Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pelinka
    14. Prosinac 2019. 22:31

Vecer, zene! Citam, citam i svaki dan mislim kako cu napisat nesto, pa nikako.. mi smo i dalje na dnevnom spavanju par puta po pola sata.  Sta da radim, valjda mu tako odgovara, nadam se samo da ce se ta spavanja jednom pospajat u jedno  imali smo tjedan dana puno budjenja nocu, oko 7 u prosjeku. Poprilicno mi je to bilo stresno jer od pocetka spava super nocu. Ne znam ni sama sta je to bilo, valjda neki produzeni skok haha.
    Sad ima novu fazu ili stagod vec je, urlanje iz cista mira. Smije se, sve okej, i samo odjednom u dreku.. sad zadnjih par veceri nam se potrefilo otprilike u isto vrijeme, odmah sam se sjetila grceva kojih smo se taman rijesili. Jel moguce da to ima veze sa zubicima? Poceo je i sve vise ruke u usta i sve ostalo sto mu se nadje blizu. I bas onako "glaba", da tako kazem. Ja to gledam u celjust, pa nista ne vidim. Prvo dijete, otkud znam  sogorica pogledala, kaze tako se njezinoj maloj bijelilo kada su isli zubici.. nisam pametna.. 
    u utorak idemo napokon na pregled i cijepljenje, bas me zanima kako ce to proci. I kilaza me zanima, prosli puta nam je pedica rekla da je dobio i vise neg sto bi trebao 🙈

• Nikki
    15. Prosinac 2019. 21:44

Večer cure! Evo da se i mi malo javimo, tri dana za redom ubitacno uspavljivanje satima, kad zaspi do ca 1 onda svako malo buđenje pa onda zaspi do ca 6 pa onda opet nemirno spava do ca 8. I tako već tri noći, prije bi se uspavali sa hranjenjem i to bi bilo to, a sada jede, nosim, pjevam, ljuljam ajme! Novi moment, ne želi se odvojiti, čim ga spustim među igračke vriska i dreka, sve ga kratko zabavi i onda udri plač dok ga ne podignem 🤯🤯 luda sam više jer ne mogu mrdnut! Probala sam ga pustiti da malo plače ali onda dođe do jecanja i tako jakog plača da nemam srca 😥 i tako t krug 🙈
    Frajer hoće sjediti, hoće se penjati, mrzi ležanje na trbuhu ili odmah njurga ili se prebaci natrag, i izašao nam je drugi zubic 😊 pa se ja tješim da su ove "nevolje" zbog zuba ili bar da je skok da će brzo proći 🤞
    Kako ste vi? 
    I što mislite o hodalicama? 

• Ivonne
    16. Prosinac 2019. 08:22

Nikki

Večer cure! Evo da se i mi malo javimo, tri dana za redom ubitacno uspavljivanje satima, kad zaspi do ca 1 onda svako malo buđenje pa onda zaspi do ca 6 pa onda opet nemirno spava do ca 8. I tako već tri noći, prije bi se uspavali sa hranjenjem i to bi bilo to, a sada jede, nosim, pjevam, ljuljam ajme! Novi moment, ne želi se odvojiti, čim ga spustim među igračke vriska i dreka, sve ga kratko zabavi i onda udri plač dok ga ne podignem 🤯🤯 luda sam više jer ne mogu mrdnut! Probala sam ga pustiti da malo plače ali onda dođe do jecanja i tako jakog plača da nemam srca 😥 i tako t krug 🙈
    Frajer hoće sjediti, hoće se penjati, mrzi ležanje na trbuhu ili odmah njurga ili se prebaci natrag, i izašao nam je drugi zubic 😊 pa se ja tješim da su ove "nevolje" zbog zuba ili bar da je skok da će brzo proći 🤞
    Kako ste vi?

Nikki imam dva frenda ortopeda i hodalice su strogi Ne. 
    E a sad iskustvo, i da sam je imala nije mi bila potrebna. On bi se ustao pa uz kutnu hodao i tak si je vježbao a jedan dan se samo pustio. Nismo mu ništa pomagali. Tako ću i nju pustit. 
    🤣🤣🤣A jesi i temu našla, to ti je Hot tema na mamećim grupama, odmah se svi zapale. Jel koja objavila fotku u hodalici evo njih 100 da pametuju i pljuvaju. Stava sam nije tvoje dijete i ne tiče te se, samo zaoobiđeš takav post, a većina žena ko čavke

