani. 
    Mome se vise nista ne bijeli od zuba. Sve je nateceno i crveno. Ali bas sve. Donja celjust, sve odreda. Gore jos nekako ajde... Svi cekamo te zube, a na kraju ce grintavcima izbit da necemo ni primijetiti 😆😆

MiniCooper26
    17. Prosinac 2019. 17:29

krino

MiniCooper26

Nama se zubi bijele bas bas, dole 2. Cekam da izbiju. Procurio nam nos jos uz to. Pedijatat kaze blaga prehlada skupa sa nicanjem zubica 😥imate lk iskustava sa inhalatorima i aspiratorima. Mi uzeli omronov.probalj danas vrišti malac iz petnih zila 😥dao nam neke kapi za nos efedrin. Kako vi cistite nosice?

Mini, ja ti imam onu fiziolosku od nivee u ampulama ili sterimar. Samo to kapam. Sterimar kroz jednu nosnicu uspricam, kroz drugu izadje. Mora biti na boku i spricas u gornju da kroz donju izleti. To je za ispiranje, ako mu nije jako zacepljeno. Ako je, ja ukapam par kapi fizioloske i cekam par minuta, pali usisavac i opleti. Samo to vuces van. Isto se dere iz petnih zila. Ali tako svi. Kad porastu, onda ce im to biti fora 😆
    Jesi na Peljescu? Kako je dolje? Mi odustali od aviona zbog sezone smrkavaca i gripe pa ostajemo tu di jesmo. Juzina je i toplo pa skoro kao da smo na moru 😅
    Cucla palac ko blesav, ali to mi jos i dobro dodje jer se brzo sam uspava. Duda, palac…ne gine nam aparatic jednog dana 🤦🏻‍♀️

Draga hvala ti 😘nismo jos dole idemo za par dana 🤞i moj sve uvaljuje u usta.. Igracke,svoju deku... Poceo mene hvatat za kosu pa bi i nju u usta 🤷‍♀️

TonkicaPrrr
    18. Prosinac 2019. 07:56

A ovo njurganje, ljutnja, prigovaranje, kenjcanje je dio razvoja? 😅😅
    Uglavnom su stariji klinci ovdje. Recite, ima vas još? Dođe li kraj nekad tomu? 😎😎🙄

krino
    18. Prosinac 2019. 09:00

TonkicaPrrr

Uglavnom su stariji klinci ovdje. Recite, ima vas još? Dođe li kraj nekad tomu? 😎😎🙄

IIIIIIIIIMMMMMAAAAAAAA 🤣🤣🤣
    Moj ce 6mj i samo postaje jace hahahaha
    Neki to rade, neki ne, ali normalno je. Evo, moj se jutros naljutio jer nije migao skinut igracku iz baby gyma. Dok sam skuzila sto hoce se i rasplkao. Onda kad sam ju skinula jer sam mislila da ga zivcira, on je ispruzio ruke, stavio ju u usta i mir. Na 5min 
    Uzasno iritira to grintanje, ali tako je to 🥰😆

Tiha
    18. Prosinac 2019. 09:29

TonkicaPrrr

Pozdrav mame 😊
    I mi imamo jednog takvog 😁
    Ovaj tjedan smo opet sami... Moj dečko je skroooz lud 😄 preko noći se počeo okretat na trbuh i nema 2 minute mira.. Sad imam više promočene robice nego ikad prije (ne mogu ga zaustavit da mu pelenu stavim kako treba). U ideji da čekamo s kašicama, u subotu je dobio bananu jer je 4 dana toliko slinio, mljackao, pružao rukice kad smo mi jeli da nismo mogli vjerovat. Sviđa mu se žlica, ali ne i sadržaj (tikvicu smo isprobavali 😆), pa danas idemo na batat. Čini mi se da se budimo jedno manje preko noći, ali teško mi je reći, strgana sam. Krino, moram priznat da ti zavidim na obitelji.. Meni jučer u 19:30 uletili mužev bratić i ujna, pušili u stanu, savjetovali da mu zapržim brašno i zalijem mlijekom (😱), totalno zeznuli raspored spavanja.. A došli su samo da skrate vrijeme do akcije u kauflandu 😒 a moja mama opet vrh komentara... Rekla sam kak je bebanu super kod moje sestre jer svi skaču oko njega, nosaju, pjevaju, on uživa. Samo mi je rekla da nitko od nas ne bira roditelje, pa tako na žalost ni moj sin 😣
    Kolači i pripreme za Božić su još uvijek samo želja, nemam pojma hoću li išta uspjet napravit..
    Čestitam na zubićima, a bebe koje još čekaju, neka tegobice prođu što prije, pa kad već neće biti snijega za Božić, neka se bar zubići bijele 😊

