A ovo njurganje, ljutnja, prigovaranje, kenjcanje je dio razvoja? 😅😅
Uglavnom su stariji klinci ovdje. Recite, ima vas još? Dođe li kraj nekad tomu? 😎😎🙄
Uglavnom su stariji klinci ovdje. Recite, ima vas još? Dođe li kraj nekad tomu? 😎😎🙄
IIIIIIIIIMMMMMAAAAAAAA 🤣🤣🤣
Moj ce 6mj i samo postaje jace hahahaha
Neki to rade, neki ne, ali normalno je. Evo, moj se jutros naljutio jer nije migao skinut igracku iz baby gyma. Dok sam skuzila sto hoce se i rasplkao. Onda kad sam ju skinula jer sam mislila da ga zivcira, on je ispruzio ruke, stavio ju u usta i mir. Na 5min
Uzasno iritira to grintanje, ali tako je to 🥰😆
Pozdrav mame 😊
I mi imamo jednog takvog 😁
Ovaj tjedan smo opet sami... Moj dečko je skroooz lud 😄 preko noći se počeo okretat na trbuh i nema 2 minute mira.. Sad imam više promočene robice nego ikad prije (ne mogu ga zaustavit da mu pelenu stavim kako treba). U ideji da čekamo s kašicama, u subotu je dobio bananu jer je 4 dana toliko slinio, mljackao, pružao rukice kad smo mi jeli da nismo mogli vjerovat. Sviđa mu se žlica, ali ne i sadržaj (tikvicu smo isprobavali 😆), pa danas idemo na batat. Čini mi se da se budimo jedno manje preko noći, ali teško mi je reći, strgana sam. Krino, moram priznat da ti zavidim na obitelji.. Meni jučer u 19:30 uletili mužev bratić i ujna, pušili u stanu, savjetovali da mu zapržim brašno i zalijem mlijekom (😱), totalno zeznuli raspored spavanja.. A došli su samo da skrate vrijeme do akcije u kauflandu 😒 a moja mama opet vrh komentara... Rekla sam kak je bebanu super kod moje sestre jer svi skaču oko njega, nosaju, pjevaju, on uživa. Samo mi je rekla da nitko od nas ne bira roditelje, pa tako na žalost ni moj sin 😣
Kolači i pripreme za Božić su još uvijek samo želja, nemam pojma hoću li išta uspjet napravit..
Čestitam na zubićima, a bebe koje još čekaju, neka tegobice prođu što prije, pa kad već neće biti snijega za Božić, neka se bar zubići bijele 😊
Tiha, raspoloženje ti zvuči kao moje 🤣🙈
A ovi komentari me ne prestaju iznenađivati, otkud ovo sa brašnom, ja to prvi put ovdje na forumu čujem, ali izgleda da se to zbilja radilo 🤦♀️ žao mi je za mamu, znam kako ti je 😤
Mi smo dva dana doma jer mi je vrijeme bljak, danas zacrtala da malo izađemo, valjda budemo...
Počeo se buditi pred jutro pa se nasisava do dizanja, a jutros sam se pravila da spavam nakon što se najeo, pa me iznenadio, nakon što je pregledao sve jastuke zaspao i on 😊 koliko sam svjesna još nije zaspao sam 🙈
I da, i mi smo već dva jutra promočeni...
Pozdrav mame 😊
Ovaj tjedan smo opet sami… Moj dečko je skroooz lud 😄 preko noći se počeo okretat na trbuh i nema 2 minute mira.. Sad imam više promočene robice nego ikad prije (ne mogu ga zaustavit da mu pelenu stavim kako treba). U ideji da čekamo s kašicama, u subotu je dobio bananu jer je 4 dana toliko slinio, mljackao, pružao rukice kad smo mi jeli da nismo mogli vjerovat. Sviđa mu se žlica, ali ne i sadržaj (tikvicu smo isprobavali 😆), pa danas idemo na batat. Čini mi se da se budimo jedno manje preko noći, ali teško mi je reći, strgana sam. Krino, moram priznat da ti zavidim na obitelji.. Meni jučer u 19:30 uletili mužev bratić i ujna, pušili u stanu, savjetovali da mu zapržim brašno i zalijem mlijekom (😱), totalno zeznuli raspored spavanja.. A došli su samo da skrate vrijeme do akcije u kauflandu 😒 a moja mama opet vrh komentara… Rekla sam kak je bebanu super kod moje sestre jer svi skaču oko njega, nosaju, pjevaju, on uživa. Samo mi je rekla da nitko od nas ne bira roditelje, pa tako na žalost ni moj sin 😣
Kolači i pripreme za Božić su još uvijek samo želja, nemam pojma hoću li išta uspjet napravit..