CiniMINIS
    16. Prosinac 2019. 08:48

Jutro mame. Cini mi se da smo svi imali vikende druzenja 😁 nitko nije bas imao vremena pisati. Evo mene na vadenju krvi za zeljezo, a mala je kod bake na cuvanju. Moja cura se zadnjih dana isto totalno bori kad treba ic spavat, a kad zaspi onda odrapi po nekoliko sati od jednom 😳 u petak je odspavala cak 3 sata i nesto popodne, a prije toga je spavala na putu u autu. Ruke su isto non stop u ustima, a sto se ostavljanja tice ne znam, do petka sam ju mogla kratko ostaviti, a sad sam zaboravila uzeti podlogu pa ju ne stavljam bas na pod nego na kauc i uvijek neko mora uz nju biti.
    Hodalicu nemamo nit planiram nabavljati. 

nena1986
    16. Prosinac 2019. 11:31

Aloha! Ja ne znam kako cemo prezivjeti ako za svaki zub bude ovoliko dreke. To tuga i jad. Suze krokodilske a ona tužna, jadna, baš mi je žao... Dolazim u napast da nabavim tu jantarnu ogrlicu, sve koje znam a da su je koristli se kunu u nju 🙄🙈. Ovi gelovi niš ne pomognu. Žvače grickalice sa vodicom koje joj stavim u hladnjak i moje prste (ima zagriz ko aligator). A zuba nigdje, čak se ni ne bijeli. A zubno meso otečeno samo na kutnjacima?! 
    Hodalica? Sva struka je jako protiv. Mi smo je sa sinom imali ali slabo koristili tako da nema štete od nje 🙈. A za nju je ne planiram nabavljati. Općenito nisam neki fan bebećih gadgeta, minimalizam ako je ikako moguće. 
    Jedino me sada hvata ludilo sa dječjim jedaćim priborom, nadam se da neću pretjerati 😂🐷😂🐷
    Htjela bi početi peći kolače, ali nikako da se posložim da stignem išta osim ručka i usisavanja... još kad ona krene šiziti s tim zubima 🙈. Ako išta ispečem bit će 🔝

• Nikki
    16. Prosinac 2019. 11:42

Ivonne

Nikki

Kako ste vi?

Nikki imam dva frenda ortopeda i hodalice su strogi Ne.
    E a sad iskustvo, i da sam je imala nije mi bila potrebna. On bi se ustao pa uz kutnu hodao i tak si je vježbao a jedan dan se samo pustio. Nismo mu ništa pomagali. Tako ću i nju pustit.
    🤣🤣🤣A jesi i temu našla, to ti je Hot tema na mamećim grupama, odmah se svi zapale. Jel koja objavila fotku u hodalici evo njih 100 da pametuju i pljuvaju. Stava sam nije tvoje dijete i ne tiče te se, samo zaoobiđeš takav post, a većina žena ko čavke

🤣 ja pitala vrtić za posuditi pa mi odmah nude i hodalicu, sinoć se toga sjetila pa ajde...
    Nismo ni mi sa starijim imali, on je puzao jako kratko, ali zato stalno visio po elementu u db i isto se samo pustio, imao je oko godinu dana, kako je ovaj krenuo mislim da će i prije 🤷‍♀️

MiniCooper26
    16. Prosinac 2019. 12:20

nena1986

Aloha! Ja ne znam kako cemo prezivjeti ako za svaki zub bude ovoliko dreke. To tuga i jad. Suze krokodilske a ona tužna, jadna, baš mi je žao… Dolazim u napast da nabavim tu jantarnu ogrlicu, sve koje znam a da su je koristli se kunu u nju 🙄🙈. Ovi gelovi niš ne pomognu. Žvače grickalice sa vodicom koje joj stavim u hladnjak i moje prste (ima zagriz ko aligator). A zuba nigdje, čak se ni ne bijeli. A zubno meso otečeno samo na kutnjacima?!
    Hodalica? Sva struka je jako protiv. Mi smo je sa sinom imali ali slabo koristili tako da nema štete od nje 🙈. A za nju je ne planiram nabavljati. Općenito nisam neki fan bebećih gadgeta, minimalizam ako je ikako moguće.
    Jedino me sada hvata ludilo sa dječjim jedaćim priborom, nadam se da neću pretjerati 😂🐷😂🐷
    Htjela bi početi peći kolače, ali nikako da se posložim da stignem išta osim ručka i usisavanja… još kad ona krene šiziti s tim zubima 🙈. Ako išta ispečem bit će 🔝