• Nikki
    18. Prosinac 2019. 10:10

Tiha, raspoloženje ti zvuči kao moje 🤣🙈
    A ovi komentari me ne prestaju iznenađivati, otkud ovo sa brašnom, ja to prvi put ovdje na forumu čujem, ali izgleda da se to zbilja radilo 🤦‍♀️ žao mi je za mamu, znam kako ti je 😤
    Mi smo dva dana doma jer mi je vrijeme bljak, danas zacrtala da malo izađemo, valjda budemo... 
    Počeo se buditi pred jutro pa se nasisava do dizanja, a jutros sam se pravila da spavam nakon što se najeo, pa me iznenadio, nakon što je pregledao sve jastuke zaspao i on 😊 koliko sam svjesna još nije zaspao sam 🙈
    I da, i mi smo već dva jutra promočeni...

• Ivonne
    18. Prosinac 2019. 12:52

Tiha

TonkicaPrrr

Pozdrav mame 😊
    Ovaj tjedan smo opet sami… Moj dečko je skroooz lud 😄 preko noći se počeo okretat na trbuh i nema 2 minute mira.. Sad imam više promočene robice nego ikad prije (ne mogu ga zaustavit da mu pelenu stavim kako treba). U ideji da čekamo s kašicama, u subotu je dobio bananu jer je 4 dana toliko slinio, mljackao, pružao rukice kad smo mi jeli da nismo mogli vjerovat. Sviđa mu se žlica, ali ne i sadržaj (tikvicu smo isprobavali 😆), pa danas idemo na batat. Čini mi se da se budimo jedno manje preko noći, ali teško mi je reći, strgana sam. Krino, moram priznat da ti zavidim na obitelji.. Meni jučer u 19:30 uletili mužev bratić i ujna, pušili u stanu, savjetovali da mu zapržim brašno i zalijem mlijekom (😱), totalno zeznuli raspored spavanja.. A došli su samo da skrate vrijeme do akcije u kauflandu 😒 a moja mama opet vrh komentara… Rekla sam kak je bebanu super kod moje sestre jer svi skaču oko njega, nosaju, pjevaju, on uživa. Samo mi je rekla da nitko od nas ne bira roditelje, pa tako na žalost ni moj sin 😣
    Kolači i pripreme za Božić su još uvijek samo želja, nemam pojma hoću li išta uspjet napravit..
    Čestitam na zubićima, a bebe koje još čekaju, neka tegobice prođu što prije, pa kad već neće biti snijega za Božić, neka se bar zubići bijele 😊

Zašto ti je to rekla? Baš zločesto

• Ivonne
    18. Prosinac 2019. 12:56

Da bebimil u onim vremenima je bio prženo brašno, mlijeko i limunov sok. 
    I nije im bilo ništa, a 90% Hrvatske na Controlocu 🙄 ne možeš ti objasniti da se posljedice nekad ne vide odmah nego godinama poslije. Za sve je tak. I kad objašnjavaš za hodalice, nije mu ništa bilo, a sa 50 operira kukove, leđa...
    Vjerujem da će se i nama naši sprdat za neke stvari😂

• Ivonne
    18. Prosinac 2019. 12:58

Nego ova moja kokoš stisne usta i nakon par žlica nema više. Ne nerviram se još, pomalo, ali sad shvaćam frustracije mame nejedača

Tiha
    18. Prosinac 2019. 15:49

Ivonne

Tiha

TonkicaPrrr

Pozdrav mame 😊
    Ovaj tjedan smo opet sami… Moj dečko je skroooz lud 😄 preko noći se počeo okretat na trbuh i nema 2 minute mira.. Sad imam više promočene robice nego ikad prije (ne mogu ga zaustavit da mu pelenu stavim kako treba). U ideji da čekamo s kašicama, u subotu je dobio bananu jer je 4 dana toliko slinio, mljackao, pružao rukice kad smo mi jeli da nismo mogli vjerovat. Sviđa mu se žlica, ali ne i sadržaj (tikvicu smo isprobavali 😆), pa danas idemo na batat. Čini mi se da se budimo jedno manje preko noći, ali teško mi je reći, strgana sam. Krino, moram priznat da ti zavidim na obitelji.. Meni jučer u 19:30 uletili mužev bratić i ujna, pušili u stanu, savjetovali da mu zapržim brašno i zalijem mlijekom (😱), totalno zeznuli raspored spavanja.. A došli su samo da skrate vrijeme do akcije u kauflandu 😒 a moja mama opet vrh komentara… Rekla sam kak je bebanu super kod moje sestre jer svi skaču oko njega, nosaju, pjevaju, on uživa. Samo mi je rekla da nitko od nas ne bira roditelje, pa tako na žalost ni moj sin 😣

Zašto ti je to rekla? Baš zločesto

Ne znam.. Povremeno ima takve i slične komentare.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.