Čestitam na zubićima, a bebe koje još čekaju, neka tegobice prođu što prije, pa kad već neće biti snijega za Božić, neka se bar zubići bijele 😊
Zašto ti je to rekla? Baš zločesto
Da bebimil u onim vremenima je bio prženo brašno, mlijeko i limunov sok.
I nije im bilo ništa, a 90% Hrvatske na Controlocu 🙄 ne možeš ti objasniti da se posljedice nekad ne vide odmah nego godinama poslije. Za sve je tak. I kad objašnjavaš za hodalice, nije mu ništa bilo, a sa 50 operira kukove, leđa...
Vjerujem da će se i nama naši sprdat za neke stvari😂
Nego ova moja kokoš stisne usta i nakon par žlica nema više. Ne nerviram se još, pomalo, ali sad shvaćam frustracije mame nejedača
Pozdrav mame 😊
Ovaj tjedan smo opet sami… Moj dečko je skroooz lud 😄 preko noći se počeo okretat na trbuh i nema 2 minute mira.. Sad imam više promočene robice nego ikad prije (ne mogu ga zaustavit da mu pelenu stavim kako treba). U ideji da čekamo s kašicama, u subotu je dobio bananu jer je 4 dana toliko slinio, mljackao, pružao rukice kad smo mi jeli da nismo mogli vjerovat. Sviđa mu se žlica, ali ne i sadržaj (tikvicu smo isprobavali 😆), pa danas idemo na batat. Čini mi se da se budimo jedno manje preko noći, ali teško mi je reći, strgana sam. Krino, moram priznat da ti zavidim na obitelji.. Meni jučer u 19:30 uletili mužev bratić i ujna, pušili u stanu, savjetovali da mu zapržim brašno i zalijem mlijekom (😱), totalno zeznuli raspored spavanja.. A došli su samo da skrate vrijeme do akcije u kauflandu 😒 a moja mama opet vrh komentara… Rekla sam kak je bebanu super kod moje sestre jer svi skaču oko njega, nosaju, pjevaju, on uživa. Samo mi je rekla da nitko od nas ne bira roditelje, pa tako na žalost ni moj sin 😣
Zašto ti je to rekla? Baš zločesto
Ne znam.. Povremeno ima takve i slične komentare..
Pozdrav mame 😊
Jaooooo pa da si se bar sjetila reci mami da da. Nitko od nas ne bira svoje roditelje. Pa ni ti.
Pffff
Svi imaju takvih ispada. Ja na svoju popizdim kad nesto prokenjka pa zna reci kako sam ju naribala. Ali bas me briga. Kad ona svasta izvali, onda si valjda i ja to mogu dopustit.
Go Tiha! 🤘
Bas zalosno.. Ne mogu zamisliti da nešto takvo govorim ikad u životu svojoj djeci. Iako sad kad ovako njurga cijele dane bi mogla razmislit 🤣
JUŽINA garant. Je, da.
Mi u petak imamo kontrolu s 4 mjeseca i cijepljenje. Ne volim kad nam to ostane za petak i kad ide vikend ali nadam se da će dobro proći i ovaj put.
Da baš pitam za tu kontrolu s 4 mjeseca. Jel pregledava sve kao I do sad ili nešto više? Mislim, što se motorike tiče.. npr. Meni mala ima opet dosta često stisnute šakice i dosta se onako kao uplasi, raširi ruke i oči, pogotovo kad ju stavim u lezaljku. Ne bi rekla da je Moorov, a opet ne znam. Da pustim pedicu da sama uoči ili da obratim pozornost? Do sad sam uvijek pitala jer mi je lakse poslije, ali uvijek sam.pitala bezveze jer je sve bilo ok..
Sortiraj odgovore
Najstariji