Eto i mi sinoc prva neprospava noc 🙈 zubi na vwliko muče 😥 bijeli se sve dole samo sto ne izbiju,samo da bude sto prije. On jadnicak zaspe pa nakon pola sata sat se budi i vristi.. Cak mu je noa procurio..kazu da i to moze od zubi biti.. Slini nenormalno, tolkko da je ne moze progutat pa se nakasljava 😳 ipak cemo otic do pedijatra da to sve provjeri.. Inace jos je raspoložen za igru smije se na ludosti ko i uvijek.. A i ovi vrijeme me izludi.. Jedan dan ga navucem pa mu vruce.. Nikakp da pogodim 🙈 imamo i zimsku navlaku za kolica pa mu to sve skuoa previse 🤷‍♀️ e da i definitivno krecemo sa hranom.. Toliko nas gleda sa željom i mljacka ustima dok mi jedemo.. Ono kao da govori zasto meni ne date 🤪

krino
    16. Prosinac 2019. 13:06

Svi se mucimo s tim zubima. Moj place ko mala mackica, onako mazno. Kedva da se i poigra 10min. Stalno prste grize i sve ostalo. Bas je jadan. Isto nista jos nije izbilo. Cak se i po noci budi i place pa mu stavim i gel, ali nista to ne pomaze. Mi jantar ne skidamo ima mjesec ipo. 
    Poceo se rotirat s ledja na trbuh. Sad mu je to fora. Valjda ce uskoro moc spavat na trbuhu. Cujem da tako puno bolje spavaju. Sam je izbacio nocno hranjenje, ali sada ga zbog zubica muci spavanje pa smo se nocas opet 7x digli. 🤦🏻‍♀️
    I taaaako... Kad je na tebuhu, dize dupe u zrak, hoce uhvatit i igracku tako da digne jednu ruku, a s drugom je na podlozi... Ide to. Dugo nista, a sad krenulo. I noge je konacno otkrio. 
    Sad ne znam vise sto bih mu davala za jesti. Namirnice koje koristimo su tikve (sve vrste), batat, ponekad krumpir, palenta, cikla, avokado, banana, cimet, maslinovo ulje, tikvica...
    Sve one smjernice koje gledam su za dohranu od 6mj na dalje, a on ce 6mj iduci tj. I tako... Uvijek nesto novo. 
    Ja sam od ovog vremena crknuta, bolilo me uho tjedan dana, proslo danas, idem i dalje na vjezbanje 2x tjedno i cini mi se da sam dobila koju kilu. Vise mi tajice ne vise. A sta ima kod vas?
    Spremam se okitit kucu, ali mi se ne cisti, moram kupit bor negdje da ne bankrotiram...prava je sramota koliko su skupi ti borovi, a posjeku ih za par tjedana gusta. Uzasno, neekoloski, a opet ja volim miris bora.

• Ivonne
    16. Prosinac 2019. 15:35

krino

Svi se mucimo s tim zubima. Moj place ko mala mackica, onako mazno. Kedva da se i poigra 10min. Stalno prste grize i sve ostalo. Bas je jadan. Isto nista jos nije izbilo. Cak se i po noci budi i place pa mu stavim i gel, ali nista to ne pomaze. Mi jantar ne skidamo ima mjesec ipo.
    Poceo se rotirat s ledja na trbuh. Sad mu je to fora. Valjda ce uskoro moc spavat na trbuhu. Cujem da tako puno bolje spavaju. Sam je izbacio nocno hranjenje, ali sada ga zbog zubica muci spavanje pa smo se nocas opet 7x digli. 🤦🏻‍♀️
    I taaaako… Kad je na tebuhu, dize dupe u zrak, hoce uhvatit i igracku tako da digne jednu ruku, a s drugom je na podlozi… Ide to. Dugo nista, a sad krenulo. I noge je konacno otkrio.
    Sad ne znam vise sto bih mu davala za jesti. Namirnice koje koristimo su tikve (sve vrste), batat, ponekad krumpir, palenta, cikla, avokado, banana, cimet, maslinovo ulje, tikvica…
    Sve one smjernice koje gledam su za dohranu od 6mj na dalje, a on ce 6mj iduci tj. I tako… Uvijek nesto novo.
    Ja sam od ovog vremena crknuta, bolilo me uho tjedan dana, proslo danas, idem i dalje na vjezbanje 2x tjedno i cini mi se da sam dobila koju kilu. Vise mi tajice ne vise. A sta ima kod vas?
    Spremam se okitit kucu, ali mi se ne cisti, moram kupit bor negdje da ne bankrotiram…prava je sramota koliko su skupi ti borovi, a posjeku ih za par tjedana gusta. Uzasno, neekoloski, a opet ja volim miris bora.

Ja imam umjetni iz dobrog partnera, izgleda ko pravi - ima gumirane iglice.
    Koliko dođu real one? 

krino
    16. Prosinac 2019. 15:46

Previse. Od 180kn obicni bor. Od 250kn oni silberi. Ima do 100 eura. Valjda i vise. To je za borove koji su tak nekih 2m. Ja volim da ga ima 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.